Verhalen van een werkende moeder
TOP
Gastblog Sanne, Peuter

“Gastblog Sanne: bang op de slee”

IMG_6007Een paar weken terug was ik met papa, mama, Veerle, opa, oma en tante Bo een week op vakantie naar de bergen. In deze tijd van het jaar is het daar heel koud en deze keer lag er ook nog eens veel sneeuw. Ik heb dat witte spul volgens mij wel al één keer eerder gezien, maar ik kan me niet herinneren dat ik het zo ontzettend leuk vond. Van mijn mama had ik nieuwe laarzen gekregen waardoor ik geen koude voeten zou krijgen. Mama had ook zulk soort schoenen, dus dat was groot feest voor mij. Ik doe namelijk graag mama na.

Maar toen kwam papa met dat rode gevaar! Hij zei dat het een slee heette en erg leuk zou zijn. Of ik er op wilde gaan zitten. Wat denk je zelf, papa? Moet ik er op vertrouwen dat dat niet gevaarlijk is? Sneeuw is koud en nat en door die slee komt dat dichterbij. Ook zal ik vooruit gaan zonder dat ik zelf beweeg. Mij niet gezien! Ja opa, je kan het wel voor doen, maar ik ga er NIET op! Desnoods ga ik heel hard krijsen!

IMG_6004Papa is een aanhouder is gebleken. Hij was er van overtuigd dat ik dat rode gevaar wel leuk zou gaan vinden en had bedacht dat ik eerst binnen er op kon zitten. Tja, daar is het warm en comfortabel dus dat deed ik wel. Papa had gelijk. Dat rode gevaar was minder eng dan ik dacht, dus we konden best weer naar buiten. En ja hoor, buiten was het nog leuker! Maar alleen als papa het touwtje bleef vasthouden. Hij heeft mij twee keer alleen naar beneden laten gaan en dat ging mij toch echt iets te ver. Ik heb hem dat ook duidelijk laten weten. IMG_6011Jammer genoeg vond papa het daardoor iets minder leuk en gingen we weer naar binnen. Gelukkig is papa mijn held en hadden we nog meer dagen pret buiten. Van opa en oma mochten we de slee mee naar huis nemen, dus als het hier nou ook even goed gaat sneeuwen kunnen papa en ik weer gezellig saampjes de hort op.

 

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog Veerle: ik hoef geen nieuwe speeltjes

Inmiddels ben ik alweer bijna elf maanden oud. Nog even ...

Sluiten