TOP
Alles voor het dagelijks leven

“Primus en Pippi Langkous is een sterke combinatie”

Wist je dat het dit jaar 75 jaar geleden is dat het eerste boek uit kwam van Pippi Langkous? En ik maar denken dat het iets vanuit mijn jeugd was, maar mijn ouders hebben het als kind ook al bewust meegemaakt. Ongelooflijk hè? Voor de schaarse mensen, die Pippi Langkous nog niet kennen, hierbij een kleine introductie. Het verhaal gaat over een roodharig meisje (genaamd Pippilotta Victualia Rolgordijna Kruizemunta Efraïmsdochter), dat samen met haar aapje, meneer Nilsson, en haar paard Kleine Witje in het huis Villa Kakelbont woont. Zonder ouders! Haar moeder is namelijk naar de hemel verhuisd en haar vader is piratenhoofdman en koning van het eiland Taka-Tukaland. Verder is Pippi Langkous schatrijk en zo sterk als tien man. Zo kan ze zelfstandig alle boeven aan die haar goud proberen te stelen. Voor een kind een ware superheld en één van de eerste idolen. En is vereeuwigd op de leuke producten van Primus!

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Een bekende uitdrukking waarvan iedereen denkt dat het van Pippi Langkous komt. Niet dus, aldus de schrijfster. Wel weer iets dat je kan associeren met de producten van Primus. Elke keer als zij met iets nieuws komt is het weer een goed kwalitatief product. Wij hebben enkele items al jaren in huis en zijn er nog steeds enthousiast over. Maar nu met de afbeelding van Pippi Langkous er op, zijn ze stiekem nog leuker geworden.

De Primus thermoskan

De thermoskan was het eerste product dat ik van Primus in huis had. We hebben zowel de grote als de kleine variant en zijn er echt heel erg tevreden over. Ik heb zelfs een exemplaar aan mijn schoonouders gegeven. Zij zijn er ook uitermate tevreden over, want hun koffie (waar ze het doorgaans voor gebruiken) blijft goed op temperatuur. En dat is ook echt zo! Wij gebruikten de thermos altijd op vakantie om heet water mee te nemen voor de flesjes van de baby. Het was na een paar uur nog steeds gloeiend heet. Echt een musthave dus!

De dubbelwandige vacuümfles is verder van roestvrij staal en heeft een ‘Click-Close’ systeem. De dop kan je ook als drinkbeker gebruiken. Deze flessen zijn tevens voorzien van een poeder coating aan de buitenzijde.

https://meervanmir.eu/primus-en-pippi-langkous-is-een-sterke-combinatie

De Primus Lunch Jug

Ook dit item hadden wij al geruime tijd in huis. Wij hebben het in de eerder genoemde vakanties vooral gebruikt om het melkpoeder in mee te vervoeren. Ze zijn namelijk zo goed af te sluiten. Maar officieel kan je er natuurlijk een heerlijk soepje of iets dergelijks in doen. Of wellicht het prakje van de kleine? Ook dit blijft goed op temperatuur in de Jug.

Dit komt door de dubbelzijdige vacuüm geïsoleerde wand. De robuuste roestvrij stalen wanden maken de Lunch Jug ook nog eens ontzettend duurzaam. 

https://meervanmir.eu/primus-en-pippi-langkous-is-een-sterke-combinatie

De Primus Meal Set

De meal set met Pippi Langkous is voor ons een nieuw Primus product. Het is een complete vijfdelige set voor de kleine picknick liefhebber. Of handig voor de hapjes van de mini onderweg. De trommel, die je ook als borden kan gebruiken, die alles omvat voor de jonge avonturier. De trommel kan tevens als twee borden fungeren, en bevat ook een klein bakje, een beker en een soort van vork. En alles mag gewoon in de vaatwasser! Het is vooral gewoon leuk door de afbeelding van Pippi Langkous.

https://meervanmir.eu/primus-en-pippi-langkous-is-een-sterke-combinatie

«

»

38 COMMENTS
 • Patrick van Wanrooij

  1 maand ago

  Onze voorkeur zou de rode zijn

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  mooie rooie

 • Marjo

  1 maand ago

  Rood vind ik de leukste kleur maar ik denk dat het de kids niet uitmaakt. Die thermosfles lijkt mij ideaal zeker nu de scholen weer bijna helemaal open gaan en ze dus de hele week op school eten tussen de middag. Kunnen ze als het warm is koude melk mee nemen maar soms willen ze gewoon een theetje mee

 • Yvonne W.

  1 maand ago

  Wat een handige spulletjes om eten en drinken op een veilige en fijne manier mee te nemen! Ik vind de afbeelding op de rode artikelen het leukst en rood is mijn favoriete kleur… Deze set wil ik wel winnen; fijn als ik straks weer naar mijn werk mag; ik blíj́f Pippi-fan!

 • Anna Wienen

  1 maand ago

  Ik doe heel graag mee vind rood het mooiste eigenlijk

 • Marian Zw

  1 maand ago

  In ieder geval de groene thermosfles, en dan de rest in rood en geel! Super leuk met dit kleurtjes, ik loot heel,graag mee

 • Yvonne W.

  1 maand ago

  Ik vind de afbeelding op de rode het leukst en rood is mijn favoriete kleur! Ideaal setje voor als ik straks weer naar mijn werk mag; ik blíj́f Pippi-fan!

 • Charlotte

  1 maand ago

  Pippi is een meisje die niet bang is om zichzelf te zijn. Om haar hart te volgen ook al is ze nog klein. Ze weet wat ze wil en gaat ervoor. Dus zingen we hier regelmatig in koor: 3×3=6 en 2 is negen. Want ook al kan Pippi niet goed rekenen, haar positiviteit is een zegen. Mijn dochter zou ontzettend blij zijn met zo’n mooie GROENE set. Dan wordt een maaltijd vergezeld van Pippi pret. En zingen we vrolijk het leuke Langkous liedje erbij. Daarvan worden alle kinderen (en moeders) zó enorm blij 😀

 • Oma Will

  1 maand ago

  Wat een leuk setje van die vrijgevochten Pippi Langkous.
  Heel graag doe ik mee voor de kleur: Blauw .
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor mijn kleinzoon.

 • Sanne

  1 maand ago

  De combi is echt prachtig! Pippi was altijd mijn lievelings tvprogramma!

 • Jacqueline de Waal

  1 maand ago

  Super schattig pippi langkouse heerlijk om naar te kijken

 • Nelly

  1 maand ago

  Mijn voorkeur is de blauw. Ik loot graag mee.

 • Erika Panjer

  1 maand ago

  ik ga voor het rode setje voor ons dochtertje die gaat in augustus voor het eerst naars school en dat zou mooi zijn met zo’n prachtige set

 • Angela Cozijnsen

  1 maand ago

  Ik heb een dochtertje, maar haar favo kleur is BLAUW! Ik hoef echt niet met roze of rood aan te komen. Hahaha, heerlijk. Die redt het later wel in de grote boze wereld. Je raadt het al, ik doe graag mee voor de blauwe set.

 • Marian B

  1 maand ago

  Wat zijn ze leuk! Een kleurencombinatie vind ik het mooist, maakt het wel lekker bont, past ook wel bij Pippi. Als je echt een kleur moet kiezen dan ga ik voor het blauwe setje.

 • co

  1 maand ago

  het blauwe setje

 • Jan

  1 maand ago

  Ik zou me graag laten verrassen met een leuke set in de kleur groen.

 • Diana

  1 maand ago

  Een combinatie van alle kleuren is wel het vrolijkst. Ik doe graag mee met deze leuke win actie.

 • Tamara

  1 maand ago

  Rood met blauw en geel, lekker bont net als de Villa van Pippi!

 • Lee-Ann

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleine zusje, en dan graag in alle kleuren. Wat een vrolijk eigenwijs setje

 • iris

  1 maand ago

  Ik vind de groene wel leuk. Ik doe mee

 • Renilda

  1 maand ago

  Ik loot mee voor mijn kleinkinderen en mijn voorkeur gaat uit naar blauw.

 • Suus

  1 maand ago

  Wat een leuke winactie! Ik waag graag een kansje voor de rode set.

 • marij brand

  1 maand ago

  waat super leuk zeg! mn dochter kijkt dagelijks naar pippi langkous! jammer dat er maar zo weinig afleveringen en films van zijn

 • Chrissy Voets

  1 maand ago

  Mijn jeugdheld en nog steeds, waren er maar meer van gemaakt destijds, maar de dvd’s staan nog steeds heilig in de kast

 • Alyt van der Heide

  1 maand ago

  Echt iets voor mijn meiden!! Naast dat wij ook echte Pippi fans zijn (zelfs ons konijn er naar vernoemd) kunnen we deze set goed gebruiken tijdens een uitstapje of vakantie.
  We kiezen voor de kleur groen

  Jeetje is Pippi ️‍♀️ alweer 75 jaar!! Wat blijft ze jong hè!
  Drie jaar geleden hebben we haar opgezocht in het Astrid Lindgrens wereld park in Zweden. Dat was echt te gek. Mijn jeugdsentiment door kunnen geven aan mijn meiden, wat een prachtmeid is Pippi toch!
  Kortom we gaan duimen voor deze set!
  Groetjes

 • Cindy

  1 maand ago

  Mijn voorkeur gaat uit naar blauw. Ik loot graag mee.

 • Raaf Klein

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor de kleur blauw.

 • Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn onwijs lieve neefje!

 • Lottie

  1 maand ago

  Groen! Mijn favoriete kleur! 🙂

 • Urszula

  1 maand ago

  Alles in rode kleur alstublief. Rood stimuleert ons om snel te eten. En alles. Dat is wat ze doen in Chinese restaurants. En ik zal altijd kunnen zeggen dat als dit alles eet het sterk zal zijn zoals “Pipi”.

 • Ralp

  1 maand ago

  Ik kan niet kiezen, allemaal leuk

 • Ralph

  1 maand ago

  Allemaal leuk.

 • Manon

  1 maand ago

  De combi zoals op de foto is leuk! de thermoskan voor onderweg, de blauwe beker voor mijn lunch soepje en OK, dan mag 1 van de kinderen de broodbak meenemen naar school..

 • Nadine

  1 maand ago

  Alle kleuren zijn leuk! Maar mijn voorkeur gaat denk ik uit naar rood! Een vrolijke kleur!

 • kempenaers anita

  1 maand ago

  doe graag mee voor het blauwe setje voor mijn kleinzoontje

 • Anneliese de Waal

  1 maand ago

  Doe erg graag mee voor de kleur rood, erg leuk met de kleur geel. Doe graag mee voor mijn dochter Sam, ziet er erg leuk uit Groetjes Anneliese

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Een compacte barbecue is wel echt heel handig - MeerVanMir on mei 24, 2020
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Het eerste geklets van Sofieke

  https://youtu.be/Xxhzbalh48Y

  Close