Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Zingende Rainbow Dash van My Little Pony”

Het is hartstikke leuk hoor, deze tijd van het jaar met al die feestdagen die er aan komen. Maar qua inspiratie voor cadeautjes voor de kinderen ben ik soms ook nog wel zoekende. Natuurlijk heb ik het voordeel dat ik gewoon bizar veel speelgoed mag testen en daardoor enigszins weet wat wel leuk is en wat niet. Althans, meer dan de gemiddelde moeder dat weet. Maar wat ik leuk vind hoeven mijn kinderen niet perse leuk te vinden. En andersom! Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iets geweldigs gedacht verzonnen te hebben wat vervolgens ligt te verstoffen op een plankje. Maar dat probleem heeft elke ouder wel denk ik.

Het perfecte cadeau!

Dit jaar heb ik volgens mij een geweldig cadeau gevonden voor mijn meiden, namelijk de Zingende Rainbow Dash van My Little Pony. Hoe ik daar op gekomen ben? Heel simpel! Vorig jaar hebben ze van de Sint een microfoon op standaard gekregen en een My Little Pony dat liedjes neuriede met haar vriendje Spike. Met beide stuks speelgoed is echt heel veel gespeeld. En nu is er gewoon een soort van combinatie ervan! Dat klinkt toch als het perfecte cadeau dan?

Wat vind ik van de Zingende Rainbow Dash?

Inmiddels is Rainbow Dash al bij ons in huis. De meiden hebben haar nog niet gezien, dus ik kon zelf even lekker met haar aan de slag. Ik had blijkbaar in eerste instantie iets te lang op haar cutie mark gedrukt, want ze begon in het Frans te zingen en te praten. Heel goed om je Franse taal weer wat op te krikken, maar voor kinderen niet zo leuk. Gelukkig stond er duidelijk op de verpakking dat het simpel aangepast kon worden door weer enkele seconden de cutie mark in te drukken. En ja hoor, het eerste Nederlandse gezang kwam er uit. Het melodietje herkende ik gelijk van de andere Rainbow Dash die we al in huis hebben en het is leuk om nu eens de woorden erbij te horen. Uiteraard heb ik gelijk de andere vier liedjes ook afgeluisterd en “je moet gewoon weer stoer zijn” is mijn favoriet. Misschien ook omdat ze daarna zei dat ik zo goed ben. De microfoon erbij gebruiken heeft ook wel een leuk effect. Er klinkt een soort van echo doorheen en dan op een normaal volume. Prima om aan te horen dus. 

Winactie

Als je kind ook zo dol is op muziek en My Little Pony, dan is dit wel een geslaagd cadeau denk ik. En er zit ook een uitknop op! Voor als je even geen gezang meer wil horen. Lijkt je de Zingende Rainbow Dash wel iets? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een eigen exemplaar. Je hoeft alleen maar even te laten weten voor wie je het zou willen winnen. Aan het einde van de winweek, maak ik de winnaar bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

35 COMMENTS
 • Stephanie

  12 maanden ago

  Voor mijn nichtje!!!! Zooo niet meer aan te komen!! Dit zou echt geweldig zijn om haar te verrassen!

 • Lizet van Gestel

  12 maanden ago

  Ik maak heel graag kans voor mijn dochter Lizzy ❤️ wat zal haar snoetje stralen als dit prachtige cadeau uit de zak van de Sint komt

 • Linda

  12 maanden ago

  Deze is echt te leuk!! Ik zou hem dolgraag willen winnen voor mijn dochertje!

 • Cindy Framke

  12 maanden ago

  Gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes

 • Ipie Oudshoorn

  12 maanden ago

  Graag doe ik mee voor mijn nichtje, die het liefst heel de dag met haar My Little Pony speelt. K weet zeker dat ze hier heel blij van wordt

 • Kelly Aarts

  12 maanden ago

  Deze staat op het lijstje van mijn dochter Lucy! Ga dus heel hard duimen!

 • Liline Erdmann

  12 maanden ago

  Ahh leuk! Norah heeft een mini Rainbow Dash van de MacDonalds in Frankijk en is daar nu, bijna 3mnd later, nog steeds heel druk mee! Ze is ook echt dol op muziek, dus deze combi zal ze zeker waarderen 🙂

 • Alex Pouw

  12 maanden ago

  Deze zou mijn dochter van bijna 6 echt geweldig vinden. En papa ook. Kunnen we samen zingen.. ahum….

 • Petra

  12 maanden ago

  Rainbow Dash is de favoriete little pony hier.
  Dat ze nu ook kan zingen maakt het plaatje compleet
  We zouden haar heel graag willen winnen en thuis heel veel gezellige muziek maken

 • Marian Zw

  12 maanden ago

  Wat een schatje! Ik loot graag mee voor mijn dochter die vast met liefde een plekje maakt in haar pony huis

 • Anna

  12 maanden ago

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Bertine

  12 maanden ago

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn 4 jarige dochter Elena!

 • Jeske

  12 maanden ago

  Super leuk!! Ik die graag mee voor mijn lieve meisje

 • Wendy

  12 maanden ago

  Oh ja voor onze dochter Evi van 5, groot MLP film en zij wil deze HEEL GRAAG hebben!

 • Linda Raaijmakers

  12 maanden ago

  Ik doe graag mee voor Eva, alleen de haren al vindt ze geweldig D

 • Manon Laurier

  12 maanden ago

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn dochter Puck. Zij is een grote my little pony fan. Ze gaat sinds oktober naar school en dat doet ze ontzettend goed. Omdat ik zo trots ben op haar zou ik haar graag dit super gave cadeau willen geven!

 • elly van dongen

  12 maanden ago

  Voor mijn kleindochter Sarah-Liza, altijd aan het dansen en het zingen! Heeft ze een zangmaatje.

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die fan is van Little Pony.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • tine van aken

  12 maanden ago

  Ons zonnestraaltje Hélena (soms een donderwolkje) doet maar wàt graag mee voor deze Rainbow Dash!! Zij wordt vier in januari.

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  daar gaat het hartje van mijn kleindochter vast sneller van slaan

 • Els Wanders

  12 maanden ago

  Voor mijn dochtertje Lisa

 • Nele

  12 maanden ago

  k maak heel graag kans voor mijn dochter

 • Jess Kniest

  12 maanden ago

  Ohhh geweldig, ik waag graag een kans voor onze kleine meid die dol is op zingen en op paardjes. Dit is dus de ideale combinatie 🙂

 • Jacqueline kribi rozeboom

  12 maanden ago

  Ik doe graag een kansje wagen voor me my littel pony fan Zeineb

 • Marian B

  12 maanden ago

  Mijn dochtertje is een My Little Pony fan, net als mama vroeger, en ze houdt van zingen. Een super combinatie dus ik loot graag weer mee.

 • Tamara

  12 maanden ago

  Ik doe mee voor Emma, dol op zingen en my little pony. En wat fijn dat er een uitknop op zit 😉

 • Anne

  12 maanden ago

  Ik waag graag een kansje voor Mn nichtje!

  Die lieverd heeft net haar zwemdiploma A gehaald en deze tante is nog opzoek naar een toffe verrassing (naast de glitter nagellak en lipgloss die ze wou hebben)

 • Jolanda

  12 maanden ago

  Dit lijkt me een superleuk kado voor mijn dochter Norah van 5. Kan ze fijn zingen met deze mooie my little pony.

 • Claudia Diependaal

  12 maanden ago

  OMG hoi hoi,

  Wat een hoop te gek speelgoed wordt er toch weggeven. Ik word er soms een beetje stil van. Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen!

  Groetjes Claudia!

 • Goele H

  12 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. MLP fan en klein zangeresje.

 • anita kempenaers

  12 maanden ago

  doe graag mee voor mijn kleindochter zal hier zeer blij mee zijn

 • harry brants

  12 maanden ago

  kansje gewaagd voor mijn kleindochter, mooi cadeau

 • Gerda

  12 maanden ago

  Zo ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleindochters

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  12 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Gister is ze gevallen en door de klap heeft ze een stukje van haar tong af gebeten. Zou fantastisch zijn als ik haar nu extra kan verwennen op 5dec.

 • Manon W

  12 maanden ago

  Voor mijn dochter!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...
 • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Je wordt echt mama met de Baby Alive pop

Onze dochter Lieke (6 jaar) is een echt meisje meisje. Haar ...

Sluiten