Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Eindelijk weer eens sieraden om durven doen”

Ik vond het wel weer tijd om mijzelf weer eens wat leuks en nieuws te gunnen. Als mama vergeet je dat nog wel eens. Nu de jongste al driekwart jaar is en ik dus geen excuus meer heb van de vorige zwangerschap, werd het tijd om weer aan mezelf te werken. De afgelopen weken ben ik bewuster gaan eten en heb ik bijna wekelijks twee keer gesport. Het allemaal wat betreft mijn lichaam nog geen zoden aan de dijk, maar ik voel me wel een stuk fitter en zelfs al wat vrouwelijker. In ieder zoveel vrouw, dat ik weer behoefte heb gekregen aan sieraden. Maar vooral ook weer aandurf. Vorige week heb ik voor het eerst weer oorbellen in gedaan (En ja, gaatjes waren dicht gegroeid en moest ik weer doorprikken. Au!). De baby vond ze erg fascinerend, maar had gelukkig niet de behoefte er aan te trekken, waar ik stiekem wel een beetje bang voor was. Ze trekt nu namelijk aan alles wat ze ziet en ze te pakken kan krijgen.  Ik ben dus nog een beetje voorzichtig met hangoorbellen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor kettinkjes. Ik zag al helemaal voor me, dat de kleine eksteroogjes van de baby het zagen glinsteren en de grijpgrage handjes het zo van mijn nek zouden trekken. De gouden kleur vond ze inderdaad oogverblindend, maar verder dan ernaar kijken is het niet gekomen. De kleuter daarentegen, greep de hanger vast en liet gelijk weten dat zij toch wel verwachtte ook zoiets moois te krijgen. Waarom mama wel en zij niet? Ik heb haar beloofd dat als ze wat ouder is, ze vast ook wel hele mooie kettinkjes in haar sieradendoos zal hebben.  Maar deze nieuwe hanger was toch echt van mama.

Net zoals vorige keer wilde ik iets symbolisch om mijn hals dragen. Bij Kaya Sieraden vond ik dé ketting daarvoor. Dit keer zijn het twee ringen, welke ik heb laten graveren met de namen van de kids en manlief. Zo heb ik ze altijd bij me en zijn ze ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Klinkt erg cliché, maar soms is dat helemaal niet erg. Het heeft gewoon wel iets, een ketting graveren. Het lastigste er aan vind ik het verzinnen wat ik er dan in wil laten zetten. Over deze keuze heb ik ook een ruim een week gedaan. Waar zou jij voor gekozen hebben?

 

Facebook Comments

«

»

15 COMMENTS
 • Heidie van der Steeg

  1 jaar ago

  Ze hebben daar ook hele leuke kindersieraden, bv. met eenhoorn of regenbogen.
  Mijn dochter mag dit najaar voor haar zwemdiploma afzwemmen en ik heb haar beloofd dat ze dan gaatjes in haar oren mag. Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als ik haar dan kan verrassen met een paar mooie oorbelletjes en eventueel nog bijpassend ketting erbij.

 • Leandra

  1 jaar ago

  Leuk sieraad heb je uitgezocht. Cliché’s zijn er niet voor niets toch? Ik zou heel graag een ring willen met de geboortesteen van mijn man en stiefzoon. Inderdaad ook om ze altijd bij mij te dragen.

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar, mooi cadeau aangezien ik bijna verjaar #duimenmaar

 • Marian zw

  1 jaar ago

  Mooie ketting! Ik heb inderdaad ook iets met twee hnagertjes en de namen van mijn kids erop. Binnen vier weken wordt mijn kleinzoon geboren ik zou dit shoptegoed gebruiken om iets moois uit te zoeken voor mijn dochter met de naam van haar kindje erop

 • senaska

  1 jaar ago

  wat een mooie ketting dat zou een mooi kado zijn voor me lieve zus met de namen van de kids erop alvast voor haar verjaardag

 • Anja

  1 jaar ago

  Mooie kwtting. Ben benieuwd of je baby er vanaf gaat blijven. Ik zou een mooie zilveren armband infinity uitzoeken

 • Alyt van der Heide

  1 jaar ago

  https://www.kayasieraden.nl/nl/kaya-sieraden-zilveren-oorbellen-paardjes.html
  Mijn dochter wordt in september 6 en wil op paardrijden. En dat mag.
  Ze heeft sinds 5 weken gaatjes en nu lijkt mij het een leuk cadeau om haar paarden oorbellen te geven.
  En daarnaast misschien nog een kettinkje.
  https://www.kayasieraden.nl/nl/zilveren-ketting-eenhoorn.html

 • Cobi

  1 jaar ago

  Ohh die ringen zou een gaaf verjaardagscadeau zijn (ben 4 augustus jarig) en dan met de namen van mn jongens erin!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Prachtig deze sieraden.
  Mocht ik winnen, dan zou ik graag een ketting aanschaffen waar ik de namen van alle vijf kleinkinderen in zou laten graveren.
  Zoals b.v. De Familie Stamboom, zilveren ketting.

  Heb ik ze altijd bij mij.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Stacey

  1 jaar ago

  Wat een leukie, hij staat je goed. Mocht ik de prijs winnen ga ik voor een gave geboortesteen

 • Marian B

  1 jaar ago

  Mooi! Ik zou ook wel zoiets willen, of toch een leuk armbandje voor mijn dochtertje. Met dat shoptegoed komt het dus wel goed 😉

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Ik hou heel erg van sierraden! Love deze actie dus ook! Ik zou gaan voor een enkelbandje! Ik heb gezien en gezocht dat ze deze ook hebben!

 • Sharon de Ridder

  1 jaar ago

  Prachtige sieraden van Kaya <3 Ik heb mijn oog laten vallen op gouden ketting 2 discs; ik zou de namen van mijn dochters erin laten graveren!

 • Emmy

  1 jaar ago

  Oh mooie keuze, ik zou ook iets kiezen met een persoonlijke toets. Ik heb al een armband met de naam van mijn zoon in morse en een trouwring om mijn man bij me te dragen maar ik mis nog iets waarbij ik beiden combineer, dus misschien doe ik je wel helemaal na

 • sylvia

  1 jaar ago

  ooohh Kaya heeft zulke mooie sieraden, moeilijk kiezen maar ik denk dat ik dan voor zo’n mooie ring met geboortestenen zou gaan, supermooi!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een compacte barbecue is wel echt heel handig

Toen manlief en ik gingen samenwonen zijn we heel even ...

Sluiten