Verhalen van een werkende moeder
TOP
Papa

“Het grote verdwenen sokken mysterie”

Weet je wat ik nou echt gewoon niet begrijp? Waar verdwijnen alle sokken naar toe? Ik heb serieus een hele wasmand vol enkele herensokken en ik kan de wederhelft maar nergens vinden. Zelfs in de verhuizing zijn de verdwenen exemplaren niet weer opgedoken. Ze zijn gewoon weg! Kan iemand mij vertellen wat er gebeurt met de sokken, waardoor ik ze niet kan terugvinden? Het viel mij overigens ook op, dat mijn paartjes redelijk intact blijven. Vindt de wasmachine deze misschien minder lekker of is de rest van het gezin gewoon heel erg slordig als het om hun sokken gaat. Vooral de kleuter en manlief raken elke wasbeurt wel weer eentje kwijt.

Een simpele oplossing

Een tijdje terug heb ik het sokkenprobleem van manlief simpel opgelost door gewoon twintig paar zwarte sokken te kopen. Als er dan eentje verdween dan waren er nog genoeg andere enkele zwarten om het paar weer compleet te maken. Het ging een tijdje goed op die manier. Het nadeel van deze oplossing is, dat het wel echt enorm saai is. Elke dag weer dat zwarte kleurtje, nooit eens een leuk patroontje of figuurtje erop. Daar wordt een man toch niet vrolijk van? Reden genoeg dus om manlief eens in het nieuw te steken. Nou ja, zijn voeten dan. Ik hoopte daarbij natuurlijk, dat als hij nieuwe en ook duurdere sokken had, hij wellicht er zuiniger mee om zou gaan. (Bij Hemdvoorhem slaag je altijd wel). Maar ook dat deze van betere kwaliteit zouden zijn en er minder snel gaten in zouden komen. Dat laatste moet natuurlijk blijken met de tijd, maar vooralsnog ben ik hoopvol. De sokken die ik voor manlief in huis heb gehaald zien er namelijk degelijk uit. En ze hebben een vrolijk en toch bescheiden printje. Even wat anders dan het saaie zwarte, maar niet te opvallend en dus prima voor hem om naar kantoor te dragen.

Lees ook: wat er nu niet kapot moet gaan

Wat voor herensokken draagt jouw man?

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  2 jaar ago

  Altijd effen blauw . Passen bijna overal bij.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: als je kleinkind ziek is

‘Mam,’ vroeg mijn dochter door de telefoon, ‘kan ik morgenvroeg ...

Sluiten