Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Sanne, Peuter

“Gastblog Sanne: supermarkt”

Iedereen was zo enthousiast over de gastblog van mijn zusje Veerle, dat ook ik af en toe mijn verhaal kwijt wil. Dus bij deze.

Zoals elk weekend ging ik met papa, mama en Veerle boodschappen doen.  Sinds kort regelt mijn mama dan een eigen karretje voor me. Daar doe ik dan mijn eigen flesje water in. Al botsend tegen alle andere mensen aan begeef ik me naar de slager. Daar eis ik een worstje tot mama me zegt dat ik dat lief moet vragen. Als ik dat doe krijg ik er eentje. Tegenwoordig zeg ik wel dankjewel daarna.

IMG_5596IMG_5595

Dit keer hadden ze pepernoten bij de afdeling van het brood. Nadat mama me echt duidelijk had gemaakt dat we geen brood nodig hadden, kreeg ik pepernoten van de meneer achter de toonbank. Elke keer als ik ze in mijn karretje legde vielen ze door de gaten heen. Je kan begrijpen dat ik dan niets anders kan dan gaan gillen. En toen moest ik ook nog eens naar de kassa waarna mama mijn karretje terug zette en ik er niet meer bij kon. Ik heb iedereen in de supermarkt laten horen, dat ik het er niet mee eens was door heel hard te gillen en op de grond te gaan liggen. Ik hoorde een paar mensen zeggen dat hun dochter ook zo deed. Toen zag ik het apparaat dat kan bewegen als je er een muntje in doet. Ik moest en zou daarin! Mama zei weer nee, dus ging ik maar weer op de grond liggen. De meneer achter de kassa lachte me uit. Daar werd ik nog bozer van. Na een voor mama durende eeuwigheid besloot ik toch maar mee te werken, dus stond ik op en ben verder zonder gekrijs mee gelopen naar de auto.

IMG_5598IMG_5597

Omdat mama zo geduldig zo was, heb ik haar beloofd door vandaag in de supermarkt alleen maar lief te doen. Het was wel een andere supermarkt, dus ik heb de karretjes niet gezien. En die waren er wel, zegt mama. Grrrrr

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
  • Tja...
  • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme
  • 😍😍😍
  • Zo gaat het dan achter de schermen 😂
  • Dit was zoooooooooo lekker 😋
  • Zo ziet de @foodhallen in Rotterdam eruit. Gezellig toch?
  • Nog even nagenieten van een heerlijke avond met @mamasliefste @mamaliefde en @lisetteschrijft Binnenkort met het gezin maar eens naar de @foodhallen gaan. Thanks @misspublicitynl voor deze tip!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Buskruit en hoera en winnen

Ben je zwanger of heb je al inmiddels je kleine ...

Sluiten