TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Een dubbele verrassing met Hatchimals Surprise”

Vandaag gaat het over een oude bekende van mij. Vorig jaar schreef ik al dat dit stuk speelgoed een enorme hit zou worden en nu een jaar later lijk ik toch gelijk te hebben gehad. Ik heb het natuurlijk over de favoriet van elk kind, de Hatchimals!

Het afgelopen jaar zijn er veel van deze schattige diertjes bijgekomen. Zo zijn er kleine varianten, de zogeheten CollEGGtibles, op de markt gekomen. Voor een schappelijk prijsje kan je dan een kleine Hatchimal uitbroeden. Sterker nog, voor zulke prijzen kan je een heel nest ervan verzorgen. Maar de absolute topper is pas recentelijk uitgebracht. Vanaf nu is de Hatchimal tweeling te verkrijgen!

Hatchimals surprise

Het concept blijft uiteraard hetzelfde. Je ontvangt een groot ei met daarin dus niet één maar twee Hatchimals verstopt. Het ei is daardoor nu wel wat langer dan vorige keer. Ook zijn de Hatchimals zelf wat kleiner. Maar ook nu geldt uiteraard dat het ei alleen maar uitkomt na heel veel geduld en bergen liefde.

Hoe werkt het?

De pret begint eigenlijk al zodra het ei uit de verpakking is. Er zal direct veel getroeteld, maar ook geluisterd moeten worden. Misschien hoor je al twee verschillende stemmetjes die zeggen dat ze van je houden? Deze Hatchimals reageren ook als je op het ei klopt door terug te kloppen. Schattig hè? Als je genoeg geduld hebt gehad en de kleintjes ter wereld willen komen, zal je dat als eerste merken aan de oogjes. Deze worden namelijk knipperende regenbooglichtjes. Dit keer wordt het ei aan de bovenkant gebroken. Als de eerste Hatchimal eruit is, kan je de tweede vervolgens onder uit het ei pakken. En dan begint pas het echte avontuur!

Net zoals bij baby’s moeten deze kleintjes van Hatchimals Surprise ook verzorgd en vertroeteld worden. Alleen heb je er nu niet één, maar twee! En net zoals in het echte leven hebben de tweeling eigen karakters. De één kan wat drukker zijn dan de ander bijvoorbeeld. Net zoals vorige keer veranderen de ogen van kleur en heeft elke kleur een andere betekenis. Gelukkig hoef je dit niet zelf te ontdekken, want er zit een handig spiekbriefje in de doos.  Wat ook altijd handig is, voor de ouders dan, is dat er een uitknopje op de Hatchimals zit. Zo kan je af en toe wat rust nemen van je kleintjes.

Los van elkaar zijn ze al erg leuk, maar ook samen kunnen ze schattig spelen. En hoe meer je met ze speelt hoe meer ze leren. Zijn de Hatchimals eenmaal volwassen? Dan kan je ze gewoon resetten en begint het opvoeden weer van voor af aan.

De Giraven tweeling koop je hier.
De Peacat tweeling koop je hier.

«

»

34 COMMENTS
 • Christa lindhout

  3 jaar ago

  Ik doe heel heel heel graag mee!

 • Jikke

  3 jaar ago

  Gaaf zeg! Ik denk dat mijn dochter dit wel heel leuk zal vinden.

 • Mariska giulianojazzlyna

  3 jaar ago

  O wat een onwijs leuk zeg.
  Daar zou ik mijn kindjes heel blij mee maken.
  Ik zal op facebook even wat mensen taggen!!
  Heel gaaf!!
  Leuk he als je iets voorspeld en het ook uitkomt@

 • mechelina en jan

  3 jaar ago

  dat zouden onze meiden helemaal geweldig vinden

 • Marjo

  3 jaar ago

  Dit vinden de meiden zo leuk maar ik twijfel toch elke keer. Maar met deze actie doe ik graag mee. Wie weet kan ik ze nog verrassen

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ooooooh hier hoop ik onze eigen tweeling Lucas & Eva blij mee te maken die op 5 december jarig zijn 😀

 • Janet

  3 jaar ago

  O super! Ik wil graag mee doen voor mijn meiden. Ze zijn al druk aan het sparen met de colleggtibles. Met deze zullen ze helemaal blij zijn.

 • Ingrid Hopster

  3 jaar ago

  Op de een of andere manier vind mijn zoon ze helemaal geweldig, en heeft het op zijn verlanglijstje staan voor zijn verjaardag op 5 december dus ik doe erg graag mee voor hem.

 • michael noo

  3 jaar ago

  Super leuk!!! Kom heel graag meedoen voor mijn dochter !! Die zal deze helemaal geweldig vinden en er zeker goed voor zorgen 🙂

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Helma Keijzer

  3 jaar ago

  Vertroetelen Ontarmen Verzorgen En een gat in de lucht springen….dat doet mijn dochter met liefde. Ik doe graag mee. Er is niets dat ze liever wil dan deze 2 schatjes.

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Superleuk deze! Staat op het lijstje van mijn meiden. Handig zo’n tweeling, kunnen ze allebei moederen hihi.

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Oh wat een gave actie, deze willen ze al zo lang hebben. Ik loot graag mee en ga op het fb bericht wat mensen taggen

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Geweldige winactie.
  Leuk die eieren met die Hatchimals.
  Mijn kleindochter is er gek op.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik heb alleen geen Facebook, maar volg op bloglovin.

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  daar weet ik een leuk meisje voor

 • Sabine Bientje

  3 jaar ago

  Yes! Daar is ie dan…..super gaaf dat ie te winnen is hierzo!! Mijn dochter wil namelijk al heeeeeel lang een Hatchimal. De tweeling natuurlijk nog liever Alleen vind ikze persoonlijk erg duur Ze weet dus dat ze het niet zal krijgen…….Hoe groot zal de verrassing zijn als Sinterklaas hem wel wil meenemen voor haar Ik ga er even flink op los taggen op Facebook en zo mijn extra kansjes inzetten….

 • Diana

  3 jaar ago

  Onwijs leuk…! Doe graag mee voor onze dochter!

 • Monique Gort

  3 jaar ago

  Ontzettend leuk! Voor mijn drie-tal doe ik bij deze heel graag mee. Vooral mijn oudste dochter heeft het al meer dan een jaar over zo’n ei, maar…. Ik hou het steeds af (iets met prijs enzo ) maar hopelijk heeft Sinterklaas dit jaar een extra pakje meegenomen.
  Fingers crossed

 • Dagmar Freriks

  3 jaar ago

  Superleuk die willen de dames wel vertroetelen, lekker bezig weer! Helaas geen Facebook meer…

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  3 jaar ago

  Wat een geweldige prijs! Mijn meiden willen al heel lang een Hatchimal, maar jammergenoeg passen ze niet in het budget. In hun schoen hadden ze wel een collectible en daar waren ze al ontzettend blij mee. Een Hatchimal tweeling is de perfecte oplossing, dan kunnen ze samen het ei uitbroeden en dan allebei met een van de tweeling spelen. Heel hard duimen dat we de gelukkige mogen zijn.

 • Patricia Paling

  3 jaar ago

  Ohhh… Mijn dochter is helemaal dol op de Hatchimals! Ze vindt ze zooooo schattig! En dan is het zelfs een tweeling…wauw!!! Dit zou echt een top kado zijn voor haar 6de verjaardag op 22-12! Wat zou ze stralen..

 • Dagmar van de donk

  3 jaar ago

  Ik kreeg toevallig gisteren te horen dat deze op het lijstje van mijn dochter erbij moest! Dus wij doen heel erg graag mee met deze win-actie!
  Dus

 • Melissa Souidy

  3 jaar ago

  Oohh daar gaat mijn dochter zo gelukkig mee zijn .
  Ik zou haar koppie wel willen zien als ze ontdekt dat ze een hatchimalsuprise heeft gekregen!

 • Iris

  3 jaar ago

  Hier zijn mijn kids helemaal gek op, dus ik doe graag mee

 • Kimberley van Ravenswaaij

  3 jaar ago

  Ahh super cool! Dat vind ik zelf ook nog leuk om mee te helpen ik ga wat mensen taggen op Facebook 🙂 denk dat deze hit nog wel even blijft 😉

 • Edith van Ravenswaaij-Otten

  3 jaar ago

  wat gaaf zeker omdat er in onze familie ook tweelingen voorkomen. en het is zo een leuk speelgoed.

 • Edith van Ravenswaaij-Otten

  3 jaar ago

  geweldig zeker omdat er tweelingen in onze familie voorkomen en het erg leuk speelgoed is

 • Linda Smeets

  3 jaar ago

  Wat enorm lief en schattig is dit! Ik waag graag een kansje voor onze jongedame.

 • Linda Meester

  3 jaar ago

  helemaal leuk

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Echt geweldig se hebben er nog geen dus zou zeer welkom zijn. Wauw wat zijn ze cute vooral de 2e tweeling zo schattig en roze! Ik doe heel erg graag mee. Ik volg je overal!

 • Jessica leidner

  3 jaar ago

  Wauw wat leuk ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje jill ze is bijna jarig ze word 4 jr wat zal jill dit geweldig vinden mijn dochtertje is helemaal dol op Hatchimals
  Ik ga nu gelijk al mijn vrienden tagge hopelijk ga ik deze winnen voor mijn meisje

 • Sjoerd hendrikse

  3 jaar ago

  Ook wij zetten graag onze schoen
  En vergeten daar natuurlijk niet iets lekkers in te doen
  Voor de pieten een pepernotenhart
  En voor de sint een glaasje melk waar hij naar verlangd met smart
  Amerigo mogen we natuurlijk niet vergeten
  Want die heeft het ook zwaar moeten jullie weten
  Dus suikerklontjes en een peen
  Daarmee is hij weer snel ter been
  Want hij heeft nog een lange route af te gaan
  Voordat alle kindjes weer uit hun bedje opstaan
  1 hatchimal is al iets om van te dromen,
  Laat staan als er 2 uit dit leuke ei gaan komen
  Deze papa doet hier graag aan mee
  En voor deze keer hoop ik dat er gezinsuitbreiding komt keer twee

  Denise Hendrikse-Groffen Daan Moerland Miranda Wils Mariette Van Hooijdonk Yvette de Bruijn hoe gaaf is dit!

 • Marian B

  3 jaar ago

  How Cute! Ik ken wel een lief moedertje voor deze tweeling, ze zal haar taak uiterst serieus nemen! Loot weer graag mee.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De nieuwste rage: de Hatchimal - MeerVanMir on november 29, 2017
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  De nieuwe Baby Annabell en pony Sunny en veulen

  Sinds de geboorte van Noor zijn Sanne en Veerle ineens ...

  Close