Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleuter, Producten, Reviews, Winacties

“Klaar voor school met de Ellipse waterfles”

Kleine meisjes worden groot. Over twee weken onze peuter geen peuter meer en zal zij als kleuter voor het eerst naar school gaan. Ik vond het bij de oudste al een bijzonder moment en ik merk dat het nu ook weer wat met mij doet. Ik kijk er nu al naar uit om haar met die oversized rugzak de school in te zien lopen om schoorvoetend naar haar klaslokaal te gaan. Daar zal ze vast net als haar grote zus vol verbazing naar de taferelen van haar nieuwe klasgenootjes kijken, die hun energie kwijt moeten. Hoe moe zal zij zijn na de eerste week school? En hoe gaat ze het overblijven en de bso ervaren? Over een paar weken weten we dat gewoon al.

Lunchtrommel, beker en fles

Natuurlijk zijn we thuis al met de voorbereidingen van het naar school gaan begonnen. Haar lunchbox en beker heb ik destijds gemaakt bij MyMepal, dus wat dat betreft zou ze gereed zijn voor haar nieuwe avontuur. Ervaring leert echter dat bekers nog wel eens vergeten worden in de tas en dat een extra exemplaar nooit weg is. Dus nam ik weer een kijkje op de site van MyMepal. Daar zag ik een nieuw product, de Ellipse waterfles! Die wilde ik wel hebben. Niet alleen voor de meiden, maar ook voor mezelf. Ik loop namelijk vaak met een flesje water rond en nu kon ik er dan eentje hebben met mijn naam er op. Handig ook voor tijdens het sporten, aangezien iedereen altijd met dezelfde bekende flesjes naar training komt.

Ik heb de Ellipse dus besteld, vier stuks! Voor alle meiden één en uiteraard voor mezelf (manlief wilde niet). Twee dagen na bestelling had ik ze gewoon al binnen en ze zijn leuk!!! Ook de meiden waren erg enthousiast. Nu zijn we dus echt helemaal klaar voor school.

Winactie

Omdat het een feestje is binnenkort en met een bijzondere leeftijd, mag ik twee mensen blij maken met een campus lunchbox én de nieuwe gave Ellipse waterfles. Wil je kans maken op dit setje? Laat mij dan weten welke kleur fles je zal kiezen mocht je winnen. Je kan ze hier vinden. Zie je nog meer leuke dingetjes die je stiekem wel wil hebben? Gebruik dan de code KW20340-DOE (geldig tot en met 1 juni) en ontvang 10% korting. De winactie loopt tot en met 16 maart. Succes!

Facebook Comments

«

»

19 COMMENTS
 • Anita H.

  8 maanden ago

  Mooi. Ik ga voor donkerroze.

 • Ingrid

  8 maanden ago

  Wat een mooie set. Mijn zoontje gaat net naar school en kan dit goed gebruiken. Hij houdt van blauw dus ik zoi de donkerblauwe kiezen!

 • Anna wienen

  8 maanden ago

  Ik doe mee voor de lichtblauwe

 • elisabeth maria martina

  8 maanden ago

  mijn kleindochter is dol op blauw

 • Betti Scheringa

  8 maanden ago

  Doe graag mee voor een donkerroze

 • Marian zw

  8 maanden ago

  Leuk! Echt zo fijn om mee te nemen voor naar school en onderweg. Ik zou de donkerroze kiezen voor mijn dochter

 • Cindy Framke

  8 maanden ago

  Wat een gave flessen! Ik doe graag mee voor de donkerroze

 • Nadia

  8 maanden ago

  Ziet er leuk uit!

  Mijn zoon is gek op donkerblauw!

  En er ziet heel erg sportief uit.
  Toppie!!!

 • Milou Vink

  8 maanden ago

  Ik zou dat heel graag willen winnen ik vind blauw en roze wel mooi dus als ik win mag u kiezen welke kleur

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Wat leuk dat Veerle nu ook straks voor het eerst naar school gaat.
  Wat worden ze toch snel groot, vind je niet.
  Ik merk dat ook iedere keer weer bij mijn kleinkinderen.
  Heel graag doe ik ook mee met het winnen van zo’n leuke waterfles.
  Ik ga voor de kleur lichtblauw, de kleur van het water.
  Ik leer mijn kleinkinderen water drinken in plaats van die zoete drankjes, zoals appelsap enz.
  Moeilijk, moeilijk….. maar komt wel.
  Ik volg op Bloglovin.

 • Jolanda

  8 maanden ago

  Wat een mooi design. Ik zou gaan voor de turquoise fles met een lichtgroen koordje. Kunnen m’n zoon en dochter hem allebei gebruiken.

 • Marian B

  8 maanden ago

  Wat een mooie fles! Ik gaan voor de donkerroze met nordic green accentje op de dop.

 • anita kempenaers

  8 maanden ago

  doe graag mee voor de donkerblauwe mooie fles voor mijn kleinzoon

 • Linda Smeets

  8 maanden ago

  Goede kwaliteit! Mooi design! Ik zou kiezen voor pink met wit voor mijn dochter.

 • G.T.

  8 maanden ago

  Er is geen rood, dan maar de tweede beste kleur volgens mijn bijna-kleuter: donkerblauw! Dit setje zou heel goed van pas komen als hij binnenkort naar school mag! Ik maak graag kans.

 • Lyn H

  8 maanden ago

  Tof, ik ga voor de lichtroze omdat ik daar al een bakje van heb.

 • Tamara

  8 maanden ago

  Emma vindt donkerblauw de mooiste kleur!

 • Trotsema fati

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor een roze voor mijn dochter

 • Nelly

  8 maanden ago

  Ik ga voor de blauwe aqua

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Waar zijn mijn borsten gebleven?

Je weet dat ik dol en ontzettend trots ben op ...

Sluiten