Oké, we bijven gewoon nog even hangen in de romantische modus. Immers is het maar één keer per jaar Valentijnsdag. De rest van de dagen negeren we alle vorm van romantiek. Nee hoor, zo dramatisch is het niet. Maar of je nou wat gaat doen. met je liefde of niet, Valentijnsdag is sowieso een hele goede reden om weer even lekker te shoppen. Een outfit voor een eventuele spectaculaire date. Wanneer die dan ook maar gaat vallen. Ik heb alvast wat leuke jurkjes uitgezocht. Met korting natuurlijk, want dat is het leukst. Nou ben ik zeer nieuwsgierig welke jij het leukst voor mij vindt.

Off-shoulder midi jurk

Ik vind dat ik mooie sleutelbeenderen heb. Klinkt vreemd, ik weet het. Ik bedoel eigenlijk daar gewoon mijn schouderpartij aan de voorkant mee. Ik heb daarom ook enkele off-shoulders topjes in mijn bezit. Een sexy elegante zwarte jurk ervan ontbreekt nog. Als ik daar mijn rellenpletter onder aan doe, zal het vast fantastisch staan. De off-shoulder midi jurk van Vero Moda vind ik werkelijk prachtig. Het ziet er heel chique uit met name door de lengte. Deze staat zeker op het verlanglijstje.

Vero Moda Valentijnsdag

Maxima overslag jurk

Een andere item in mijn winkelwagentje is eigenlijk een vrij simpele jurk. Het is een zogeheten overslagjurk met korte mouwen. Geen idee waarom het eigenlijk zo heet. Misschien omdat je het over elkaar heen wikkelt? Hoe dan ook, ik vind het altijd wel fleurig staan. Misschien door de ruches bij de mouwen en de zoom. Misschien door het zwaaiende van de rok. Misschien doordat eigenlijk elk postuur zo een jurk wel staat en je niet perse een rellenpletter ervoor nodig heb. Gewoon een leuk jurkje. Nou vraag je je natuurlijk af waarom ik het een Maxima jurk heb genoemd. Dat komt doordat het ook in de kleur blauw beschikbaar is. Maar dan de specifieke blauw, zoals Maxima dat ook graag draagt. Ik ben werkelijk verliefd op deze kleur. Alleen daarom al heb ik dit overslagjurkje toegevoegd aan mijn winkelwagentje.

Vero Moda Valentijnsdag

Shop till you drop

Onder het excuus van Valentijnsdag ben ik van alles aan het kopen. Manlief ziet met lede ogen alles toe. Ik troost hem dan met de woorden dat ik het sowieso gekocht zou hebben, maar het nu met korting kan krijgen vanwege deze romantische dag. Er zijn genoeg bedrijven die ons vrouwen daarin graag ondersteunen. De jurkjes van hierboven bijvoorbeeld zijn vanwege Valentijnsdag op 13 en 14 februari met (extra) korting te koop. Sterker nog, op die dagen is er 20% Valentijnskorting op alle jurkjes van Vero Moda. Dan kan je nog maar één ding zeggen: toevoegen aan winkelmandje!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock