TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“De nieuwste rage: de Hatchimal”

Je hebt speelgoed en je hebt speelgoed. Net als ik denk dat men niets meer erbij kan verzinnen word ik weer verrast. Waar komen al die creatievelingen vandaan en waarom waren ze er nog niet toen ik kind was? Ik had als klein meisje ook wel een Hatchimal willen hebben. Een wattes?

De Hatchimal

Mocht je het nog niet op de televisie hebben gezien of van je kind hebben gehoord dan vertel ik het je nu graag. Er is een nieuw stuk speelgoed op de markt dat werkelijk ieder kinderhart veroverd. Nou ja, ik denk dat menig ouder ook wel smelt van dit schattige kleine vogeltje. Maar wat het nou echt zo bijzonder maakt is dat de nieuwe knuffel nog geboren moet worden. Je krijgt het namelijk in een ei aangeleverd. Alleen met heel veel geduld en veel aaien zal het vogeltje tevoorschijn komen. Welk vogeltje is nog wel een verrassing! Het kan Pengualas of Draggles zijn, maar dat weet je niet als je het ei koopt. Heerlijk zo’n verrassingselement in speelgoed.

21111

Lees ook: https://meervanmir.eu/hatchimals-surprise-ei-spinmaster-tweeling-speelgoed-review-ervaring

Hoe werkt het?

Zodra het ei uit de verpakking is begint de pret eigenlijk gelijk al. Er zal direct veel getroeteld, maar ook geluisterd en gekeken moeten worden naar de ogen van de Hatchimal. Deze zijn namelijk zichtbaar door de eierschaal heen en de kleur ogen dat het vertoont geeft de stemming van de vogel aan. Als je de onderkant van het ei beet pakt worden de oogjes bijvoorbeeld roze en zelfs de hartslag te horen. Blauwe oogjes vertellen je dat het vogeltje het koud heeft. Dan kan je het beste over de onderkant van het ei wrijven om het weer warm te maken. Maar pas op! Als je het ei te wild heen weer beweegt worden de oogjes groen vanwege duizeligheid. Naast deze kleuren kunnen de ogen ook oranje, rood of donkerblauw worden. Elke kleur betekent weer iets anders en hoe meer je handelt naar de kleur hoe sneller het uitbroeden gaat. Hoop je….

Als de ogen meerdere kleuren aannemen weet je dat het moment gekomen is dat de Hatchimal uit het ei wil. Door aan de onderkant te wrijven kan het proces wat versneld worden, maar ervaring leert dat het toch al snel een half uur in beslag neemt. Mocht je even een pauze willen inlassen is dat ook geen probleem. Als je het ei neer zet valt de vogel namelijk in slaap. Na een lange bevalling is daar dan eindelijk de Hatchimal en zo waar ook in een geboortevliesje (er zit een plasticje om het lijfje dat er nog af moet). Net zoals bij de mensen begint dan pas het zware werk, want de kleine vogel moet uiteraard ook na de geboorte nog verzorgd worden.

21112

De opvoeding

Het leven begint pas als je uit het ei bent, aldus de Hatchimal. En daar is wel hulp bij nodig van een kind! Zo moet er bijvoorbeeld veel geknuffeld en gespeeld worden in de babyfase. In de dreumesfase leert de vogel praten en ook dansen! Het interactief spelen is dan echt begonnen! En hoe meer je doet hoe meer de Hatchimal leert en uiteindelijk kan.

21114

De Hatchimal koop je onder andere hier.

«

»

66 COMMENTS
 • Dana vreugdenhil

  4 jaar ago

  Ik zou dit ei graag aan mijn dochter willen geven. Wij hebben een echte vogel die zij geweldig vind maar onze pukkie vind het knuffelen toch niet zo fijn. Wat zou het fijn zijn als zij dat met deze vogel wel kan doen.

 • Elise Lankester

  4 jaar ago

  Jaa! Ik ben verliefd op deze hatchimals en mijn kinderen zometeen ook! Ik zou het heel gaaf vinden om er een te winnen voor mijn 2 zoontjes! Ze zijn zoooo leuk!

 • Nicole van Dongen-monsieurs

  4 jaar ago

  Wauw wat een super gave giveaway. Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Wat zou dit een supercadeau zijn voor de aankomende feestdagen. Wat zou ze hiervan gaan stralen, lekker haar eigen “huisdier” om voor te zorgen en te knuffelen. Wij zouden de te gekke hatchimal met veel plezier opnemen in ons gezinnetje

 • Marjo

  4 jaar ago

  Ja voor mijn drie kinderen, ze willen heel graag een echt huisdier maar ik denk dat ze beter hier mee kunnen oefenen! En het is goed om te leren en gewoon heel heel leuk!

 • Patricia Okker

  4 jaar ago

  Aan mijn zoon Morris, omdat hij het zo verdiend. Hij is net begonnen op de basisschool en dat kost hem heel veel energie. Hij gaat nog maar halve dagen en dan is zijn kaarsje gewoon ook echt op. Het lijkte me heerlijk als hij hier rustig mee na schooltijd kan spelen.

 • bruyninckx lindsey

  4 jaar ago

  Ik zou graag mee doen en het aan mijn zoontje schenken! Super leuke actie!!

 • Anna

  4 jaar ago

  Super leuk! Ik doe mee voor Tess de dochter van een hele lieve vriendin.. die zou dit echt geweldig vinden..

  Facebook: An Na

 • Christa lindhout

  4 jaar ago

  Ja te gek!! Dit is helemaal de rage die er momenteel is onder meisjes maar volgens mij vinden jongens dit ook te gek. Ons overbuurmeisje heeft er een. Ze sleept hem overal mee naar toe. Zodoende wil ze hier ook zo graag haar eigen kuiken. Nou maar duimen voor mijn dochter pauline. Misschien kunnen ze samen tutten en hun kuikens verzorgen.

 • elisabeth maria martina

  4 jaar ago

  wat een origineel kado voor mijn kleindochter
  ze zou er zeker heel erg goed voor zorgen

 • Mark Lamberts

  4 jaar ago

  Dit is echt helemaal TOP zeg MeerVanMir!!  Wat een mooie Hatchimal gaan jullie weggeven!je zou ‘t maar winnen, WOW  zou te gek zijn om mijn kleine meid mee te mogen verrassen.. ze gaat helemaal GEK worden  Ze wil er zo graag een hebben…!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 • Kelly Aarts

  4 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn oudste dochter Jessie. Weer nog hoe blij ik vroeger zelf was met mijn Tamagotchi en Furby haha. Gun haar ook zo’n leuk vriendje om voor te zorgen!

 • Gerdi

  4 jaar ago

  Super tof! Ik doe graag mee voor mijn dochter Benthe die gek is op dieren.. zo kan ze haar moederliefde kwijt aan dit kleine beestje in plaats van haar broertje overal mee te slepen

 • Debby Hessels

  4 jaar ago

  Heel welkom in ons gezin. Onze kindjes hebben ook veel liefde over om te geven. Liefs Debby

 • Jolanda

  4 jaar ago

  Wauw, dat klinkt echt supergaaf, wat een bijzonder kado zou dat zijn voor mijn kindjes. Doe heel graag mee met deze winactie!

 • Nancy van der kamp

  4 jaar ago

  Ik doe mee voor Mn kleine vriendinnetje! Die wil er heel graag een hebben dus dit zou een geweldige verrassing voor haar zijn! Ik doe graag mee

 • Marian Zw

  4 jaar ago

  Ik zag kindjes bij de overblijf met dit speelgoed. Mijn Dochter vond het helemaal geweldig. Dat wil ik ook voor mn verjaardag! Em ze is einde van de maand jarig. Ik loot dus heel snel mee

 • Melissa Souidy

  4 jaar ago

  Ohh zijn de Hatchimals uitverkocht?!!!
  Mijn dochter wilde er hééééél graag een hebben voor pakjesavond..
  Ze is dagelijks filmpjes op YouTube aan het kijken van de Hatchimals.
  Dat ahhhhh”s en ohhhhhh”s vliegen ons dan om de oren .
  Ik zou het geweldig vinden om deze prijs voor mijn kleine meid te mogen winnen.

 • Erika van Koert

  4 jaar ago

  Wat leuk ! Echt iets voor mijn dochter Elin

 • Renate

  4 jaar ago

  Owww….dat zou leuk zijn voor mijn zoontje sem! Ik zou zn blik wel eens willen zien als hij uit t ei komt!

 • Asmira Kadric

  4 jaar ago

  Waauww, wat een super leuke winactie! Hier zou mijn dochter, Jenna van 4 jaar, ontzettend blij mee zijn dus ik doe heel graag mee voor haar. Ze is heel zorgzaam, voor haar kleine broertje, alle kleine kindjes, dieren en ik weet zeker dat ze ook heel goed voor hatchimal zal zorgen <3 ze wil er zo graag 1, dan heeft ze ook eindelijk een huisdiertje zegt ze altijd hihi. Ohh wat zou zij een gelukkig meisje zijn als ze zou winnen en mama natuurlijk ook 😉

 • cindy pater

  4 jaar ago

  Geen lang verhaal maar gewoon WAUW

 • Kimberley van Ravenswaaij

  4 jaar ago

  Wat super leuk! Ik zou m aan mijn ouders geven. Zij hebben 7 kleinkinderen en nummer 8 is onderweg. De eigen kinderen zijn natuurlijk allemaal volwassen dus dan is het heel gaaf om een ei uit te laten komen, zeker als de kleinkinderen er zo veel zijn 🙂

 • Wendy Van De Reyd

  4 jaar ago

  OMG wat een droomprijs is dit voor mijn dochtertje Sharona die praat hier veel over en in winkels loopt ze er steeds naartoe , dit zou een mooie verrassing zijn voor haar 6 de verjaardag in december deze fiere mama duimt zeker mee voor haar meisje

 • Marian

  4 jaar ago

  Oh wat schattig! Wat had ik zoiets vroeger leuk gevonden! Mijn meisje zal dit ook super vinden, kunnen we er samen van genieten 😉

 • Linda meester

  4 jaar ago

  Wat een uitgebreid verslag. Ik ben om en weet er wel een broedster voor, onze middelste dochter Melony zal dit beestje koesteren

 • Linda

  4 jaar ago

  Mijn dochters en jongste zoon beginnen iedere keer te stuiteren als deze beestjes langskomen in de reclame. Het zou super zijn als ze er een hadden. Kunnen ze samen plezier hebben, voor een “huisdier” zorgen en nog beter leren delen.

 • Nicole

  4 jaar ago

  Oh wat gaaf. Voor mijn meisje ben ik voorzien naar het lijkt me super om hem te winnen voor haar vriendin / nichtje die wil er ook heel graag een.

 • Jolein koolske

  4 jaar ago

  Oh wooowww die staat echt op de top 3 van mijn oudste dochter haar verlangljstje. Zo te lezen is het wel de moeite waard om dit cadeau te doen Wij gaan heeeeeeel hard duimen !

 • Marcia Kan

  4 jaar ago

  Jaaaaa, hier hebben onze meiden het al weken over! Zou graag dit grappige beestje voor hen willen winnen!

 • Miekske Dingens

  4 jaar ago

  Wat een gave actie! Heb er al veel over gehoord, ik zou willen meedoen voor mijn petekindje, die dit echt te gek zou vinden! <3

 • Batboy

  4 jaar ago

  Ja, al heel vaak voorbij zien komen op de tv en ook mijn jongens vinden dit leuk! Wij doen mee !

 • Bodil

  4 jaar ago

  Onze dochter wil zo graag moedertje spelen… dit zou haar vast heel erg verrassen! Lekker broeden op een ei, en het lieve kleine beestje dan met veel liefde, knuffels en aandacht proberen op te voeden. Zo schattig!

 • melissa

  4 jaar ago

  Dochter elise van 5 wil hier heel graag voor zorgen aangezien ze nog geen huisdiertje mag van deze mama en ook al zo goed voor haar poppen zorgt

 • Heleen

  4 jaar ago

  Wat een super-winactie! Het lijkt me een leuk ding om mee te spelen voor mijn kinderen. Ik denk dat ik ‘m zou geven aan mijn zoontje van 5, ik denk dat hij zo’n beestje wel kan verzorgen (met een beetje hulp van Mama)

 • Sonja Hubregtse

  4 jaar ago

  Wat zit er in dat ei verstopt?
  Er komt een barstje in de schaal.
  Wat gebeurt er allemaal?
  Nog even en het ei gaat open
  en er komt een Hatchimal uitgekropen.
  Kijk eens aan, daar is ze dan!
  Je begrijpt niet hoe het kan.
  Aan de oogjes is haar stemming te zien,
  Vrolijk en blij of een beetje koud misschien.
  Hatchimal houdt van praten en spelen,
  Maar ook van knuffelen en strelen.
  M’n kids zijn er al van aan ‘t dromen,
  En hopen ze dat Hatchimal snel mag komen.
  Dit kado wil iedereen wel winnen,
  Dan kan het uren speelplezier gaan beginnen !

 • Claudia Diependaal

  4 jaar ago

  Wij doen erg graag mee. Ik duim….

 • Bjorn

  4 jaar ago

  Als fiere papa waag ik deze kans heel graag voor mijn meiske die al gek is van deze hatchimals sinds ze op tv komen , nu waagt deze mama een kansje om de droom van zijn meisje te laten uitkomen , wie niet waagt niet wint he duimen omhoog hier

 • GerlindeD

  4 jaar ago

  Ik ben inmiddels wel erg benieuwd naar deze nieuwe rage. Tot een paar dagen geleden had ik er nog niet van gehoord. Bovendien hebben mijn kinderen het er ook (nog) niet over. Ik doe graag mee voor mijn middelste, die houdt wel van zulke speeltjes 🙂

 • Nancy van Heck

  4 jaar ago

  Dit zou erg leuk voor mijn zoontje zijn om hem een lief beestje te geven die hij zelf mag opvoeden en liefde mag geven.

 • Yvonne

  4 jaar ago

  Vroeger als klein meisje had ik zelf een Furby, en daar doet dit leuke beestje mij aan denken.. Echt enig! Als ik mag winnen geef ik hem cadeau aan mijn dochtertje.. Zij is dol op dieren met grote ogen en volgens haar juf op school erg zorgzaam dus dit zou een leuk cadeau zijn, kan ze zorgen voor haar eigen beestje..

 • Birgit

  4 jaar ago

  Wow wow wow!! Heb ik al wow gezegd? Wat een gave winactie!!

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Zo kan hij zorgen voor een diertje en met zijn autisme is dit iets heel waardevols!

 • Joos Nes

  4 jaar ago

  Ik ben een super fiere vake die zijn kleindochters gelukkig wil zien en ik weet dat ze deze lieverd zo graag wil en op haar lijstje staat dat deze unieke kans niet zomaar mag laten voorbij gaan duimen en duimen alvast mee voor de kleindochter

 • Northflix

  4 jaar ago

  Wat ontzettend gaaf! Ik had vroeger een Tamagotchi, maar dit is veel leuker! Ik zou mijn neefje er graag mee verrassen.

 • Kirsten

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn erg zorgzame meisje. Ze is nog klein, maar ik wil haar het zorgzame op die manier graag verder bijbrengen.

 • René

  4 jaar ago

  Dit is het cadeau voor mijn dochter. De furby was bij ons in huis een verschrikking, dat beest was alleen maar boos. Tot hrote verdriet van mijn dochter natuurlijk. Deze hatchimal zou een perfecte vervanging zijn!

  P.s. op dit moment heb ik helaas geen facebook.

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Staat genoteerd!

 • brants

  4 jaar ago

  doe graag mee en schenk het aan mijn kleindochter

 • kempenaers

  4 jaar ago

  dit superleuk ei geef ik zeer graag aan mijn kleindochter

 • Anita te Gussinklo

  4 jaar ago

  Wat een toffe actie.
  Ik loot graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook.

 • Lynn

  4 jaar ago

  Ik zou het graag cadeau doen aan een collega van mij. Ze wil het graag aan haar dochtertje geven als Sinterklaas cadeautje en ik gun deze hen beide natuurlijk van harte! 😉

 • Mirjam

  4 jaar ago

  Wat leuk een naamgenoot!! Graag zou ik een hatchimal winnen voor mijn neefje!

  • miriam

   4 jaar ago

   AUTHOR

   Nou, mijne is met een I de jouwe met een J

 • Femke Dekker

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sara!

 • Linda Smeets

  4 jaar ago

  Helemaal leuk dit! Ik doe graag mee voor onze dochter, leuk Kerstkado.

 • Monique

  4 jaar ago

  Oh Wauw. Ook ik zou hem door de Sint cadeau laten geven aan mijn dochter. Dit jaar had zij een kort verlanglijstje en vervolgens is ze ook nog gaan strepen omdat ze eigenlijk toch echt alleen maar een Hatchimal wil. Vanmorgen legde ze me in dikke tranen uit waarom het zo belangrijk voor haar is; het allerliefst wil ze een hond en ze weet dat dat niet kan omdat wij er onvoldoende voor thuis zijn. Een hatchimal kan ze ook mee knuffelen en vanalles leren….. tja dat voerde bij mij de stress nog meer op; Ze zijn namelijk allemaal uitverkocht!! En er 1 via marktplaats kopen bij iemand die er meer dan 100 euro voor vraagt, dat gaat me echt te ver… als ik de tijd terug kon draaien was ik uiteraard eerder op pad gegaan. Nu de laastste kans via deze weg….. duimen maar.

  (Geen facebook)

 • Inge

  4 jaar ago

  Lijkt me superleuk voor mijn zoontje.

 • Marlon Kok-Toet

  4 jaar ago

  Super gaaf!!
  In de drukke decembermaand is onze dochter Nikita ook nog eens jarig, 9 jaar wordt ze, en wat zou ze blij worden van dit nieuwe vriendje!!

 • Manon

  4 jaar ago

  Wow wat geef jij toch een geweldige toffe acties weg! Ik hoop mijn oudste dame te mogen verassen (namens de sint) met dit geweldige cadeau. Nu duimen!.

 • Anne

  4 jaar ago

  Ik doe op de valreep nog mee voor mijn zorgzame zoontje die dol is op knuffels. Ben benieuwd hoe hij hem/haar zal noemen. Of het overal mee naar toe gaat. Of ik er dan voor zorg en er in dat geval een uitknop op zit hahaha. Nee ik weet zeker dat hij/zij hier een goede opvoeding krijgt en ze veel plezier aan elkaar zullen beleven. Hier voorlopig helaas geen broertje zusje en ook geen huisdier maar deze is welkom.

 • Sjoerd

  4 jaar ago

  Dat zouden mijn dochtertjes geweldig vinden!

 • Krystle

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes. Kunnen ze gezellig samen opvoeden!

 • Baukje

  4 jaar ago

  Net als al deze anderen waag ik ook graan een kans !

 • Manon

  4 jaar ago

  Ik zou wel eens met stip op 1 kunnen komen in het lijstje met lievelingstantes als ik zo’n hatchimal zou scoren voor mijn neefje van 7..!

 • Suzanne

  4 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van negen! Een Hatchimal kunnen winnen voelt als een zegen! Sint heeft namelijk bij het vinden van een Hatchimal steeds pech, want overal zijn ze al weg.

 • Karel

  4 jaar ago

  GEWELDIG, knuffelen, verzorgen, houden van en je hebt er een grote vriend bij, een leuke knuffel met een hoog aaibaarheidsfactor, gelukkig leuker dan een levende pup, die over een tijd in het asiel terecht zou komen…

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Een dubbele verrassing met Hatchimals Surprise - MeerVanMir on november 21, 2016
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Kleine meisjes worden groot: de zindelijkheid

  Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zo ver! ...

  Close