Verhalen van een werkende moeder
TOP
Baby, Gastblog Veerle

“Gastblog Veerle: een update”

Eindelijk mag ik weer in een gastblog wat vertellen van mama. Hoe het nu met mij gaat? Eigenlijk heel goed!  Ik ben een beetje mijn omgeving aan het ontdekken. Ik heb bijvoorbeeld ontdekt dat spelen in de box heel rustgevend voor mij, maar vooral ook voor mama is. Maar als ik het zat ben dan ga ik wel hard gillen hoor! Verder kan ik steeds langer op mijn buikje liggen en slaap ik ook graag op die manier. Als ik slaap…..Ik vind het namelijk nog veel te leuk om ‘s-nachts mijn ouders te laten weten, dat ik er ook nog ben. Op mijn avonden “vrij” neemt mijn grote zus het meestal over. Super teamwork hier dus. Ik heb dan ook een goede band met mijn zus. Ze vindt het helemaal niet erg als ik met haar speelgoed speel. Dat gillen en krijsen is gewoon show hoor! Haar speelgoed smaakt ook zo lekker en ooit krijg ik het vast wel volledig in mijn mond. Tot die tijd blijf ik gewoon oefenen. Sanne vindt dat vast niet erg.

Gisteravond ging mijn mama ineens een avond weg. Ik heb mijn ongenoegen toen kenbaar gemaakt door niet te willen slapen. Papa heeft dus hard moeten werken van mij. Gelukkig deed mama de nachtsessie en heb ik nog even kunnen knuffelen met haar. Ja, ik houd heel veel van mijn familie. Zonder hun zou ik verloren zijn. Ik denk dat de beste manier om mijn liefde te tonen is door veel met ze te delen.  Daarom maak ik ze graag deel van mijn ontlasting als we samen in bad zitten. Badderen is ook zo ontspannend. Bovendien is mijn poep zeer kracht- en energiegevend, want ik heb Sanne nog nooit zo snel uit bad zien proberen te klimmen. Voor herhaling vatbaar dus.  Kortom, weer veel avonturen beleefd.

Tot de volgende keer!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • De kamer van Veerle is deels “early dew”. Heeft ze helemaal zelf uitgezocht. Nu nog wat bloesemwit erbij en dan kan de interne verhuizing starten. Voordat er paniek komt: nee, niet zelf geverfd!
  • Verlof betekent ook extra dutjes doen. Het moet ook wel, want het begint nu gewoon al te rommelen. Veel en pijnlijke harde buiken. Wil haar wel nog twee weken binnen houden, dus wat meer rust nemen nu.
  • Eh.........really?
  • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
  • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
  • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De mamablog-swap

Ik ben dol op kadootjes! Het is een feest ze ...

Sluiten