Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Take your time met Creative Use of Technology”

MeerVanMir vroeg mij een tijdje terug of ik een horloge van het bedrijf Creative Use of Technology wilde testen. Het bedrijf maakt al haar producten van hout. Nu ben ik gek op horloges en toevallig ook gek op hout, dus ik maakte gretig gebruik van het aanbod.

Wat mij zo aantrekt in hout, is dat het zoveel verschillende eigenschappen bezit. Het is warm, stoer en eenvoudig tegelijk. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en schoonheid, is perfect af te werken, maar kan ook gewoon in zijn oorspronkelijke, robuuste vorm worden toegepast. Ik vind het een prachtig materiaal om in huis te hebben, maar ook om te dragen.

Hout zie je, naast meubels, namelijk tegenwoordig ook steeds vaker in modeaccessoires terug. Iets waar ik persoonlijk heel blij van word. Ik ben dan ook al de trotse bezitter van een houten zonnebril.  Nu ben ik niet echt iemand die veel sieraden draagt. Ik heb een paar ringen en armbandjes, maar oorbellen en kettingen zijn niet mijn ding. Een horloge is echter een must. Ik heb in de afgelopen jaren al tig horloges versleten. In de uitzonderlijke gevallen dat ik ’s ochtends vergeet mijn horloge om te doen, voel ik me dan ook de hele dag incompleet. Ik moet een horloge om!

Waar ik op let als ik een horloge aanschaf, is voornamelijk stoerheid en eenvoud. Ik hou niet van kleine horloges of horloges die zijn afgewerkt met veel tierelantijntjes en voorzien van allerlei extra wijzerplaatjes en tekentjes waarvan ik nooit kan achterhalen waarvoor ze bedoeld zijn en of ze het überhaupt doen. Een horloge moet voor mij een statement zijn, maar geen ‘bling’ en ook niet ‘smart’. Dit geldt trouwens ook voor de houten producten die ik aanschaf: eenvoud en stoerheid staan voorop. Dan komt het hout het beste tot zijn recht, vind ik. Dit zijn dan ook de kenmerken die voor mij belangrijk waren in mijn keuze voor de producten die ik vandaag mag reviewen.

Creative Use of Technology gaf mij een waardebon van € 100,- om producten kiezen. Eenmaal op de website bleek een keuze maken moeilijker dan vooraf gedacht want ze maken echt hele gave producten! Er zijn woonaccessoires, sieraden, horloges en nog veel meer. Ook de keuze in horloges is erg divers. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende houtsoorten, houten schakelbandjes of leren bandjes, etc. Elk horloge is in meerdere afmetingen te krijgen, dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Wat mij vooral opviel was dat de horloges de eenvoud hadden die ik zo belangrijk vind. Bijvoorbeeld geen fratsen en frutsels op wijzerplaat. De focus ligt puur op het materiaal en de afwerking daarvan, wat naar mijn bescheiden mening tot het beste resultaat leidt.

Houten horloge 1 Houten horloge 2

Uiteindelijk heb ik na veel wikken en wegen gekozen voor een kersenhouten horloge met leren bandje, uiteraard in de grootste maat (statement!). Het hout heeft een warme, rode tint en is heel mooi afgewerkt. De wijzerplaat is duidelijk leesbaar, wat niet onbelangrijk is bij een horloge ;-). Het bruine leren bandje is ook simpel en mooi afgewerkt met een rood stiksel. Wat verder opvalt is dat het horloge ontzettend licht is. Het weegt praktisch niets. Dat maakt het erg prettig dragen, aangezien je amper voelt dat je hem om hebt.

Wat verder leuk is aan Creative Use of Technology is dat je hun producten verder kunt personaliseren met ingegraveerde teksten of afbeeldingen. Ze gebruiken hiervoor een laser. Ik heb zelf ook een tekst laten graveren, zoals je op de foto kan zien. Ik vond dit wel een mooie tekst voor achterop een horloge. De mogelijkheid van een graveerde tekst is natuurlijk vooral leuk als je het horloge cadeau doet. Zo geef je niet alleen een hip, maar tegelijkertijd ook persoonlijk cadeau.

Houten horloge 3 Houten horloge 4

Nadat ik het door mij gekozen horloge in het winkelmandje had gedaan, bleek ik tot mijn vreugde nog genoeg geld over te hebben voor een tweede product. Mijn oog viel op een bamboe houten telefoonhoesje met daarin gegraveerd een afbeelding van een hagedis. Aangezien ik mijn telefoon nu al meerdere keren als stuiterbal heb gebruikt, is een goed en degelijk hoesje geen overbodige luxe.  Ook bij de telefoonhoesjes kun je zelf een tekst kiezen, maar ik vond de hagedis wel erg leuk. Ook het telefoonhoesje is een succes. Het ziet er gewoon erg leuk uit, is licht, maar voelt heel solide aan. Wat ik ook ik erg slim vind is dat het in twee delen is. Je schuift het simpel om je telefoon en klikt de delen aan elkaar vast. Handig! Ik zit namelijk zelf altijd te hannesen met kunststof hoesjes en heb altijd het gevoel dat ik die dingen moet slopen om m’n telefoon er fatsoenlijk uit te krijgen. Dit systeem is veel simpeler. Je schuift je telefoon in het grootste deel en schuift daarna het kleinere deel vast. Easypeasy!

Houten telefoonhoesje

Dus…..
Bij producten van Creative Use of Technology zit de kracht in de eenvoud ervan. Het materiaal dat gebruikt wordt is de eyecatcher en dat is wat mij betreft voldoende. Verder zijn de producten mooi en degelijk afgewerkt en kun je het personaliseren met zelf gekozen teksten of afbeeldingen. Ik ben er dan ook erg blij mee en kan het iedereen aanraden. Ben je op zoek naar een mooi, hip en gepersonaliseerd cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom? Ga dan eens naar de website van Creative Use of Technology. Succes gegarandeerd!

Geschreven door Anouk

 

 

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Els

  2 jaar ago

  wow dat ziet er echt heel leuk uit! Ik ben wel toe aan een nieuw hoesje voor mijn telefoon aangezien mijn kinderen er mee gooien hahah

 • Nathalie

  2 jaar ago

  Wij hebben de grote QUOTE gekozen, supermooi!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog Lisette – Help, een oude kraamverzorgster!

Oh nee, een ouwe! Dacht ik heel onfatsoenlijk toen de ...

Sluiten