Gisteren heb ik vier vuilniszakken vol rotzooi weggebracht. We zijn het huis beetje bij beetje aan het opruimen en spullen aan het weg doen, die we zeker weten niet meer gaan gebruiken. Sommige babydingen twijfel ik nog een beetje over. Soms kan het nog best wat zijn voor Noor om mee te spelen. Andere items heb ik ooit aangeschaft, omdat ik verwachtte het te zullen gebruiken, maar dan bleken mijn kinderen weer niet doorsnee te zijn. Het is zo grappig om te zien hoe elk kind verschilt en wat voor de ene ouder werkt of nodig is, voor een ander totaal weer niet. Bijvoorbeeld een tuigje. Ik kan mij voorstellen, dat als je kinderen erg klein zijn en vroeg met lopen beginnen, je een tuigje nodig kan hebben. Zodat ze niet voortdurend weg lopen. Mijn kids zijn erg laat met stappen en begrepen het woord “nee” toen al heel goed. Dus nooit de noodzaak van / behoefte aan een tuigje gehad. Ik had deze overigens ook niet in huis.

Altijd een stoel bij je

Hetzelfde geldt eigenlijk voor op stoelen zitten. Mijn kinderen hadden er geen enkel probleem mee om op een stoel te blijven zitten. Destijds dan, want nu lijken ze voortdurend aan het stuiteren te zijn. Als kleine kindjes vond ik het vooral meer problematisch als ik ergens was en er was geen kinderstoel aanwezig en ze te klein waren om zelfstandig in/ op een normale stoel te zitten. Bijvoorbeeld als ik een lunchafspraak had staan ergens. Dan zat ik vervolgens de hele tijd met een kind op schoot. Heel gezellig natuurlijk, maar totaal niet handig als je ook nog wat probeert te eten. Dooky heeft daar de Travel Chair voor uitgevonden. Het kinderstoeltuigje voor onderweg als het ware. Hiermee kan je van bijna elke normale eentje geschikt voor kleine kinderen maken. Ook voor de kleintjes die anders voortdurend zouden weglopen.

Dooky travel chair

De ervaring met het kinderstoeltuigje Travel Chair

Het stoeltuigje voor onderweg werkt echt simpel, het heeft geen instructies van mij verder nodig. De veiligheidsgespen zijn ook geweldig, want het is niet gemakkelijk te openen voor een kind. Verder is het een klein formaat, dus neem je het makkelijk overal mee naar toe. Handig voor op vakantie. En dat het wat aan kan, weet ik ook vrij zeker. De zoon van Peggy heeft het aan de meest krachtige tests onderworpen en ook hij kon zich er niet uit wurmen. Wat haar betreft is de Dooky travel chair een zeer geslaagd product dus.

Meer informatie over dit product