Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Winacties

“Bob de Bouwer Mega Machines op dvd!”

Ik blijf me verbazen over hoeveel kinderseries er elk jaar weer bij lijken te komen. Vandaag bekeek ik het aanbod op Netflix en was eigenlijk een beetje geshocked. Er lijkt gewoon geen einde aan te komen! En eerlijk gezegd lijken de meeste series ook nog eens verdacht veel op elkaar. Ik telde zo al tien animatieseries over elfjes of andere rondvliegende meisjes. Altijd met één meisje dat zich zelf nog moet vinden en hulp krijgt van haar vriendinnen. Originaliteit is soms ver te zoeken.  Geef me dan maar de gouwe ouwe’s. De meisjes kunnen ook heerlijk genieten van Pieter Post, de Snorkels, de en Barbara Pappa. Maar ook de oude kinderseries, die opnieuw zijn uitgebracht vallen goed in de smaak. Sinds de theatershow zijn ze bijvoorbeeld dol op Pipo de clown. Ik snap dat wel, want de liedjes die ze erbij zingen zijn echt vermakelijk.

Soms komt het ook voor dat er een filmversie van een kinderserie wordt gemaakt. Zo ook dus van een redelijk gouwe ouwe “Bob de Bouwer”. Ik denk dat iedereen deze kleine aannemer wel kent. In ieder geval zijn beroemde uitspraak “Kunnen we het maken? Nou en of!” Ik kan me voorstellen dat men op het kinderdagverblijf of crèche daar op een gegeven moment wel gek van werden. Het werd net zo vaak gezegd als dat irritante “oh oh” van de Teletubbies. Enfin, er is dus in 2017 een Bob de Bouwer film uitgebracht met als ondertitel “Mega Machines”. Net iets meer dan uur kan je genieten van Bob en zijn vriendjes.

Het verhaal is als volgt: Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren.  Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Het klinkt in ieder geval als een behoorlijk spannend avontuur! Lijkt het je wat om Bob de Bouwer in huis te hebben? Dan heb ik goed nieuws, want ik ga drie mensen blij maken met de dvd “Mega Machines”. Je maakt kans op een exemplaar door een reactie achter te laten onder dit bericht. De winnaars maak ik na 20 juni bekend. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Facebook Comments

«

»

7 COMMENTS
 • Gerlindeij

  1 jaar ago

  Superleuk! Ik maak graag kans

 • Anna M

  1 jaar ago

  Mijn zoontje is dol op Bob de Bouwer,hij sleept zijn pop ervan overal mee naar toe . Ik maak hem graag blij met de dvd

 • Femke Dekker

  1 jaar ago

  Leuk … daar zouden mijn Gijs en Teun heel blij mee zijn!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Ik denk dat ik mijn eigen kleine Bob de Bouwer, mijn kleinzoon, hier heel erg blij mee maak.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 • Anna

  1 jaar ago

  Ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 • Julia van empel-stamate

  1 jaar ago

  Ik maak graag kans

 • Marian B

  1 jaar ago

  Mijn zoontje en ik hebben de film gezien, leuk! Hij zou het graag nog wel een aantal keren bekijken, ben ook erg benieuwd wat hij er nog van weet.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
 • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
 • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Voor het eerst naar de kleuterbios: Disney Junior Party in Kinepolis

Gastblogger Martijn (jawel, een man!) ging vorige week voor mij ...

Sluiten