Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Whisper, een nieuw spel voor de Nintendo Switch en PS4”

Ik kom uit een grote familie, dat wil zeggen veel neven en nichten.  In mijn moeders kant van de familie waren we met 19 kleinkinderen! Alhoewel er een behoorlijk leeftijdsverschil tussen de oudste en de jongste zat, kan ik mij nog goed de momenten samen herinneren. Wat mij onder andere erg is bijgebleven is hoe we met zijn allen op zolder in Uithoorn toekeken hoe mijn neef level na level Super Mario uitspeelde op de Nintendo. Ik had geen behoefte om zelf te spelen en kon echt genieten van zijn computerkunsten.

Thuis hadden wij geen spelcomputer, dus oefenen konden we ook niet echt. Mijn moeder heeft, toen ik een jaar of tien was, een Gameboy gekocht waar we om de beurt Tetris of Furby op konden spelen. Als volwassene heb ik ooit een Nintendo DS aangeschaft en een WII, maar echt veel heb ik er niet mee gedaan. Uiteindelijk heb ik deze weggeven en hebben we dus geen spelcomputer meer in huis. De meiden zijn er op dit moment ook nog wel te klein voor denk ik. Ik kan me wel voorstellen dat als ze wat ouders zijn, we weer zo’n apparaat overwegen. De Nintendo Switch lijkt mij dan wel wat. Tegen die tijd is die geheid nog fantastischer dan nu.

De spelletjes van nu

De spelletjes van tegenwoordig zijn ook echt anders dan die van vroeger. De animaties en mogelijkheden lijken tegenwoordig eindeloos te zijn. En er komt zoveel nieuws uit.  Zo worden televisie series en films in spelletjes omgezet om zelf nog meer avonturen te kunnen beleven.  Wat was ik graag als kind op avontuur gegaan met mijn tv favorieten.

Één van de nieuwste spelletjes gebaseerd op een film is Whisper. Samen met het paard Stormwind, zo heet de film ook, en Mika kan je de wereld tegemoet treden. Tijdens de reis krijg je allerlei opdrachten om uit te voeren en leer je Stormwind steeds beter kennen.  Onderwijl moet je niet vergeten dat Stormwind een paard is, eten en drinken nodig heeft en een conditie op peil moet houden. Het is dus niet alleen maar avontuur, maar ook deels verzorging.

Whisper is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Playstation 4. Wil jij kans maken op dit super nieuwe spel?  Laat dan weten welk soort spelcomputer je thuis hebt. De winactie loopt tot en met 15 augustus en de winnaar maak ik te zijner tijd bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Réwana

  2 jaar ago

  Oh leuk, wij hebben pas de switch, geweldig handig apparaat, tja, hij kost dan ook wel wat mar hij is super!!! We spelen nu Mario Odyssey, heel leuk platform spel;) en vroeger speelde mams ook Mario spelletjes;) blijft leuk ook leuk om het verschil met nu te zien, zo gaaf…we wagen graag een gokje

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe heel graag mee..!

  Wij hebben een nintendo switch

  Facebook: An Na

 • Marian B

  2 jaar ago

  PS4. Een spel met een paard in de hoofdrol is altijd goed!

 • Rian

  2 jaar ago

  Fantastisch lijkt me dat! Wij hebben een PS4 en willen onze oudste graag leren gamen. De games van papa en mama zijn echter nog té spannend

 • Hanneke

  2 jaar ago

  Sinds een maandje heeft mijn zoontje een Nintendo Switch en hij zou het wel erg leuk vinden om hiervoor een leuk spel te winnen!

 • Laura K

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor de Nintendo Switch, de kinderen zijn gek op “gamen”.
  Net als papa, die kan zich er ook goed mee vermaken 😉

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Mijn kleinzoon heeft een Playstation 4 thuis, dus voor hem doe ik graag mee.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Francis Boom

  2 jaar ago

  Ik kan mijn reactie niet meer vinden. Daarom nogmaals.
  Wij hebben een ps4 en daarvoor hebben bijna op 1 na alleen maar spellen voor ons zelf. Dit spel lijkt me fantastisch voor onze 2 paardenmeisjes. En vooral het stukje verzorgen zullen ze super gaan vinden, en ik vind het belangrijk dat ze weten dat je niet alleen maar speelt maar ook moet verzorgen. Dit spel zal vooral op de natte herfstdagen en koude winterdagen een favoriet worden. Ik ga duimen voor mijn lieve meiden

 • Manon Laurier

  2 jaar ago

  Wij hebben een Nintendo Switch. Super gaaf als we dit spel mogen winnen. Mijn man speelt het meest achter de spelcomputer, maar ik denk dat hij nu wel voor onze dochters plaats kan maken!

 • Corinne de Graaf

  2 jaar ago

  Leuk voor mijn dochter.Wij hebben een nintendo switch thuis

 • Sabine Hensens

  2 jaar ago

  Mijn dochter en ik waren de eerste week van de zomervakantie behoorlijk verbrand door de zon. En dat terwijl we toch goed gesmeerd hebben (dachten we)

  We besloten een paar dagen verplicht binnen te blijven en dat resulteerde in het kopen van een Playstation4….
  Ze heeft het spel Minecraft erbij gekregen en daar speelt ze nu best vaak mee. Wat zou het leuk zijn om nog een tweede spel erbij te hebben voor haar. Ze is gek op paarden en heeft de film Stormwind ook gezien. Weet dus zeker dat het in de smaak zal vallen op alle fronten!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het Westland? Wat kan je daar nou doen?

Afgelopen maandag heb ik, samen met een aantal andere bloggers, ...

Sluiten