Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Een nieuwe klus in winterpet met Buurman en Buurman”

De afgelopen weken heb ik al veel verteld over de klusprojecten die manlief en ik (lees: eigenlijk voornamelijk hij) gestart zijn. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik aan klussen denk, schieten die twee olijke buurtjes altijd door mijn hoofd. Die zijn toch wel de ultieme handymans! Alleen is het niet altijd even handig wat ze in elkaar zetten. Maar dat maakt het des te meer vermakelijk om naar te kijken.

We kennen ze allemaal

Hier thuis zijn de dames ook groot fan de twee buurtjes, ook wel bekend onder de toepasselijke naam Buurman en Buurman. Het aantal keren dat de afleveringen op Netflix gekeken zijn, zijn niet meer op twee handen te tellen. Het werd dus tijd voor een nieuwe reeks en gelukkig is deze nou juist afgelopen winter in de bioscoop geweest, dus nu op Pathé thuis, dvd en iTunes. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij thuis deze inmiddels bekeken hebben.

Winterpret vol nieuwe projecten

De titel is winterpret, dus het thema van deze Buurman & Buurman afleveringen lijkt me wel duidelijk. Een grote hoeveelheid sneeuw en kou zorgt er wel weer voor dat er nieuwe klusprojectjes opgestart kunnen worden. Van een sauna tot een sneeuwschuiver, het is ze allemaal niet te gek. Dat die mannetjes überhaupt nog wat heel hebben in huis is een wonder. Het blijft me toch verbazen wat ze elke keer weer weten te verzinnen om te maken. Ook mijn dochters vragen zich af hoe het allemaal kan. “Dat mogen wij toch niet, mama?” hoor ik ze vaak vragen als de buurmannen weer wat in elkaar zetten. Ik hoop oprecht dat ze voorlopig nog niet geïnspireerd worden door de twee. Hoe dan ook, de nieuwe film winterpret van Buurman & Buurman is wederom een vermakelijk tafereel.

Winactie

Ben jij ook zo dol op de twee buurmannen? En wil je de nieuwe film winterpret zelf bekijken? Laat dan weten of je deze op dvd of per iTunes zou willen en wie weet ontvang je één van de twee. Ik mag namelijk twee codes voor iTunes weggeven en twee exemplaren op dvd. Genoeg winkansen dus. Je kan meedoen tot en met 8 mei. Succes!

Lees ook: Buurman en buurman bouwen een huis

Facebook Comments

«

»

13 COMMENTS
 • Ingrid L

  9 maanden ago

  3 fans hier en papa en mama kijken graag mee:-)
  Dvd zou leuk zijn!

 • Alma

  9 maanden ago

  Jaaaa! De dvd zou super leuk zijn.

 • Floor Verseveldt

  9 maanden ago

  Wat leuk! Ik maak graag kans op de dvd voor mijn oudste zoon.

 • Anna wienen

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee

 • Wil Visser

  9 maanden ago

  de dvd zou ons zoontje (die alle andere afleveringen van buurman en buurman al wel 50x gezien heeft) echt geweldig vinden!

 • Landje Bleeker

  9 maanden ago

  Oooo die is echt leuk voor mijn buurmeisje Celeste die woont 2 deuren verder op en dat zou ik heel graag haar willen verrassen. Een dvd zou echt top zijn .

 • Marian B

  9 maanden ago

  Mijn zoontje is fan geworden door zijn vriendje. Een DVD van zijn buurmannen zal hij top vinden, en papa stiekem ook.

 • Rob

  9 maanden ago

  Ik zou graag met Morris naar de DVD kijken

 • Marijke

  9 maanden ago

  Daar zou ik Tijs heel blij mee maken. Hij heeft ze ook in de bioscoop gezien met zijn vader en raakt er nog steeds niet over uit gepraat. Maanden later voor een dvd btw

 • Oma Will

  9 maanden ago

  Mijn kleinzoon is helemaal wild van Buurman en Buurman, het klungelende klusteam.
  Ik denk dat hij de DVD erg leuk gaat vinden met het geklungel in de sneeuw.
  Dat wordt weer lachen geblazen bij ons.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en waag weer een kansje.

 • G. T.

  9 maanden ago

  Mijn kleuter zou heel blij worden van de DVD. Hij is dol op de buurmannen!

 • Marieke

  9 maanden ago

  Jaaa hier zijn ze gek op buurman en buurman kijken, ik doe graag mee voor de DVD

 • carina peters

  8 maanden ago

  Mijn zoontje Thijs van 4 is een groot Buurman en Buurman fan, vorig jaar zelfs de theater show nog bezocht en de bioscoop film. Hij lag continu in een deuk.

  Ik loot graag mee voor de code voor iTunes

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.
 • #tipvanflip
 • #39weekspregnant #duurtlang #hetisnuwelmooigeweest #babygirl #daughter
 • Spelen, spelen en nog eens spelen. Dat is toch bij iedereen het voornemen voor 2020? Ik help je een klein beetje op weg met 2x2 vrijkaartjes (zonder datum) voor @monkeytowndelft In Delft is het krijspaleis gelukkig ook aangenaam voor de papa’s en mama’s. Even bijkomen terwijl de kleine aapjes klauteren. Wil je kans maken op de kaartjes? Laat dan MT2020 achter als reactie. Meedoen kan tot en met 5 januari.
 • Al sinds 11 uur vanochtend aan het “strijkkralen”. En mama maar strijken. #wellekkerrustig

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Voor het eerst tekenen met het Nijntje tekenbord

Wie kent het niet, een magnetisch tekenbord? Door middel van ...

Sluiten