Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De nieuwe L.O.L. Surprise Jewellery, Make-up en Stationairy”

Nog heel even en dan is de grootste kindervriend weer in ons land. Mijn kinderen beginnen al helemaal in de Sinterklaas modus te komen en ik geniet er stiekem al met volle teugen van. Die tijd dat ze nog geloven in de Goedheiligman is zo speciaal! Ik herken en voel het enthousiasme met ze mee. Je moet mij eens zien op pakjesavond. Echt een enorme grote kleuter. Hetzelfde heb ik als ik de kinderen ‘s-ochtends naar hun schoentjes zie rennen om te ontdekken wat de Sint voor leuk cadeautje voor ze heeft achter gelaten. En dat is soms nog best een uitdaging voor deze mama. Gelukkig heb ik ook mijn hulpjes die wat suggesties zo nu en dan kunnen doen. Uiteraard deel ik deze graag met je.

L.O.L. blijft altijd leuk

De L.O.L. hype is hier in huis nog lang niet over. Sterker nog, ik heb het gevoel dat het steeds sterker wordt. Zodra het logo tevoorschijn komt lijkt de oudste niet meer te houden. Het idee van alles uitpakken en verrassing na verrassing blijft echt een dingetje voor onze zesjarige. En alhoewel de L.O.L. tubes zijn dan wellicht wat minder spulletjes om uit te pakken, maar dat maakt de lol er niet minder om. Want in de tubes zitten andere favoriete dingen van ons meisje: schrijfspulletjes, sieraden en make-up. Een ware Walhalla als het om kleine cadeautjes gaat. De gum uit de stationairy is uiteraard mee naar school, de lippenstift wordt bij speciale gelegenheden (elke dag dus) gebruikt, maar het zijn vooral de chokers waar onze dame groot fan van is. Wie had ooit gedacht dat die kettinkjes weer helemaal hot zouden worden? Maar liefst drie stuks zaten in haar L.O.L. tube, dus ze wisselt vrolijk af. Soms mag haar beste vriendinnetje er ook gewoon eentje lenen. Kortom, er was weer veel lol met de L.O.L. tubes.

Winactie

Deze leuke nieuwe L.O.L. Surprise tubes zijn binnenkort verkrijgbaar bij de AKO – read shop voor een schappelijk prijsje. Dat maakt ze een ideaal schoencadeautje. Uiteraard heb ik een extra set om weg te geven aan één van mijn lieve lezers. Wil je kans maken op alledrie de tubes? Laat mij dan weten welke tube je het meest naar uit kijkt. Meedoen kan tot en met 16 november. Succes!

Facebook Comments

«

»

30 COMMENTS
 • Natasja

  3 maanden ago

  Oh wat supertof voor onze meiden. De jongste zal stiekem denk ik de sieraden het leukste vinden. daar kan ze iedere dag mee spelen. De make up is wel een dikke 2e hoor. Wow dat vindt ze ook zo gaaf. Maar dat mag niet iedere schooldag zomaar.

 • elisabeth maria martina

  3 maanden ago

  mijn kleindochter is echt van de bling bling dat is helemaal haar ding
  maar make-uppen is terrein aan het winnen
  ik zou zeggen verras haar maar met zo’n leuk exemplaar

 • Betti Scheringa

  3 maanden ago

  Superleuk
  De makeup zouden mijn meiden leukste vinden
  Al zijn ze al snel tevreden

  Als van LOL is dan gaan ze al uit hun dak
  Doe dus supergraag mee

 • Anna Wienen

  3 maanden ago

  De make-up

 • Marian Zw

  3 maanden ago

  Ik denk dat mijn dochter de Make up versie het leukste vind. LOL blijft echt bovenaan hun lijstje staan. Ik loot heel graag mee voor deze super gave verrassing.

 • Cindy J

  3 maanden ago

  Lol SUPRISE helemaaaaaaaaaal te gek voor me dochtertje….. rage op school en winkels staan er vol mee…… Helaas erg prijzig dus doe zo poging om te winnen voor ons poppedijntje

 • Marleen Borst

  3 maanden ago

  Ons kleindochter is helemaal gek van mak-uppen en sierraden. heerlijk genieten, ik loot graag mee voor haar

 • MarjonS

  3 maanden ago

  Ik doe graag mee. Onze dochter vindt l.o.l. nog steeds super. Zij zou de tube met make-up het leukste vinden en daarna zeker de schrijfspulletjes.

 • Diana

  3 maanden ago

  Ik zelf voor de chokers maar mijn mini voor de make up! Leuke actie!

 • Iris Bakker

  3 maanden ago

  Zooooo leuk! Mijn dochter zou helemaal gek worden als ze de make up tube in haar schoen vindt

 • Oma Will

  3 maanden ago

  Ik ga graag voor de Tube : Jewellery, voor mijn kleindochter die graag met kettinkjes, oorbelletjes en ringetjes pronkt.
  Hier maakt Sint haar erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe weer graag mee.

 • Linda Smeets

  3 maanden ago

  Wat een leuk schoenkado-idee! Ik kijk het meest uit naar de Jewellery tube. Ik ben ervan overtuigd dat mijn dochter dat enorm kan waarderen!
  Kortom, ik doe graag mee.

 • Diny Gijsberts

  3 maanden ago

  De make-up tube ,kan ze meedoen met mamma !

 • Jolijn kools

  3 maanden ago

  OMG de LOL versie met make up erin zouden mijn dochters echt HE-LE-MAAL geweldig vinden !!!

 • Marian B

  3 maanden ago

  Wat leuk! L.O.L. wordt alleen maar groter! De make-up zal hier het meest in de smaak vallen, want mijn make-up is tegenwoordig niet meer veilig hier in huis 😉

 • Lenny Wibbelink

  3 maanden ago

  Mijn dochter vind ze alle drie waanzinnig leuk. Maar het meest benieuwd is ze naar de sieraden

 • Els Wanders

  3 maanden ago

  Ik denk dat Lisa het meest uit zal kijken naar de make-up tube. Ikzelf vind de sieraden het leukste.

 • Marjanne

  3 maanden ago

  De jongste van 4 , gaat ditect vol voor de make-up, doet ze dan stiekem op in haar slaapkamer. De andere van 7 zal direct voor de sierraden gaan.

 • Nele

  3 maanden ago

  De versie met de sieraden lijkt me het leukste om met mijn dochtertje te ontdekken.

 • Aalewi

  3 maanden ago

  Super gaaf voor mijn dochtertje, echt L,O,L, fan

 • Ipie Oudshoorn

  3 maanden ago

  Zo leuk dit! Mijn dochter vind LOL geweldig! Hier zou die met make-up het meest in de smaak vallen denk ik.

 • Anja

  3 maanden ago

  Ik weet zeker dat Jo-Ann heel bkij wordt van de make up set

 • Nelly

  3 maanden ago

  Mijn dochter gaat voor de Jewellery

 • melissa

  3 maanden ago

  Goede zet die LOL want welke uitvoering er ook is, elise heeft ze allemaal op haar verlanglijstje. daarom ook moeilijk kiezen, welke ze het leukste zou vinden, allemaal natuurlijk haha, maar ik denk die met de schrijfwaren het leukste omdat ze elke dag tekent en kleurt.

 • oma bakkernes

  3 maanden ago

  mooi schoenkado

 • Elle W

  3 maanden ago

  onze oudste gaat helemaal voor de stationary tube , want ja je hebt nooit genoeg gummetjes… onze jongste gaat volledig voor de L.O.L. make-up tube. Elke dag worden de lippen ingesmeerd en als ik in het weekend niet oplet dan loopt ze met roze wenkbrauwen en blauwe wangen naar buiten

 • Sharon de Ridder

  3 maanden ago

  Wat een leuke LOL-dingetjes weer! Mijn dochters zouden het meest blij worden van de make-up versie 🙂

 • Els Black

  3 maanden ago

  Onze nichtjes gaan zeker weten voor de make-up. Zou erg leuk zijn om ze hier blij mee te maken

 • Maaike J Diderique

  3 maanden ago

  De make-up tube!

 • milou

  3 maanden ago

  super leuk mij maakt het niet uit welke

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Duurzaam en super leuk speelgoed van Viking Toys

Auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Daar kan je mijn ...

Sluiten