Verhalen van een werkende moeder
TOP
Tips voor alle dagen

“Handig voor als je kinderfeestje in een speeltuin is”

Wat was het een dag vandaag! Eindelijk had mijn meisje haar kinderfeestje waar ze wekenlang naar had uitgekeken. “Wat gaan we doen, mama?” Tot een paar dagen geleden wist ik dat zelf eigenlijk nog niet eens. Vorig jaar zijn we thuis gebleven en hebben we allerlei spelletjes gedaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het hele huis was ontploft. Stiekem had ik daar niet weer zoveel zin in. Dus was het op zoek naar een leuke buitenlocatie. Ik werd door een moeder van dansles geattendeerd op de buitenspeeltuin Westerpret in Zoetermeer. Als het mooi weer zou zijn, was dat the place to be. Anders gewoon het krijspaleis. Gelukkig was er volop zon vandaag.

Goed te herkennen shirts

Zes vol enthousiaste meisjes gingen mee naar ons huis om eerst een broodje knakworst te eten en cadeautjes uit te pakken. Nou eigenlijk, waren het allemaal prinsesjes want ze mochten verkleed naar school. Gelukkig had ik daar aan gedacht en de moeders al eerder gevraagd een korte broek mee te geven. Geen shirt? Nee! Ik had namelijk zes dezelfde roze t-shirts gekocht voor de dames. Ik vond het op schoolreisje zo handig dat al die kinderen herkenbaar waren aan hun shirt, dat ik dat voor het partijtje ook gewoon bedacht had. Bij de Zeeman had ik de shirts gekocht voor €2,50 per stuk. Geen geld dus. De meiden vonden het geweldig! En inderdaad, ik kon ze in één oogopslag terugvinden in de speeltuin. Als je dus een partijtje op locatie gaat doen, kan ik je zeker als tip meegeven om de kinderen dezelfde t-shirts aan te doen. Het scheelt echt veel zoeken en zij zelf vinden het prachtig. Hebben ze gelijk ook wat leuks om mee naar huis te nemen. Ik had overigens naast de t-shirts ook eenhoorndiadeems bij Ali besteld. De meisjes waren dus helemaal in hun nopjes.

Buitenspeeltuin Westerpret

Mocht je trouwens in de omgeving van Den Haag wonen, kan ik je de buitenspeeltuin Westerpret in Zoetermeer ook van harte aanbevelen. Het is betaalbaar met een entree van €4,00 per kind en je kan vanaf het terras bijna de hele speeltuin overzien. Er is echt genoeg te doen voor kinderen tot een jaar of tien. Wij gaan er deze zomer zeker weer een keer naar toe. Het is heerlijk vertoeven daar.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Helaas geen partijtje, maar toch wel een feestje - MeerVanMir on juli 3, 2019
 • Instagram
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Met de Jetkids Bedbox van Stokke op vliegvakantie

  Ben je wel eens op een vliegvakantie met kleine kinderen ...

  Sluiten