Verhalen van een werkende moeder
TOP
Alles voor het dagelijks leven

“Klaar voor school met de Ellipse waterfles”

Kleine meisjes worden groot. Over twee weken onze peuter geen peuter meer en zal zij als kleuter voor het eerst naar school gaan. Ik vond het bij de oudste al een bijzonder moment en ik merk dat het nu ook weer wat met mij doet. Ik kijk er nu al naar uit om haar met die oversized rugzak de school in te zien lopen om schoorvoetend naar haar klaslokaal te gaan. Daar zal ze vast net als haar grote zus vol verbazing naar de taferelen van haar nieuwe klasgenootjes kijken, die hun energie kwijt moeten. Hoe moe zal zij zijn na de eerste week school? En hoe gaat ze het overblijven en de bso ervaren? Over een paar weken weten we dat gewoon al.

Lunchtrommel, beker en fles

Natuurlijk zijn we thuis al met de voorbereidingen van het naar school gaan begonnen. Haar lunchbox en beker heb ik destijds gemaakt bij MyMepal, dus wat dat betreft zou ze gereed zijn voor haar nieuwe avontuur. Ervaring leert echter dat bekers nog wel eens vergeten worden in de tas en dat een extra exemplaar nooit weg is. Dus nam ik weer een kijkje op de site van MyMepal. Daar zag ik een nieuw product, de Ellipse waterfles! Die wilde ik wel hebben. Niet alleen voor de meiden, maar ook voor mezelf. Ik loop namelijk vaak met een flesje water rond en nu kon ik er dan eentje hebben met mijn naam er op. Handig ook voor tijdens het sporten, aangezien iedereen altijd met dezelfde bekende flesjes naar training komt.

Ik heb de Ellipse dus besteld, vier stuks! Voor alle meiden één en uiteraard voor mezelf (manlief wilde niet). Twee dagen na bestelling had ik ze gewoon al binnen en ze zijn leuk!!! Ook de meiden waren erg enthousiast. Nu zijn we dus echt helemaal klaar voor school.

Winactie

Omdat het een feestje is binnenkort en met een bijzondere leeftijd, mag ik twee mensen blij maken met een campus lunchbox én de nieuwe gave Ellipse waterfles. Wil je kans maken op dit setje? Laat mij dan weten welke kleur fles je zal kiezen mocht je winnen. Je kan ze hier vinden. Zie je nog meer leuke dingetjes die je stiekem wel wil hebben? Gebruik dan de code KW20340-DOE (geldig tot en met 1 juni) en ontvang 10% korting. De winactie loopt tot en met 16 maart. Succes!

Facebook Comments

«

»

19 COMMENTS
 • Anita H.

  1 jaar ago

  Mooi. Ik ga voor donkerroze.

 • Ingrid

  1 jaar ago

  Wat een mooie set. Mijn zoontje gaat net naar school en kan dit goed gebruiken. Hij houdt van blauw dus ik zoi de donkerblauwe kiezen!

 • Anna wienen

  1 jaar ago

  Ik doe mee voor de lichtblauwe

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  mijn kleindochter is dol op blauw

 • Betti Scheringa

  1 jaar ago

  Doe graag mee voor een donkerroze

 • Marian zw

  1 jaar ago

  Leuk! Echt zo fijn om mee te nemen voor naar school en onderweg. Ik zou de donkerroze kiezen voor mijn dochter

 • Cindy Framke

  1 jaar ago

  Wat een gave flessen! Ik doe graag mee voor de donkerroze

 • Nadia

  1 jaar ago

  Ziet er leuk uit!

  Mijn zoon is gek op donkerblauw!

  En er ziet heel erg sportief uit.
  Toppie!!!

 • Milou Vink

  1 jaar ago

  Ik zou dat heel graag willen winnen ik vind blauw en roze wel mooi dus als ik win mag u kiezen welke kleur

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Wat leuk dat Veerle nu ook straks voor het eerst naar school gaat.
  Wat worden ze toch snel groot, vind je niet.
  Ik merk dat ook iedere keer weer bij mijn kleinkinderen.
  Heel graag doe ik ook mee met het winnen van zo’n leuke waterfles.
  Ik ga voor de kleur lichtblauw, de kleur van het water.
  Ik leer mijn kleinkinderen water drinken in plaats van die zoete drankjes, zoals appelsap enz.
  Moeilijk, moeilijk….. maar komt wel.
  Ik volg op Bloglovin.

 • Jolanda

  1 jaar ago

  Wat een mooi design. Ik zou gaan voor de turquoise fles met een lichtgroen koordje. Kunnen m’n zoon en dochter hem allebei gebruiken.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Wat een mooie fles! Ik gaan voor de donkerroze met nordic green accentje op de dop.

 • anita kempenaers

  1 jaar ago

  doe graag mee voor de donkerblauwe mooie fles voor mijn kleinzoon

 • Linda Smeets

  1 jaar ago

  Goede kwaliteit! Mooi design! Ik zou kiezen voor pink met wit voor mijn dochter.

 • G.T.

  1 jaar ago

  Er is geen rood, dan maar de tweede beste kleur volgens mijn bijna-kleuter: donkerblauw! Dit setje zou heel goed van pas komen als hij binnenkort naar school mag! Ik maak graag kans.

 • Lyn H

  1 jaar ago

  Tof, ik ga voor de lichtroze omdat ik daar al een bakje van heb.

 • Tamara

  1 jaar ago

  Emma vindt donkerblauw de mooiste kleur!

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor een roze voor mijn dochter

 • Nelly

  1 jaar ago

  Ik ga voor de blauwe aqua

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Waar zijn mijn borsten gebleven?

Je weet dat ik dol en ontzettend trots ben op ...

Sluiten