Whisper, een nieuw spel voor de Nintendo Switch en PS4


Ik kom uit een grote familie, dat wil zeggen veel neven en nichten.  In mijn moeders kant van de familie waren we met 19 kleinkinderen! Alhoewel er een behoorlijk leeftijdsverschil tussen de oudste en de jongste zat, kan ik mij nog goed de momenten samen herinneren. Wat mij onder andere erg is bijgebleven is hoe we met zijn allen op zolder in Uithoorn toekeken hoe mijn neef level na level Super Mario uitspeelde op de Nintendo. Ik had geen behoefte om zelf te spelen en kon echt genieten van zijn computerkunsten.

Thuis hadden wij geen spelcomputer, dus oefenen konden we ook niet echt. Mijn moeder heeft, toen ik een jaar of tien was, een Gameboy gekocht waar we om de beurt Tetris of Furby op konden spelen. Als volwassene heb ik ooit een Nintendo DS aangeschaft en een WII, maar echt veel heb ik er niet mee gedaan. Uiteindelijk heb ik deze weggeven en hebben we dus geen spelcomputer meer in huis. De meiden zijn er op dit moment ook nog wel te klein voor denk ik. Ik kan me wel voorstellen dat als ze wat ouders zijn, we weer zo’n apparaat overwegen. De Nintendo Switch lijkt mij dan wel wat. Tegen die tijd is die geheid nog fantastischer dan nu.

De spelletjes van tegenwoordig zijn ook echt anders dan die van vroeger. De animaties en mogelijkheden lijken tegenwoordig eindeloos te zijn. En er komt zoveel nieuws uit.  Zo worden televisie series en films in spelletjes omgezet om zelf nog meer avonturen te kunnen beleven.  Wat was ik graag als kind op avontuur gegaan met mijn tv favorieten.

Één van de nieuwste spelletjes gebaseerd op een film is Whisper. Samen met het paard Stormwind, zo heet de film ook, en Mika kan je de wereld tegemoet treden. Tijdens de reis krijg je allerlei opdrachten om uit te voeren en leer je Stormwind steeds beter kennen.  Onderwijl moet je niet vergeten dat Stormwind een paard is, eten en drinken nodig heeft en een conditie op peil moet houden. Het is dus niet alleen maar avontuur, maar ook deels verzorging.

+

Whisper is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Playstation 4. Wil jij kans maken op dit super nieuwe spel?  Laat dan weten welk soort spelcomputer je thuis hebt. De winactie loopt tot en met 15 augustus en de winnaar maak ik te zijner tijd bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.

Facebook Comments