Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Ze maakt nu al uitnodigingen voor haar kinderfeestje”

Het is echt net pas maart en mijn oudste heeft het nu al voortdurend over haar komende verjaardagspartijtje. Ze heeft al helemaal op een rij wie ze uitnodigen wil en wie niet. De meester zou in eerste instantie ook uitgenood worden, maar inmiddels is dat van de baan omdat hij geen meisje is. Vanochtend liet ze mij weten ook alvast te willen beginnen met de uitnodigingen. Ik vertelde haar dat dat wel een beetje vroeg is aangezien ze pas in juli jarig is en het partijtje pas rond die datum gehouden zal worden. Het maakte haar niet uit, want dan had ze extra tijd en kon ze de uitnodigingen nog mooier maken. Ik vroeg me af of dit idee is gekomen door de naderende verjaardag van haar zusje of het partijtje waar ze volgende week naar toe gaat. Hoe dan ook, het worden voor haar een lange vier maanden als ze voortdurend met haar verjaardag bezig gaat zijn.

Er wordt maar eentje goedgekeurd

Ik ken mijn dochter inmiddels wel een beetje en ik weet ook dat ze hoogstwaarschijnlijk één voor haar perfecte uitnodiging gemaakt zal hebben en dat de rest toch minder mooi zal zijn. In haar ogen dan, want ik vind al haar creaties mooi. Ik houd er daarom rekening mee, dat ik wellicht een handje moet helpen om de perfecte uitnodiging te dupliceren. Ik denk ook wel dat ze dat ook extra leuk vind als er een officieel tintje aan gegeven wordt. Laatst had ik een tekening van haar gelamineerd en dat vond ze echt geweldig. “Nu kan het nooit meer kapot, mama.” Hoe leuk is het dan om van een door haar gemaakte uitnodiging een echte kaart of uitnodiging te maken? Gelukkig kan dit tegenwoordig zo makkelijk online.

Lang leve het internet!

Er zijn genoeg online webshops te vinden waar je met je eigen ontwerp aan de slag kan gaan. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een foto up te laden, bijvoorbeeld van de tekening van je dochter, en deze in je ontwerp te plaatsen. Vervolgens het aantal kaartjes doorgeven, betalen en je hebt binnen enkele dagen je bestelling binnen. En qua kosten ben je echt niet meer kwijt dan wat je had betaald voor een voorgedrukte kaart uit de winkel. Maar dit is wel een stuk origineler! We gaan dus samen een leuke uitnodiging verzinnen. De komende vier maanden…..

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Nadia

  7 maanden ago

  Een slimme meid is op haar verjaardag goed voorbereid!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van πŸ˜‚
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming πŸ˜‚
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme
 • 😍😍😍
 • Zo gaat het dan achter de schermen πŸ˜‚

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wie gaat er mee naar Monster Jam 2019?

Over een paar maanden krijgen we weer een bijzonder bezoek ...

Sluiten