Weet je waar ik nou zo blij van word? Dit jaar heb ik redelijk wat recensies van boeken online gezet met winactie en ik zie dat er massaal op gereageerd wordt. Dit betekent dus dat boeken weer helemaal terug zijn en iedereen blij van lezen wordt. Als dochter van een kinderboekenschrijfster met zelf ook liefde voor het geschreven woord, ben ik daar van in mijn nopjes. En als je dan ook nog eens een leuke website tegen komt die bomvol met kinderboeken staat, word je nog blijer. Zo heb ik net een tijdje zitten neuzen tussen de boeken van kinderboekenkado.nl. Niet alleen hebben ze al mijn oude favorieten, maar de website is echt nog eens heel praktisch!

Alles in één oogslag

Er zijn veel websites, die een voorbeeld kunnen nemen aan kinderboekenkado.nl. Complimenten aan de bouwers ervan. Nog nooit heb ik zo makkelijk de juiste kinderboeken kunnen vinden. Je kan namelijk op meerdere manieren zoeken. Bijvoorbeeld op leeftijd of auteur of illustrator. Maar ook op AVI niveau en dat is toch zo handig! Dan kan je gericht de juiste boeken voor je kinderen uitzoeken, wat in de reguliere boekhandel toch vaak een uitdaging lijkt te zijn. Alleen daarom al ben ik fan van deze website! Natuurlijk is het aanbod boeken ook zeer aantrekkelijk en de verwachting is dat deze nog meer uitgebreid zal worden in de nabije toekomst. In de gaten houden dus!

Nog meer dan alleen boeken

Rondom de bekendste kinderboeken, (denk aan Nijntje, Jip en Janneke, Dikkie Dik en zo), is er veel merchandise te verkrijgen. Ook hiervan kan je een leuke selectie terugvinden bij kinderboekenkado.nl. Wel net weer wat anders dan je normaal in de boekhandel ziet liggen, maar des te leuker. Ik zelf vind de notitieblokjes erg leuk! Maar ook de behangetjes zien er prachtig uit! Het is dat de kinderkamers voor nu af zijn, want anders had ik zo “in winkelwagen” aangeklikt. Ik houd nou eenmaal van boeken en van een mooie prent van mijn jeugdheld Pluk van de Petteflet word ik erg enthousiast. Ik heb trouwens dit boek aan mijn oudste gegeven om te lezen. In eerste instantie wilde ze niet, omdat het ruim dertig jaar oud was, maar ook zij is nu groot fan van het kleine kereltje. Misschien dat ik haar blij ga maken met iets leuks van dit bekende mannetje.

Black Friday actie!

Ook kinderboekenkado.nl doet mee met Black Friday volgende week. Het start de 27e en zal lopen tot en met maandag de 30e. In dat weekend kan je alle producten, op de boeken na (helaas), met 10% korting bestellen met de code cybershoppen2020. Dan is zo’n behangetje ineens wel heel erg aantrekkelijk toch? En alles wordt gratis verzonden! Ook de boeken (maar dan moet je wel een niet-boek item mee verzenden)! Goede reden om dus even te neuzen op de website van kinderboekenkado.nl toch? Alvast veel shopplezier toegewenst!