Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Mijn eigen website merchandise!”

Zo’n twee weken geleden had ik een klein verjaardagsfeestje, want mijn site bestaat inmiddels drie jaar! En natuurlijk is dat altijd een reden voor een cadeautje. Bij de eerste verjaardag heb ik mijn website verwend met een kleine make over. Dat is alweer zo lang geleden, dat de meeste van mijn lezers waarschijnlijk niet eens weet hoe het er eerst uit zag. De tweede verjaardag, vorig jaar dus, heb ik mezelf nieuwe visitekaartjes als presentje gegeven. Natuurlijk had ik deze sowieso al nodig, maar ik heb mezelf een aantal extra opties gegund. Zo hebben mijn kaartjes dus een reliëfbedrukking. Je voelt echt de letters als je er met je vingers over glijdt.  

Iets van mijzelf

Aangezien ik vaak pakketjes uit stuur wilde ik ook iets van mijzelf wat ik mee kon sturen. Een visitekaartje leek me eerst een goed idee totdat ik me besefte dat mijn adres ook op mijn kaartje staat. Alhoewel ik dol ben op mijn lezers hoeven ze nou niet persé mijn woonadres te weten. Daarom heb ik destijds postkaarten laten maken. Iedereen die een pakketje van mij ontvangt krijgt ook een leuk kaartje erbij.

Ik wilde nog meer

Ik heb nu helemaal de smaak te pakken van het hebben van mijn eigen merchandise. Ik wist ook al heel snel wat ik nog meer wilde met mijn logo erop. Stickers! Ik wil gewoon overal mijn stempel kunnen achterlaten. Natuurlijk had ik het zelf kunnen printen (als ik een printer had), maar ik wilde wat meer kwaliteit dan homemade. Dus ging ik op zoek naar webshop die mij verder zou kunnen helpen.

De webshop Mooze.nl

Een collegablogger attendeerde mij op de webshop van Mooze. Daar zou ik een volledige MeerVanMir lijn kunnen maken. En inderdaad, alles is te bedrukken. In eerste instantie leek het mij wel leuk om een zitkussen met mijn logo in huis te halen. Maar dit idee werd snel afgeschoten. Manlief had een goed punt toen hij over ruimtegebrek begon en het nut van mijn logo erop was verwaarloosbaar als het toch nooit buiten zou komen. Dus ik keerde terug naar mijn oorspronkelijke idee wat betreft de stickers.

Hoe werkte het?

Op de site staat een programma’tje waarin je je afbeelding of logo kan uploaden. Dit was voor mij nog het lastigste, want toen ik van laptop veranderd was had ik mijn logo niet mee gekopieerd. Heel  slim van mezelf al zeg ik het zelf. Ik moest dus deze eerst weer boven tafel toveren. Toen dat eenmaal gedaan was en de lieve dame van de website mij verder kon helpen, kreeg ik al snel de melding dat mijn bestelde pakketje onderweg was. Een paar dagen later werd er een doos met maar liefst 1.000 stickers bij mij bezorgd. Het liefst wil ik nu overal MeerVanMir op plakken, net zoals mijn oudste laatst heeft gedaan op de auto van manlief. Maar ik houd me nog netjes in. Reken er wel op dat als je nu een pakketje van mij ontvangt, deze versierd zal zijn met mijn prachtige logo. Ik weet zeker dat je daar een glimlach op je gezicht van zal krijgen. Toch?

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Als je man lange armen heeft

Het kopen van een overhemd is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Toch? ...

Sluiten