De Dames Zwemkleding

De dames zwemkleding van 2023 heeft een nieuwe trend gezet: de opblaasbare bikini. Ja, je leest het goed! Deze bikini’s zijn voorzien van opblaasbare pads die de borsten en billen van de draagster vergroten. Niet alleen creëert dit een leuk en grappig effect, het geeft ook extra drijfvermogen in het water. Voor degenen die liever niet teveel opvallen zijn er ook subtiele versies van deze opblaasbare bikini’s verkrijgbaar, met kleinere pads.

Een andere trend in dames zwemkleding van 2023 is de terugkeer van het badpak. Maar dan wel in een heel ander jasje gestoken. Het badpak is namelijk voorzien van glinsterende stenen en juwelen, waardoor het een bijna koninklijke uitstraling krijgt. Ideaal voor degenen die willen opvallen op het strand of aan het zwembad.

Ben je niet zo van deze trend? Check dan de normale dames zwemkleding van deze zomer.

De Heren Zwemkleding van 2023

Ook de heren kunnen dit jaar opvallen met hun zwemkleding. De zwembroek van 2023 heeft namelijk een ingebouwde mini-ventilator om het kruis koel te houden. Geen last meer van een plakkerig en zweterig gevoel tijdens een dagje aan het strand of zwembad! Bovendien zorgt de mini-ventilator voor extra verkoeling tijdens warme dagen.

Een andere trend in heren zwemkleding van 2023 is de zwembroek met ingebouwde zakken. Handig voor het opbergen van sleutels, telefoons en andere kleine spullen die je graag bij de hand wilt hebben. Nooit meer zoeken naar je spullen op het strand of bij het zwembad!

Ook deze trend is niet voor iedereen weggelegd. Het is niet erg als je van meer minder opvallende heren zwemkleding houdt.

Jurkjes als Zwemkleding?

Ja, je leest het goed! Ook jurkjes kunnen tegenwoordig gedragen worden als zwemkleding. Deze zogenaamde “zwemjurkjes” zijn gemaakt van sneldrogende stof en zijn voorzien van een ingebouwde bikini. Ideaal voor degenen die graag een beetje bedekt zijn op het strand of aan het zwembad. En het beste van alles: je kunt het jurkje ook gewoon dragen als normaal zomerjurkje!

Kortom

Je kan alles eigenlijk wel als zwemkleding bestempelen. En het zou wat zijn als de trends van hierboven werkelijk zouden bestaan. De wereld is gek genoeg van zichzelf. Laten we qua zwemkleding gewoon lekker normaal blijven met een modieus tintje er aan.