Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Ik wil geen koude voeten meer”

De laatste warme dagen zijn nu echt voorbij en langzaamaan gaan we richting de winter. Stiekem vind ik het niet eens zo erg. Ergens ben ik altijd dol geweest op de wintermaanden. Het even een hoog gezelligheidsgehalte als je ‘s-avonds op de bank met een kopje thee zit met een dekentje om je heen. Heerlijk even op en top burgerlijk. En helemaal als het buiten nog eens keihard regent en jezelf niet meer op pad hoeft. Dat soort kleine dingetjes maken dat ik van de winter houd. Er zijn natuurlijk ook wel genoeg nadelen van de koude maanden die we tegemoet gaan.

Met koude teentjes slaap ik niet

Waar ik nou echt niet blij van word is de kou. En dan niet die van buiten, maar die van binnen. Ik ben al geen ochtendmens, maar als ik dan ook nog eens uit bed moet stappen en met mijn blote voetjes het koude laminaat aanraak, is mijn humeur meestal dezelfde temperatuur als buiten geworden. Hetzelfde geldt voor na het douchen. Eigenlijk wil ik er al liever niet uit, omdat het buiten de douche doorgaans een stuk kouder is dan onder de warme straal. Maar het zijn vooral mijn poezelige voetjes die het hardst protesteren. En eenmaal koud krijg ik ze bijna niet meer warm. Het komt dus ook vaak voor dat als ik ‘s-nachts naar de wc ben geweest, ik vervolgens met sokken aan moet slapen omdat ik op het koude laminaat gestapt ben en mijn voeten niet meer warm krijg. Misschien is het wel een oude vrouwen kwaal, ik weet het niet. Maar ik val niet in slaap als mijn voetjes koud zijn.

Mijn voeten verdienen een zachte ondergrond!

Ik vind dan ook dat deel van mijn lichaam wat extra aandacht verdient en wil manlief ervan overtuigen dat het ook in zijn belang is dat mijn voeten warm de wintermaanden doorkomen. Mocht hij het er niet mee eens zijn, weet ik wel waar ik ze voortaan ga opwarmen. Het liefste wil ik gewoon iets van een vloerbedekking boven zodat ik niet alleen een warme ondergrond heb als ik uit bed stap, maar ook nog eens een zachte. Maar ja, om nou het hele laminaat er uit te halen is ook zo’n gedoe. Ik dacht daarom dat een vloerkleed wel een goede oplossing zou kunnen zijn. Niet alleen voor mijn poezelige voetjes, maar ook voor bij de kinderen op de kamer. Ze spelen graag en vaak op de grond en het lijkt mij fijner voor ze als ze op een kleed kunnen spelen. En aangezien ze op hun moeder lijken, zullen ze vast ook blij zijn als zij ‘s-ochtends niet met hun voetjes op een koude ondergrond uit bed hoeven te stappen. Het lijkt me dus wel wat, een vloerkleed op de slaapkamer. En bevalt het niet? Dan is het ook zo zonder veel moeite verwijderd. Ach, ik ben eigenlijk gewoon al om. Nu nog kiezen!

Zoveel verschillende vloerkleden

Je kan dan wel leuk een beslissing hebben genomen dat je een vloerkleed wil in de slaapkamer, er eentje uitkiezen is best nog wel een opgave. 
Heb je enig idee hoeveel verschillende soorten vloerkleden er zijn? Er zijn talloze kleuren en maten. Wil ik bijvoorbeeld hoogpolig of laagpolig? Ga ik voor een ronde of een meer vierkante variant. En welke kleur zou het beste staan in onze slaapkamer? Keuzes keuzes keuzes! Aangezien ik kleine kinderen heb zal ik sowieso geen heel licht vloerkleed uitkiezen, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk dat ik binnenkort maar eens een bezoekje ga brengen aan een winkel van Carpet Right om te voelen welk het beste is voor mijn poezelige voetjes.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Je Sinterklaas lijstje maken met Listi

Waren jouw kind of kinderen ook zo opgetogen vandaag? Hier ...

Sluiten