We kennen allemaal het oh zo bekende konijntje van Dick Bruna. Wie is er nou niet mee opgegroeid? Bij ons in huis is Nijntje in ieder altijd een groot succes geweest. De oudste begon al als groot fan door het liedje “dansen met Nijntje” wat zij leerde bij haar balletles. Alles wat zij deed wilde haar zusje natuurlijk ook, dus toen bleven we wat langer in de konijntjes hangen. Onze jongste lijkt toch ook echt groot fan te zijn van Nijntje. Hoewel ze haar steevast “Nijntek” blijft noemen. Waarom? Geen idee.

Het liedje in puzzel vorm

Nijntje houdt van dansen. Ze wordt er heel vrolijk van. Met de vijf puzzelstukken uit dit boek kun je nijntje en haar vriendjes samen laten dansen. Wie wordt daar niet vrolijk van?

Dans mee met Nijntje puzzelboek

De fans van Nijntje worden al enthousiast van de titel van het meest recente Dick Bruna item: Dans mee met Nijntje. En dan is het ook nog een boekje om te lezen én te puzzelen? De fijne motoriek oefenen terwijl je een boekje saampjes leest. Heerlijk toch? Wat wil je nog meer? Het is een simpel concept en zo is het eigenlijk ook in de uitvoering. Het is een dik kartonnen boek (praktisch en hufter proof) met daarin 5 puzzelstukjes van een dansende Nijntje en haar vriendjes. Je weet waar je ze plaatsen moet door de vorm het puzzelstukje (vriendje) en de kleur van het danspakje. Daarmee is het super leuk voor de kleintjes onder ons. En de prijs van “dans mee met Nijntje” is ook nog eens dusdanig aantrekkelijk, dat het nu in mijn top 5 van leukste kraamcadeau’s staat. Wie vindt het nou niet leuk om een boek van Nijntje te krijgen bij de geboorte van zijn of haar kind?

Meer informatie over “dans mee met Nijntje” en waar je het kan kopen, vind je bij de blauwe meneer.