Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Rainbow Dreams en Fierce Creatures van Tiger Tribe”

Dat mijn oudste gek is op tekenen, knutselen en kleuren heb ik al vaker verteld. Maar dat ook haar zusje nu steeds meer interesse er in lijkt te krijgen, wist je nog niet. Zij was altijd meer van de spelletjes en autootjes en dergelijke. Het leek alsof ze het geduld er niet voor had om te gaan zitten en de viltstift op te pakken. Toch komt ze steeds vaker met tekeningen thuis. En dan ook daadwerkelijk creaties waar ze haar best voor heeft gedaan. Het zijn er nog lang niet zoveel als haar zus dagelijks produceert, maar ik vind het wel leuk dat ik ook van haar nu werkjes kan bewaren. Één ding is zeker. Ik zal hun tekeningen nooit verwarren, want wat er getekend wordt is opmerkelijk verschillend. De een is van de eenhoorns, regenbogen en een palet aan roze kleuren. De ander heeft een voorkeur voor dino’s, auto’s en dieren in stoere tinten. Dus ging deze mama op zoek naar leuke nieuwe Tiger Tribe 3D Colouring sets voor onderweg.

Rainbow Dreams

De titel klinkt al magisch toch? Dat is deze set ook wel een beetje. Je kleurt de meest fantasievolle creaties in waarbij je gebruik maakt van viltstiften in de kleur categorie roze en bijna roze. Zoals je gewend bent bij de colouring sets van Tiger Tribe komt elke tekening in drievoud. Als je dus niet tevreden bent met de eerste, doe je deze gewoon nog een keer. Of je geeft er eentje aan je vriendinnetje en je gaat samen dezelfde tekening inkleuren. In de Rainbow Dreams set vind je in ieder geval genoeg leuks!

Fierce Creatures

Dit is de stoere variant van de Colouring Set van Tiger Tribe. In dit pakket vind je tekeningen van allerlei dieren. De kleuren viltstiften zijn dan ook wat meer richting groen en bruin. Net zoals de Rainbow Dreams is ook deze set 3D. In het doosje zit daarom een extra bril om je kunstwerken driedimensionaal mee te kunnen bewonderen. Alhoewel ik sommige dieren van Fierce Creatures liever niet al te levendig zie worden. Ik ben niet zo Freek-Vonk-achtig.

Winactie

Alweer enthousiast geworden over Tiger Tribe? Dat snap ik wel! Doe dus maar gelijk mee met de winactie voor een 3D colouring set. Laat weten welke je zou willen winnen, de Rainbow Dreams of de Fierce Creatures. Beide exemplaren worden verloot. Meedoen kan tot en met 29 februari. Succes!

Facebook Comments

«

»

25 COMMENTS
 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik doe mee voor de fierce creatures

 • Jessica

  1 maand ago

  De rainbow dreams vind ik wel heel leuk. Alvast wat bezigheden verzamelden voor de zomervakantie.

 • Marian

  1 maand ago

  Fierce Creatures please!

 • anita kempenaers

  1 maand ago

  doe zeer graag mee voor de fierce creatures voor mijn kleinzoontjes zullen hier zeer blij mee zijn

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  Fierce Creatures mooi verjaardagskado voor kleinzoon tije

 • Michelle Graafland

  1 maand ago

  Onze dochter is de laatste tijd ieder dag aan het kleuren, de Rainbow Dreams zal ik hier dan ook erg in de smaak vallen, waarschijnlijk wil onze zoon dan wel ook de Fierce Creatures hebben, maar die zal mama dan zelf wel aanschaffen. We doen nu graag mee voor de Rainbow Dreams.

 • Tamara Jongkees

  1 maand ago

  De Fierce creators! Mijn oudste zoon vindt het op zijn tijd heerlijk om te kleuren. Ik denk dat hij heel enthousiast wordt van het 3d effect.

 • Marianne van den Hoek

  1 maand ago

  De Fierce Creatures zou ik graag willen winnen. Prachtige tekeningen voor de avonturiers hier!

 • cindy

  1 maand ago

  Leuke actie, ik loot graag mee voor de fierce creatures.

 • Marian Zw

  1 maand ago

  De rainbow dreams voor mijn dochter, het kan haar niet roze genoeg zijn

 • wilmsen anita

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochters

 • melissa van stipdonk

  1 maand ago

  Echt super superleuk dit. Mijn creatieve dochter raakt hier zeker enthousiast over en probeert zelf soms 3d te tekenen met stap voor stap teken-filmpjes. maar dit blijkt toch wel heel moeilijk. ik doe graag mee voor de fierce creatures, zodat wellicht onze Jarno ook een poging kan wagen!

 • Nelly

  1 maand ago

  Ik ga voor de Fierce Creatures

 • Iris Bakker

  1 maand ago

  Dat klinkt leuk zeg! Ik doe graag mee voor de Rainbow dreams

 • cobi

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor de Fierce Creatures

 • Oma Will

  1 maand ago

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, een grote fan van Freek Vonk én hij houdt ook van inkleuren.
  De Fierce Creatures vindt hij vast erg leuk.
  En dan driedimensionaal alles bekijken, dat vindt hij vast ook geweldig.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hem.

 • Marian B

  1 maand ago

  Ik ben van de partij! Mijn zoon is de laatste tijd erg van het tekenen en kleuren. De Fierce Creatures zien er inderdaad stoer uit, het zal zeker in de smaak vallen!

 • Nadine

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor Rainbow Dreams!

 • Lynn Mahieu

  1 maand ago

  Tof zeg, die lijkt me handig om in de auto te leggen! Ik ga graag voor de Fierce Creatures.

 • Judith Rotmans

  1 maand ago

  hee wat geinig, ik doe graag mee voor Fierce Creatures, dat gaat zeker in de smaak vallen!

 • Cheryl van de Loo

  1 maand ago

  Ah super leuk. Graag de Fierce Creatures.

 • Noortje

  1 maand ago

  Super leuk voor mijn kleine kunstenaar! Mijn voorkeur gaat uit naar “Fierce Creatures”.

 • iris

  1 maand ago

  Ik loot graag mee voor de fierce creatures

 • Renilda

  1 maand ago

  Mijn kleinkinderen zouden dit wel leuk vinden. Ik ga voor de fierce creatures.

 • Bianca

  1 maand ago

  Fierce creatures voor mijn zoon. Hij heeft een jungle kamer dus herkent een heleboel dieren en kleuren is zijn lust en leven

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat een uitzicht 😍
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Lieke bakt: kwarkmuffins met appel en rozijnen

De tijd vliegt! Het is alweer februari. De feestdagen liggen ...

Sluiten