TOP
Films en series

“Stiekem ben ik dol op musicals”

Ik blog nu al zo’n drie jaar en ik heb volgens mij nog nooit over mijn guilty pleasures verteld. En ik heb er behoorlijk wat! Zo heb ik thuis een cd van The Kelly Family wat ik nog soms luister.  Daarnaast heb ik bijna alle albums van Celine Dion en was ik die hard Take That fan in mijn tienerjaren. Verder zet ik rustig kinderliedjes aan in de auto en zing dan luidkeels mee. Ook als ik geen kinderen bij me heb. En ik ben dus zeer groot fan musical fan! Vooral musical films. Love them!!!

Er hoeft niet eens een verhaal in te zetten wat mij betreft. Geef mij alle seizoenen van Glee en je ziet me voorlopig niet meer. Grease en The Sound of Music kan ik woord voor woord meepraten en laat ik maar niet beginnen over alle Disney films die er gemaakt zijn. Gewoon hemels! Helaas heeft manlief nagenoeg niets van een liefde voor musicals. Ik probeer hem er van te overtuigen een keertje met me mee te gaan naar een voorstelling, maar dan zegt hij altijd dat ik daar zussen en vriendinnen voor heb. Gelukkig zijn zijn moeder en zus ook groot fan, dus ga ik gewoon jaarlijks op stap met de schoonfamilie. De films kijk ik gewoon als hij niet thuis is.

De nieuwst mustsee op mijn lijstje is natuurlijk de recent op dvd uitgekomen Mamma Mia, here we go again. In juli heb ik de première van deze feel good mogen bijwonen en wat was dat leuk. Ik had echt de neiging om tijdens de film gewoon keihard mee te zingen. De dame naast mij deed dat gewoon en dat was nogal hinderlijk, dus ik hield mijzelf in. Maar nu hij uit is op dvd, kan ik helemaal los gaan. Je raadt dus al wat er bij mij onder de Kerstboom zal liggen (als manlief dit leest).

ocht je net zo’n fan zijn van Mamma Mia als ik, dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk twee dvd’s van deel twee weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is mij te laten weten wat je favoriete ABBA liedje is. De winactie loopt tot en met 12 december en de winnaar maak ik op Facebook bekend.

«

»

10 COMMENTS
 • Nele

  2 jaar ago

  Moeilijk om te kiezen, ze hebben zo veel goede liedjes. Take a Chance on Me vind ik wel één van hun beste songs.

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Ik heb hem in de bioscoop gezien maar vond hem zo leuk dat ik de dvd ook graag in huis wil hebben. 😀 Mijn favoriet is, vooral na de eerste film, honey honey. Echt een zalige scene ook in de film!

 • Jacqueline Van de Manakker

  2 jaar ago

  the winner takes it all heb ik heel goede herinneringen aan

 • Marian zw

  2 jaar ago

  Oh leuk! En dan lekker hard meezingen, the winner takes it all is wel een van mijn favorieten

 • Liesbeth

  2 jaar ago

  Happy New Year, hiermee komt er weer een einde aan het oude jaar en begint er weer een mooi nieuw blanco jaar.

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Gave prijs! Het is er bij mij niet van gekomen om de film te zien, terwijl ik me echt had voorgenomen deze in de bios te gaan bekijken…
  Mijn lievelingsliedje is ‘slipping through my fingers’.
  Elke keer als ik dit liedje in de film zie moet ik stiekem een beetje huilen, denk dan aan mijn eigen meiden en hoe snel ze groot worden….

 • Milou Vink

  2 jaar ago

  Mijn lievelings nummer is mamma mia

 • Andy E

  1 jaar ago

  The winner takes it all, zal toch mijn favoriet blijven. Het is wel een erg leuke en aanstekelijke film, ik doe erg graag mee.

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Waterloo en Mamma Mia eigenlijk allebei wel.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Deze Musical heb ik nog nooit gezien, maar de liedjes galmden we allemaal wel mee.
  Graag doe ik mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De film Cats: prachtige muziek en een top sterren cast - MeerVanMir on december 5, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Met spoed een nieuwe kinderkamer

  Ik vind het nu zo'n spannende tijd! Niet vanwege het ...

  Sluiten