TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“Twee zeer speciale nieuwe Crazy Aaron’s Putty”

Als je mij al wat langer volgt weet je hoe dol op ik ben op kleien. Als in not. Gelukkig heb ik met mij genoeg moeders die ook niet enthousiast worden van al die gekleurde restjes klei die op de grond verspreid liggen of onder je sokken terecht komen. Vooral dat laatste vind ik zelf hoogst irritant. Maar ja, de kinderen vinden klei fantastisch en wie ben ik om ze dat te ontzeggen? Het is goed voor de fijne motoriek, creativiteit en fantasie. Genoeg redenen om elke keer weer die kleine potjes tevoorschijn te halen.

Fan van Crazy Aaron’s Putty

Maar als je mij inderdaad wat langer volgt, weet je ook dat ik altijd op zoek ben naar goede alternatieven en er al eentje gevonden had. Welkom in de wondere wereld van Crazy Aaron’s Putty. Misschien ken je het wel al van de speelgoedwinkel? Het is een soort van klei dat niet kruimelt of uitdroogt of iets dergelijks. Het ruikt ook normaal en ik durf deze tenminste beet te pakken. Ik vind het meestal een beetje viezig om klei of slijm op te pakken. Met de Crazy Aaron’s Putty heb ik daar geen enkel probleem mee. Wist je trouwens dat ik de befaamde Aaron in het echt ontmoet heb? Geniale vent, die op soort van blote voeten schoenen rondloopt. En hij ziet er ook zo uit als op het plaatje op de blikjes.

Twee nieuwe Putty’s

Sinds kort hebben wij twee nieuwe edities van Crazy Aaron’s Putty, namelijk de Blue Moon en de Glow. De eerste is een gif gele substantie zoals je gewend bent. Maar dit keer zit er een lampje bij. Schijn deze op de Putty en je kan een spoor achter laten. Deze verdwijnt uiteindelijk vanzelf weer. Het is dus een soort van magische tekenklei. En natuurlijk kan je er ook gewoon weer leuke figuurtjes mee maken. De mini Glow Putty is eentje die licht geeft in het donker. Ook weer super cool dus. En geloof me, als ouder vind je het ook echt leuk om met deze substanties te spelen. Het heeft iets stress ontladend.

De verschillende Crazy Aaron’s Putty kan je hier vinden.

«

»

15 COMMENTS
 • Betti Scheringa

  10 maanden ago

  Superleuk
  Doe graag mee

 • Anna wienen

  10 maanden ago

  Ik doe mee

 • Claudia Diependaal

  10 maanden ago

  Wat leuk ik doe mee!

 • Marian B

  10 maanden ago

  Mijn dochter zal dit erg leuk vinden. Zelf ben ik ook niet zo van klei, slijm, putty of whatever… maar als jij het aandurft dan moeten we het maar proberen 😉 Dat het stress ontladend is wil ik ook wel ervaren.

 • MajonneTwigt

  10 maanden ago

  Ik vind het nog steeds wel vies eruit zien, maar ik denk dat mijn dochters het geweldig zullen vinden.

 • Jolanda

  10 maanden ago

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn beide kinderen die veel van kleien houden. Dit kennen we nog niet, dus wie weet komt dat nog.

 • Milou Vink

  10 maanden ago

  JAA ik zou heel graag willen winnen want ik hou heel er van slijm

 • Roos W

  10 maanden ago

  leuk ik doe mee

 • Jikke

  10 maanden ago

  Hier wordt mijn dochter echt blij van! Ik doe dus graag mee met deze winactie.

 • Saskia v V

  10 maanden ago

  Wat een grappig spul. Ik maak dan ook graag kans voor mijn zoontje.

 • Iris

  10 maanden ago

  Super! Ik doe zeer graag mee

 • Renilda

  10 maanden ago

  Wat leuk. Fijne verrassing voor mijn kleinkinderen.

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Dit is geweldig leuk voor de kleindochters.
  Heel graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Het ultieme slijm maken met de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton - MeerVanMir on augustus 3, 2019
 • Pingback: De grootste lol met de nieuwste rage Thinking Putty - MeerVanMir on augustus 3, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Nu in het theater: PAW Patrol Live!

  Met mijn jongste zoon (Matteo), van 3 jaar, was ik ...

  Sluiten