Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Review VTech 5 in 1 Letter Locomotief (en winactie gesloten)”

Bij ons in huis lijkt het soms een volledig wagenpark met alle karren en loopfietsen en wagens die we inmiddels verzameld hebben. Voor elke ontwikkeling hebben we wel een loopattribuut in huis. Soms neem ik me voor om bijvoorbeeld de loopwagen weg te doen, maar dan wordt er net weer uitgebreid mee gespeeld en laat ik het vervolgens weer weken staan. Het lijkt wel alsof de kinderen de ene keer de loopfiets het einde vinden en de andere keer de wagens meer in trek zijn. Ik heb nooit zo begrepen waarom er niet gewoon één geheel van gemaakt kon worden. Een loopwagen en een loopfiets tegelijk als het ware.

Blijkbaar was ik niet de enige ouder die zo dacht, want er is inmiddels een product dat wel voor meerdere doeleinden te gebruiken is. VTech heeft namelijk de 5 in 1 Letter Locomotief op de markt gebracht. Dit is wel een heel bijzondere locomotief, want het is te gebruiken als een loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en als trekkarretje. Met één product wordt op verschillende wijze de grove motoriek gestimuleerd en je hebt dus geen volledig wagenpark meer nodig!

01113

Ik persoonlijk, vind de fijne motoriek net zo belangrijk als de grove en gelukkig is ook daar aan gedacht bij de 5 in 1 Letter Locomotief. Zo kan er gespeeld worden met maar liefst 13 blokjes, die vervolgens in de “magische tunnel”  gestopt kunnen worden. Mijn kinderen zijn dol op knopjes indrukken en daar heeft de Letter Locomotief ook genoeg van. Met de knipperende lichttoetsjes op de Locomotief worden niet alleen de kleuren geleerd, maar ook het weer. Dat is dan wel weer uitzonderlijk! Al spelend wordt er tevens kennis gemaakt met letters, letterklanken, voorwerpen, cijfers en dieren. En als klap op de vuurpijl heeft de Letter Locomotief een bewegingssensor, dat treingeluiden en eindeloos vrolijke melodietjes en liedjes activeert.  01111

Gezien de hoeveelheid mogelijkheden, die de 5 in 1 Letter Locomotief biedt, zal het niet snel vervelen. Het is echt een heel uitgebreid stuk speelgoed. De Locomotief is ook niet voor niets in België uitgeroepen tot speelgoed van het jaar 2016!  Zo’n bijzondere prijs moet uitgebreid gevierd worden en daarom mag ik van VTech iemand blij maken met een 5 in 1 Letter Locomotief! Wil je kans maken op dit fantastische stuk speelgoed? Laat dan een reactie achter onder dit bericht! Ik zou het erg op prijs stellen als je op de VTech facebookpagina  eveneens een reactie achterlaat.  De winnaar zal ik na een week bekend maken op de facebookpagina van MeerVanMir.

Facebook Comments

«

»

37 COMMENTS
 • Lenny

  3 jaar ago

  Hier wordt onze dochter heel blij van!

 • Anna

  3 jaar ago

  Ooooh wat gaaf!! Ik doe mee voor mijn dochter Julia zou een geweldig sinterklaas cadeau zijn.
  Facebook: An Na

 • Leonie

  3 jaar ago

  Super gaaf kado!! Dat zal onze 2-lint meer dan geweldig vinden de jongens zijn helemaal weg van loco’s… en sinterklaas zou het ook super vinden dat hij zo’n mooi kado mag geven aan ze!!

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, tof kado

 • Patricia Okker

  3 jaar ago

  Hoe gaaf en nog meer herrie in huis
  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste zoon Kai, fingers crossed!

 • Maureen Bakker

  3 jaar ago

  Ohh my wat is deze gaaf! Ik denk dat mn dochtertje hier uren mee zou kunnen spelen. De loopwagen heeft ze nu wel gezien maar ze loopt nog wiebelend alle kanten uit ook al is ze anderhalf. Hopelijk maak je deze mama heel blij zodat ik deze als hulp Sint mag gaan geven ♡

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Zo herkenbaar van een wagenpark in huis hebben! Dit is echt een super uitvinding. Volgens mij vind mijn jongste van 2 dit helemaal het einde.
  En zijn oudere broer ook nog zelfs denk ik. Die is helemaal gek op treinen.

 • janelle

  3 jaar ago

  een perfect kado voor 5december voor onze ondernemende kleine man van 8 maanden en onze leergierige dochter van 2,5 jaar.

 • Willianne

  3 jaar ago

  Doe heel graag mee voor mijn zoontje Teun. Super leuk om te mogen winnen voor hem.

 • Marieke

  3 jaar ago

  Dit zou wel een superleuk cadeau zijn voor mijn kinderen! Ik loot heel graag mee voor ze!

 • Alicia Hofman - Voshol

  3 jaar ago

  Super gaaf ding. Manlief zag het niet zo zitten om het wagenpark hierbinnen uit te breiden maar ondertussen zit ik met twee meiden die altijd tegelijk op de vtech zebra willen haha. Als ik ‘m nu zou winnen vind hij zo’n gave trein vast geen probleem

 • Bonnie

  3 jaar ago

  Wij doem graag mee! Gave winactie!

 • Marjo

  3 jaar ago

  Wauw wat een gaaf ding, daar weet ik wel eenliefhebber voor!

 • Rewana

  3 jaar ago

  Wow wat een gave!!!
  Waag een gokje

 • Marian

  3 jaar ago

  Deze locomotief is inderdaad heel erg gaaf! Mijn zoontje zat toevallig even mee te kijken en riep meteen ‘ die wil ik!’ Mocht hij er op uitgekeken zijn (zal wel niet zo snel door alle mogelijkheden) dan kan nr. 2 er mooi mee spelen. Ik ben er zelf eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar, ziet er goed en uitnodigend uit.

 • Isabel

  3 jaar ago

  Wat een super winactie zeg Meervanmir!
  Ik wil graag meedoen
  Een veelzijdige locomotief waar mijn dochters veel speelplezier aan kunnen beleven! En moeders gaat graag mee op avontuur

 • Helena

  3 jaar ago

  Wat leuk voor mijn neefje ja ik doe mee voor hem 🙂

 • Anneliese de Waal

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje, zou super gaaf zijn, de locomotief ziet er prachtig uit !!.

  Groetjes Anneliese

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Hier zou ik mijn kleindochtertje heel blij mee maken.
  Wat wil een oma nou meer dan een lach op het gezichtje van haar kleinkind.
  Ik denk dat de andere 4 kleinkinderen ook staan te dringen om er mee te mogen spelen, ook al zijn ze al weer wat ouder.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag voor haar mee.

 • Bodil

  3 jaar ago

  Amazing!!! Onze kleine zou zich hier fantastisch mee vermaken. (Ze probeert nu zichzelf steeds te vervoeren op een ballenschietolifant of een speelgoed trekkarretje waar net haar bips in past…)
  Alles op wielen heet “auto” en wordt zeer enthousiast onthaalt! Deze coole locomotief zal zeker in de smaak vallen!

 • Sabine Flothuis

  3 jaar ago

  WAUW! Dit is echt een prachtige prijs….SUPER leerzaam en ook heel goed voor de ontwikkeling…..
  Mijn mannetje heeft een lichte ontwikkelingsachterstand en juist dit soort speelgoed kan hem enorm helpen die kleine achterstand sneller in te lopen op een hele leuke manier!! Ik maak dus super graag een kansje 🙂 Ook voor de Sinterklaas een MEGA leuk cadeau!!

 • melissa van stipdonk

  3 jaar ago

  Ik kan me voorstellen waarom dit speelgoed speelgoed van het jaar 2016 is. wat supergaaf. dit had ik nou echt als kind willen hebben hoor! ik doe mee voor zoontje jarno van 3 maar dochter elise van bijna 6 zal dit ook nog geweldig vinden 😉

 • Saskia

  3 jaar ago

  Wat een mooie trien en wat veel mogelijkheden! Uiteraard wil ik ook graag meedoen voor mijn dochter.

 • Fleur

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje!

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Oh woooowww dat is leuk zeg !!! Het is vooral handig dat het 5 in 1 is want dan raakt het tenminste niet zo snel verveeld hahaha. Ik waag dolgraag een kansje 🙂

 • Francisca

  3 jaar ago

  Wauw wat gaaf. Doe graag mee voor mijn mannetje die 21 november alweer 1 jaar word. Grote zus kan hem dan ook goed helpen.

 • Daniëlle van Boekel

  3 jaar ago

  Wauw wat leuk! Ik doe graag mee!

 • Karin bierwolf

  3 jaar ago

  Leuk voor een ondernemende kleindochter

 • Kimberley van Ravenswaaij

  3 jaar ago

  Super fijn! denk dat dit echt een uitkomst is. Zo kunnen we wat meer toet toet auto’s en loopwagens naar boven zetten en kan ons mannetje mooi met de 5 in 1 spelen

 • Miekske Dingens

  3 jaar ago

  Wat een lieve actie! Graag een kansje voor onze kapoen! Wat is er leuker dan spelenderwijs kunnen leren!? <3

 • Milou

  3 jaar ago

  Tuurlijk doen we mee!!! Wat een gave actie!! Duimen draaien maar

 • Carmelina

  3 jaar ago

  Jaa voor dit herrie monster doen wij graag mee!,geweldig voor Luka en straks Jonah zie de al samen gaan!

 • Jacqueline

  3 jaar ago

  Ooh gaaf doe graag mee

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ooooooh als trotse tante wil ik deze heel graag winnen voor ons nichtje Tess 😀 maar ik word een beetje slordig denk ik aangezien ik deze actie bijna gemist had haha. Aangezien ik dit graag voor Tess haar 1e verjaardag wil winnen heb ik het gebruikelijke gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: https://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: https://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Cindy Framke

  3 jaar ago

  Wauw wat gaaf zeg! Mijn meisje zou dit helemaal fantastisch vinden. Ik doe graag mee voor mijn moppie ❤

 • Renate

  3 jaar ago

  Heel gaaf! Ik doe mee voor mn zoontje! Ik denk dat hij dit geweldig zal vinden!

 • Marita Cuypers

  3 jaar ago

  Zo een leuke actie! Graag voor onze kleinzoon, want zo te zien, kun je hiermee veel leren!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De nieuwe Disney serie: Elena of Avalor

Elsa, Jasmine, Pocahontas en alle andere Disney prinsessen moeten oppassen, ...

Sluiten