Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Denksport voor bijna tieners en voor de allerkleinsten”

Het is vakantietijd!!! En dit betekent weer extra vermaak voor de kinderen in huis halen. En laat ik daar nou net een handje mee kunnen helpen. Ik heb je al eens eerder verteld over de ontzettend leuke boekjes van Denksport. Er is weer een nieuwe variant uitgekomen voor de basisschool kinderen. De dochter van Dana mocht de nieuwste editie voor mij proberen.

Voor de bijna tiener
Bij Dana is er altijd wel tijd voor een spelletje en het liefst ook met het hele gezin. Dochterlief van acht jaar heeft alleen niet altijd meer zo’n zin om samen met haar broertje van vier te spelen. Zij wil wat meer uitdaging en voor haar eigen leeftijd. Tegenwoordig trekt ze zich dan terug met een puzzel als haar ouders en broertje weer iets “kinderachtigs” willen gaan spelen. De puzzels van Denksport voor kinderen van acht tot tien jaar zijn daarbij groot favoriet. Ze was dan ook erg blij dat ze de nieuwe editie, mijn eerste woordlegger, mocht proberen. Het bevatte genoeg uitdaging, want het boekje stond vol met drie verschillende woordleggers. De korte uitleg in het begin gaf genoeg handvatten om er mee aan de slag te gaan. Het leuke aan deze puzzelvorm  De dochter van Dana is erg fan van de woordlegger vanwege de combinatie van letters tellen en woorden plaatsen. Het geeft haar meer gevoel bij de letters en het leert haar netter te schrijven.

Voor de kleintjes
Naast de boekjes voor acht jarigen zijn er nu ook denksport boekjes voor peuters en voor kleuters uitgebracht. De kleintjes mogen doolhoven oplossen, afwijkende plaatjes aanwijzen en verbindingen leggen tussen de voorwerpen. Genoeg dus voor veel speelplezier en lol om wat extra te leren. Al helemaal fantastisch voor de ukkies als papa en mama ook even lekker willen puzzelen in de volwassen edities. Eigenlijk is er voor iedereen in de familie wel een Denksport boekje te vinden.

Winactie
Wij zijn al puzzelend in de vakantiestemming gekomen. Wil jij ook wel een pakketje winnen voor je peuter/kleuter of voor je bijna tiener? Beide pakketjes bevatten twee verschillende puzzelboekjes. Laat in een reactie achter welke van de twee je het liefst zou willen ontvangen. Je kan mee doen met deze actie tot en met 5 mei. De winnaar maak ik bekend op Facebook. Als je deze niet meer hebt,moet je dat even laten weten aan mij. Enne…natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

18 COMMENTS
 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Leuke prijs! Ik doe graag mee voor het peuter/kleuter pakket. Daar zou ik mijn jongste dochter heel blij mee maken!

 • Gerlindeij

  2 jaar ago

  Leuk ik doe mee voor mijn kleuter. Hiermee kan hij voor het eerst kennis maken met de leuke puzzeelboekjes van denksport

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Leuk, Ik doe graag mee met deze winactie voor puzzelboekjes voor kinderen vanaf 8 jaar. Zal mijn zoon zich goed mee kunnen vermaken.

 • Suzanne Bakkum

  2 jaar ago

  Leuke winactie weer… Ik doe graag mee voor mijn 8 en 10 jarige dochter en zoon, maar ook mijn 4 jarige zou hier enorm blij van worden. De duimen draaien weer op volle toeren…

 • Cindy Framke

  2 jaar ago

  Leuk! Ik ga voor de peuter/kleuter voor mijn meisjes

 • MarjonS

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor peuter/kleuter.
  Leuke boekjes voor de jongste hier in huis.

 • Melanie

  2 jaar ago

  Ik wist niet dat ze dit al voor peuters hebben. Al heb ik kinderen in beide leeftijden. Ik doe graag mee voor mijn peuter.

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  voor mijn kleindochter het bijna tienerpakket, daar kan ze mooi mee aan de slag

 • Hille Morel

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor het peuter en kleuter pakket!

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor het tienerpakket.
  Ik heb een zoon van bijna 9 en een dochter van 11 jaar.

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Met een dochte4 van 8 is het makkelijk kiezen! Ik loot graag mee voor het tienerpakket. Heerlijk even puzzelen op ene regendagje.

 • Marian B

  2 jaar ago

  Puzzelen altijd leuk! Met beide pakketjes zou ik we wat kunnen! Lichte voorkeur voor het bijna tiener pakket.

 • Cobi

  2 jaar ago

  Ik doe graag meevoor het tienerpakket. dat gaat onze zoon echt leuk vinden

 • melissa

  2 jaar ago

  Leuke actie. die van ons houden wel van educatieve boekjes; ik doe graag mee voor het peuter/kleuter pakket

 • Tamara

  2 jaar ago

  Leuk voor mijn zoon! Ik doe graag mee voor het peuter/kleuter pakket.

 • sylvia t

  2 jaar ago

  ooh leuk zeg, ik doe graag mee voor onze Yoeri, hij zou blij zijn met het peuter/kleutersetje

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Leuk! Onze dochter gaat dit jaar voor het eerst met ons vliegen. Het wordt een reis van ruim 9 uren dus voor ons een hele uitdaging om haar bezig te blijven houden. Ik doe daarom dan ook graag mee en kies voor de peuter/kleuter versie.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Mijn kleinzoon is 8 jaar en voor hem doe ik graag mee.
  Kan hij lekker bezig zijn op de lange reis naar het vakantieadres.
  Ik heb geen Facebook, maar volg bloglovin.
  Graag doe ik mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog Veerle: Waarom playdates stom zijn

Ik kan al heel goed samenspelen en dat doe ik ...

Sluiten