Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Sanne, Peuter

“Gastblog Sanne: supermarkt”

Iedereen was zo enthousiast over de gastblog van mijn zusje Veerle, dat ook ik af en toe mijn verhaal kwijt wil. Dus bij deze.

Zoals elk weekend ging ik met papa, mama en Veerle boodschappen doen.  Sinds kort regelt mijn mama dan een eigen karretje voor me. Daar doe ik dan mijn eigen flesje water in. Al botsend tegen alle andere mensen aan begeef ik me naar de slager. Daar eis ik een worstje tot mama me zegt dat ik dat lief moet vragen. Als ik dat doe krijg ik er eentje. Tegenwoordig zeg ik wel dankjewel daarna.

IMG_5596IMG_5595

Dit keer hadden ze pepernoten bij de afdeling van het brood. Nadat mama me echt duidelijk had gemaakt dat we geen brood nodig hadden, kreeg ik pepernoten van de meneer achter de toonbank. Elke keer als ik ze in mijn karretje legde vielen ze door de gaten heen. Je kan begrijpen dat ik dan niets anders kan dan gaan gillen. En toen moest ik ook nog eens naar de kassa waarna mama mijn karretje terug zette en ik er niet meer bij kon. Ik heb iedereen in de supermarkt laten horen, dat ik het er niet mee eens was door heel hard te gillen en op de grond te gaan liggen. Ik hoorde een paar mensen zeggen dat hun dochter ook zo deed. Toen zag ik het apparaat dat kan bewegen als je er een muntje in doet. Ik moest en zou daarin! Mama zei weer nee, dus ging ik maar weer op de grond liggen. De meneer achter de kassa lachte me uit. Daar werd ik nog bozer van. Na een voor mama durende eeuwigheid besloot ik toch maar mee te werken, dus stond ik op en ben verder zonder gekrijs mee gelopen naar de auto.

IMG_5598IMG_5597

Omdat mama zo geduldig zo was, heb ik haar beloofd door vandaag in de supermarkt alleen maar lief te doen. Het was wel een andere supermarkt, dus ik heb de karretjes niet gezien. En die waren er wel, zegt mama. Grrrrr

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Buskruit en hoera en winnen

Ben je zwanger of heb je al inmiddels je kleine ...

Sluiten