Zal ik je een geheimpje vertellen? Weet je wat één van mijn Guilty pleasures is? Ik ben stiekem dol op chick flicks en dan vooral degene die zich op High School afspelen. Ik heb alle Bring it On’s meerdere keren gezien. En ja, zal ze waarschijnlijk nog wel een keer bekijken. Ik weet niet waarom, maar ik word gewoon vrolijk van al die peprally’s en acrobatische sprongen. Als het ook nog in musical vorm zou zijn, ben ik helemaal in mijn nopjes. Je kan dus ook begrijpen dat ik heel erg nieuwsgierig ben geworden naar de nieuwe film “Poms”. Dat speelt zich natuurlijk niet af op een High School, maar het concept van 50 plussers cheerleaders intrigeert mij.

Het verhaal van Poms

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60….

Poms
POMS_1378.RAF

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben wel echt benieuwd hoe dames van die leeftijd het als cheerleader er vanaf zullen brengen. Het lijkt mij vooral zeer humoristisch om te zien. De trailer vond ik wel hilarisch. Het belooft in ieder geval weer een heerlijk avondje vermaak en lachen.

Lees ook over de film Downton Abbey