Verhalen van een werkende moeder
TOP
Beauty, Mama

“Helemaal stralend door Goodiebox”

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een zak vol met goede voornemens. Dit jaar staat niet alleen in het teken van het gezin, maar ook eens wat aandacht voor mezelf. Voor mijn lichaam én mijn geest. Het ene is immers onlosmakelijk verbonden met het ander. Het wordt tijd dat ik mezelf, de vrouw, weer eens tevoorschijn ga halen. Bij gebrek aan tijd en energie ontbreekt het mij vaak de lust, maar ook ik houd er wel van om af en toe eens lekker te tutten met crèmetjes en make-upjes. Vooral ook nieuwe producten te ontdekken! Je kan dus ook wel begrijpen dat ik laaiend enthousiast werd van het concept van Goodiebox. Wattes? Dat ga ik je nu vertellen!

De Goodiebox

Als je net als ik altijd nieuwsgierig bent naar nieuwe producten, maar je soms niet weet waar te beginnen met zoeken, is Goodiebox een uitkomst. Maar ook als je het gewoon leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken, verrast te worden en jezelf gewoon eens goed wil verwennen. Het is namelijk een laagdrempelig maand abonnement op een box vol goodies. Elke maand betaal je €19.95 en ontvang je een doos vol met heerlijke verzorgings- en make-up producten met een totaalwaarde van minimaal € 65! Je bespaart dus sowieso al op aankopen en je ontdekt nieuwe producten. Echt ook leuk om iemand cadeau te geven (hint hint manlief). En als je je all-time favoriete ontdekt hebt, kan je deze altijd bijbestellen in de webshop van Goodiebox.

The Reflection Box

Vorige week ontvang ik mijn eerste Goodiebox. Normaliter open ik mijn pakketjes gelijk, maar voor deze wilde ik eerst rustig gaan zetten om echt even te genieten van het unboxing moment. Voor de leuk heb ik het ook op film opgenomen, dus als je nieuwsgierig bent naar mijn stem en mijn ontzettend naïeve kijk op producten, klik dan hier. The Reflection Box kwam als geroepen, want zo na de feestdagen is mijn huid behoorlijk van slag en onregelmatig. Wat extra verzorging kan dus zeker geen kwaad. In de box zaten de volgende heerlijke producten.

De huidverzorging

Voor de ondersteuning van de huid zat er een tube Vitamine C Repair Serum van Balance Me bij. Je hebt er slechts twee druppels van nodig op je gezicht. Van Rituals was de Ritual of Ayurveda Dry Body Oil toegevoegd voor een verzachtende en voedende werking op je huid. Jammer dat je het nu niet kan ruiken, want alleen daar al voor zou je het willen gebruiken. Als nieuwe member ontvang je in deze box ook een extraatje, namelijk een Serum van Evolve Organic Beauty. Ik ben beide serums al gaan gebruiken en het kan uiteraard tussen mijn oren zitten, maar mijn huid voelt werkelijk al iets fijner aan. Gewoon wat zachter en minder aanwezig. Ik blijf voorlopig dus nog even doorsmeren.

De make-up producten

Van het merk GOSH zat een potje Effect Powder in de Goodiebox. Ik dacht eerst dat het voor mijn blosjes was, maar het bleek oogschaduw te zijn. Ja, ik was nog niet helemaal wakker. Het is een fijn subtiel kleurtje, wat voor iemand als ik wel fijn is. En het blijft goed zitten! Van Lord & Berry zat er een oogpotlood bij. Deze kwam op het juiste moment, want ik was net zonder komen te zitten. Ik heb het gelijk gebruikt en het is zeker een fijne potlood. Absoluut voor herhaling vatbaar. En laten we dan zeker niet het belangrijkste vergeten voor de feesthuid: de Pro Concealer Palette van Bellapierre Cosmetics om de kleine onzuiverheden subtiel mee weg te werken. Ik kende Bellapierre nog niet, dus leuk om deze nummer één in natuurlijke minerale make-up producten te ontdekken.

Er komt nog meer….

Binnenkort ontvang ik wederom een Goodiebox waarvan ik de inhoud zal delen. Maar ook zal ik dan wat meer vertellen over de extraatjes die er geboden worden. Wordt vervolgd dus nog! Mocht je niet kunnen wachten of zelf ook zo’n Goodiebox willen proberen, klik dan hier. Ik kan ook haast niet wachten op de volgende editie.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Keep It Fresh Goodiebox - MeerVanMir on januari 6, 2019
 • Instagram
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
  • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
  • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
  • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
  • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
  • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Weer een nieuwe slijmsoort ondekt: Glam Goo

  Een week geleden ontdekte ik weer waarom slijm echt niet ...

  Sluiten