Verhalen van een werkende moeder
TOP
Zwangerschap

“Op de helft van de zwangerschap en nog geen idee”

Vandaag ben ik gewoon alweer twintig weken zwanger! Wat is de tijd echt voorbij gevlogen dit keer. Gewoon al op de (hopelijk) helft. De befaamde twintig weken echo heb ik ook al achter de rug en de mini doet het goed. De kleine dame werkte uiteraard in het begin niet echt mee en plaatste haar armen en benen voor de te checken organen. Persoonlijk vond ik het stiekem niet erg, want dan kon ik langer naar haar gluren. Het blijft toch een bijzonder gezicht. Ook al heb ik het al echt vaak gezien inmiddels. Elke nieuwe mini is weer uniek en deze dame heeft lange benen! Dat heeft ze van haar vader.

De gynaecoloog bevestigde dat de mini een meisje is, maar daar was eerlijk gezegd geen twijfel over (iets met bloedtesten en DNA en zo). We kunnen dus aan de slag gaan met het verzinnen van een naam voor de kleine. Maar jeetje, na drie dochters is de inspiratie wel een beetje op. Natuurlijk hadden we eigenlijk al een naam klaar staan maar, net zoals de vorige keer, vind ik deze inmiddels niet leuk genoeg meer. Ik heb wel een andere naam in gedachte, maar manlief is daar nog niet van overtuigd. Dus wordt het weer een weekendje weg samen om met de ultieme naam te komen.

Vorige keer maakten we gebruik van de Zwitsal babynamen app. Erg grappig, want het is een soort van Tinder voor babynamen. Het liefst wil ik dit keer al een lijstje klaar hebben. Of in ieder geval wat inspiratie. Dus hierbij het verzoek om mij een eindje op weg te helpen! Wie oh wie, weet een leuke naam, dat past bij de andere drie (Sanne, Veerle en Noor)? Het aantal lettergrepen maakt niet zoveel uit, maar een Nederlandse en niet ingewikkelde naam heeft wel de voorkeur. Ik ben erg benieuwd naar de suggesties en wie weet zit gewoon dรฉ naam erbij! Zou leuk zijn!

Facebook Comments

«

»

5 COMMENTS
 • Esther

  7 maanden ago

  Nienke! Dat vind ik een hele leuke naam en ‘t klinkt goed in ‘t rijtje ๐Ÿ™‚ succes met kiezen en goeie zwangerschap!

 • Jolanda

  7 maanden ago

  Leuk om namen te verzinnen, net zolang tot je samen weet ‘ja, dat is DE naam voor dit kindje’.
  Er zijn veel namen leuk in combinatie met de andere 3, ik vind bijvoorbeeld Suus of Rosa er mooi bij.

 • Maaike

  7 maanden ago

  Mijn dochters heten Amber en Marit. Past beide wel leuk in jouw rijtje

 • Iris Steenbekkers

  7 maanden ago

  Ik vind lis een leuke naam .

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Savan vind ik een leuke naam.
  Met de S van Sanne, de V van Veerle en de N van Noor.
  Het was maar een idee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat een uitzicht ๐Ÿ˜
 • Zo dol op dit meisje ๐Ÿ˜
 • Vond ik deze ineens tussen mijn fotoโ€™s ๐Ÿ˜‚ #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie ๐Ÿ˜
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Wie ziet het plaatje het snelst? Ontdek het met Lynx

Inmiddels weet je wel dat ik dol ben op spelletjes, ...

Sluiten