Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kids, Kleuter

“Handig voor als je kinderfeestje in een speeltuin is”

Wat was het een dag vandaag! Eindelijk had mijn meisje haar kinderfeestje waar ze wekenlang naar had uitgekeken. “Wat gaan we doen, mama?” Tot een paar dagen geleden wist ik dat zelf eigenlijk nog niet eens. Vorig jaar zijn we thuis gebleven en hebben we allerlei spelletjes gedaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het hele huis was ontploft. Stiekem had ik daar niet weer zoveel zin in. Dus was het op zoek naar een leuke buitenlocatie. Ik werd door een moeder van dansles geattendeerd op de buitenspeeltuin Westerpret in Zoetermeer. Als het mooi weer zou zijn, was dat the place to be. Anders gewoon het krijspaleis. Gelukkig was er volop zon vandaag.

Goed te herkennen shirts

Zes vol enthousiaste meisjes gingen mee naar ons huis om eerst een broodje knakworst te eten en cadeautjes uit te pakken. Nou eigenlijk, waren het allemaal prinsesjes want ze mochten verkleed naar school. Gelukkig had ik daar aan gedacht en de moeders al eerder gevraagd een korte broek mee te geven. Geen shirt? Nee! Ik had namelijk zes dezelfde roze t-shirts gekocht voor de dames. Ik vond het op schoolreisje zo handig dat al die kinderen herkenbaar waren aan hun shirt, dat ik dat voor het partijtje ook gewoon bedacht had. Bij de Zeeman had ik de shirts gekocht voor €2,50 per stuk. Geen geld dus. De meiden vonden het geweldig! En inderdaad, ik kon ze in één oogopslag terugvinden in de speeltuin. Als je dus een partijtje op locatie gaat doen, kan ik je zeker als tip meegeven om de kinderen dezelfde t-shirts aan te doen. Het scheelt echt veel zoeken en zij zelf vinden het prachtig. Hebben ze gelijk ook wat leuks om mee naar huis te nemen. Ik had overigens naast de t-shirts ook eenhoorndiadeems bij Ali besteld. De meisjes waren dus helemaal in hun nopjes.

Buitenspeeltuin Westerpret

Mocht je trouwens in de omgeving van Den Haag wonen, kan ik je de buitenspeeltuin Westerpret in Zoetermeer ook van harte aanbevelen. Het is betaalbaar met een entree van €4,00 per kind en je kan vanaf het terras bijna de hele speeltuin overzien. Er is echt genoeg te doen voor kinderen tot een jaar of tien. Wij gaan er deze zomer zeker weer een keer naar toe. Het is heerlijk vertoeven daar.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Hier geniet ik nog steeds van #mijnmeisje #dochterdrie #slapendebaby #girlsmom
  • Mijn nieuwe vriendje 😍. Dankjewel @universal_nl en Tessa! 😘 #huisdiergeheimen2
  • Neef en nicht 😍
  • Mini Sanne 😍
  • Heerlijk kind van mij 😍
  • Als je papa je grootste held is 😍
  • In glitterjurk en helemaal jarig! (Nieuwsgierig naar wat ze zal trakteren? Check dan snel mijn blog)
  • Kijk dan! Mijn kleine meid was hier net geboren en nu is ze vandaag gewoon 6 geworden!!!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Met de Jetkids Bedbox van Stokke op vliegvakantie

Ben je wel eens op een vliegvakantie met kleine kinderen ...

Sluiten