Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Spelen en stylen met de poppen van #Snapstar”

Wat is het toch een prachtige speelgoed tijdperk waarin we nu leven. Het lijkt wel alsof de mogelijkheden eindeloos zijn tegenwoordig. Dat bleek wel tijdens de bekendmaking van de genomineerden van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing. Met grote ogen hebben de kinderen en ik naar alle het nieuwe moois gekeken. En uiteraard hadden mijn dametjes zo hun voorkeuren. Éen daarvan waren de recent in Nederland uitgekomen poppen van #Snapstar. Het was liefde op het eerste gezicht.

De dames van #Snapstar

Zes vriendinnen, met elk een eigen stijl. Dat zijn de poppen van #Snapster. Met hippe namen zoals Lola, Aspen, Echo, Yuki, Dawn en Izzy veroveren ze beetje bij beetje de wereld. Het komt natuurlijk door hun geweldige outfits en fantastische haren, aldus mijn dochter. Maar vooral ook omdat deze onderling wisselbaar zijn. De enige dag is Echo blond en de andere dag heeft ze blauwe haren. Vooral het zeemeerminpakje was erg in trek. Deze staat inmiddels op het verlanglijstje voor Sinterklaas. Het is weer eens wat anders dan de bekende blonde dame. En met hun gevoel voor stijl, hun ontzettende flexibiliteit en de talloze mogelijkheden zijn de #Snapstar dames een groot succes bij mijn zesjarige en haar vriendinnetjes.

Ze veroveren het internet

Omdat onze kinderen tegenwoordig al vroeg bekend raken met de online wereld, kunnen ze met de poppen van #Snapstar op een veilige manier een virtual reality wereld creëren. In elke verpakking zit namelijk een green screen. Als je de pop ervoor plaatst en de speciale #Snapstar app opent, komt ze tot leven. Niet helemaal natuurlijk, maar ze is dan volledig te stylen met haar en make-up. Zelfs de achtergrond kan je aanpassen. Zo kan een kind de favoriete look creëren en uiteraard ook bewaren. Het is een grappige en unieke manier om je gevoel voor stijl te ontdekken. En het is echt typisch iets wat past bij deze generatie.

Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019

Deze nieuwe poppen zijn zo goed ontvangen, dat ze zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Je kan ze vinden in de categorie voor 6 & 7 jaar. Dit was de mening van de jury: Met de Snapstar poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met sociale media. Voor iedereen is er wel een pop: er zijn zes verschillende. Een green screen als achtergrond om te fotograferen en een standaard voor de pop worden meegeleverd. Met andere kapsels en make-up kan de hele look en feel van de pop worden veranderd.

Winactie

Lijken de poppen van #Snapstar jou ook wel iets voor je zoon of dochter? Dan heb ik bijzonder goed nieuws. Ik geef maar liefst drie poppen weg aan één van mijn lezers. Je luist het goed, drie poppen in één pakket! Hoe geweldig is dat? Wat je moet doen om kans te maken? De #Snapstar dames zijn inmiddels online verkrijgbaar bij Bol. Ik hoor graag welke pop jou het meeste aanspreekt. Meedoen kan tot en met 12 oktober.

Vergeet sowieso niet te stemmen op jouw favorieten van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019! Tot 3 november kan je stemmen. Kijk ook gelijk hoe je fantastische prijzen kan winnen. Wie zal de prijs winnen op 6 november?

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • jolanda verheij-dekter

  4 maanden ago

  Super leuk. Lola is favoriet. Die lijkt op dochter Fiene.

 • Natasja

  4 maanden ago

  Wat leuk! Dit zou mijn dochtertje geweldig vinden. Ik weet zeker dat ze ze allemaal leuk vindt. Maar pop Lola wellicht wel het allermooiste. De kleuren van het haar en haar naam.

 • Marieke Flikweert

  4 maanden ago

  Ik denk dat Lola wel in de smaak valt bij Elin. Zou een leuk verjaardagscadeau voor haar zijn.

 • elisabeth maria martina

  4 maanden ago

  voor onze jarige kleindochter is ECHO helemaal top, ze maakt vast heel graag kans op die mooie pop

 • Nele

  4 maanden ago

  de pop Aspen vinden onze kindjes het leukste.

 • Anna wienen

  4 maanden ago

  Dawn is onze favoriet..

 • Oma Will

  4 maanden ago

  Wat een leuke poppen, echte stars.
  Maar ik ga voor Dawn, ze lijkt sprekend op mijn dochter en dat vindt mijn kleindochter vast ook.
  En dan dat haar, net zo als mijn dochter het draagt.
  Een lievelingspop, die op haar moeder lijkt, zou dat niet leuk zijn.
  Ik volg op Bloglovin en doe weer graag mee.

 • Marian zw

  4 maanden ago

  Ik denk dat mijn dochter Izzy of Lal het leukste vind. Wat een super leuke poppen ook voor wat grotere meiden, en foto’s maken, verkleden en optutten past natuurlijk helemaal in hun straatje. Ik loot heel graag mee om mijn dochter te verassen met deze mega leuke prijs!

 • Marijke Horjus

  4 maanden ago

  Super leuk zijn ze! Onze dochter vind dit geweldig!! helemaal de pop Lola vind zij mooi! Met haar gekleurde haren haha wij hebben net het bol.com boekje binnen en de SNAPSTAR poppen werden hier al uit geknipt wij gaan duimen!

 • Elly van Dongen

  4 maanden ago

  Voor mijn kleinsochter Dawn….

 • Ingrid Langstraat

  4 maanden ago

  Lola is 99% Unicorn en ze bruist van de goede energie! Lola straalt een en al positiviteit uit en ziet alles door een roze bril. Lola droomt ervan om de wereld nog mooier te maken en door haar spontane karakter vinden de andere meiden het geweldig om bij haar te zijn. Lola weet namelijk als geen ander het beste uit iedereen te halen!

  Dit is de omschrijving bij Lola en spreekt mij en mijn dochter het meeste aan. Ze ziet er ook heel mooi en lief uit en heeft een mooi karakter!

 • melissa

  4 maanden ago

  Ik heb elise (8) even laten kijken want zij had ze al gespot: Perfect voor mijn barbie-huis mam! Ik vind deze poppen ook wel erg leuk hoor. Echt hip en van deze tijd. Aspen vind ze leuk want die lijkt het meeste op haar. maar dawn vindt ze ook leuk want die lijkt op haar vriendinnetje.

 • Lisa

  4 maanden ago

  Ik weet zeker dat Yuki de favoriet van mijn dochter zou zijn: een stoere meid. Dus ik ga voor Yuki!

 • Lida

  4 maanden ago

  Echo en dawn zijn wel heel erg leuk. Een beetje glitter en glimmen daar houden wij wel van. Maar de andere zijn ook schitterend mooi . Ik doe heel graag mee aan deze super leuke actie.

 • maaike beld

  4 maanden ago

  Lola is de favo! Supertof haar <3!

 • Linda Smeets

  4 maanden ago

  Wat zijn ze leuk zeg! Dawn spreekt mij het meeste aan maar de andere poppen zijn ook mega cool!
  Ik zou hier graag mijn dochter mee willen verrassen in de decembermaand en doe daarom dan ook graag mee.

 • Anja

  4 maanden ago

  Snapstar pop Dawn zou de perfecte pop zijn voor kleine Jo-Ann, ik weet zeker dat dit haar favoriete pop zou worden, past namelijk perfect bij haar.

 • Patricia Paling

  4 maanden ago

  Super leuk, zeg!!! Mijn 7-jarige dochter vindt Lola het allerleukst! Dat had ik ook wel verwacht…99% unicorn, mooi kleur haar en wil de wereld mooier maken. Past echt bij haar! Zou een geweldig cadeau zijn voor december…voor de feestdagen of haar 8ste verjaard op 22-12!

 • Marian B.

  4 maanden ago

  Wow! 3 poppen in een pakket? Mijn nichtje is binnenkort weer jarig en ik weet zeker dat dit in de smaak zal vallen. Natuurlijk blijf ik graag haar lievelingstante, met dit pakket moet dat lukken 😉 Lola spreekt mij het meest aan, vrolijke kleuren.

 • jan van voorst

  3 maanden ago

  onze dochter vind Izzy het leukst

 • Iris Bakker

  3 maanden ago

  Dat zou mijn dochter zo tof vinden! De baby born voor haar verjaardag dit weekend is al binnen, maar deze poppen zouden zomaar tevoorschijn kunnen komen uit zo’n jute zak

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Tips van de experts: Hoeveel betaal je een oppas?

Geld blijft een puntje waar we ons ongemakkelijk over kunnen ...

Sluiten