Soms word ik zo blij van nieuwe dingen ontdekken. Zo dus ook met de EasyFishoil! Ik zal proberen uit te leggen waarom ik zo enthousiast hier over ben en waarom ik je het echt van harte kan aanbevelen. Ik ben overigens niet de enige fan van deze kauw gummen met Omega-3, want de drogist in ons dorp is voortdurend uitverkocht. Hij liet weten dat de EasyFishoil producten zeer populair zijn en hij de vraag al bijna niet meer aan kan. Dat zegt genoeg toch? Ik leg dan ook graag wat meer er over uit.

EasyFishoil

Eventjes wat over de producten in het kort. Als je een beetje kennis van de engelse taal hebt herken je al snel twee woorden, namelijk Easy en Fishoil. In het Nederlands kennen we deze woorden als gemakkelijk of snel en visolie. De naam van het product impliceert dus eigenlijk al wat het doet: een gemakkelijke of snelle manier om visolie binnen te krijgen. En geloof me, visolie is niet het meest lekkere product om te nuttigen dus een beetje hulp kan nooit kwaad.

Wat doet visolie oftewel omega-3?

Visolie oftewel omega-3 vetzuren zijn belangrijke vetten die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. We moeten ze dus binnen krijgen via onze voeding. Ze zitten voornamelijk in vette vis en hebben allerlei positieve effecten op onze gezondheid. Ten eerste zorgen ze ervoor dat je hart en bloedvaten beter blijven functioneren. Ze verlagen de slechte vetten in je bloed, houden je bloeddruk op peil en je bloedvaten soepel. Dit vermindert de kans op hartaanvallen en beroertes. Daarnaast hebben omega-3’s een ontstekingsremmende werking in je lichaam. Dit kan vooral gunstig zijn bij aandoeningen als reuma waarbij sprake is van chronische ontstekingen. Ze zijn ook ontzettend belangrijk voor een goede hersenfunctie en mentale gezondheid. Omega-3’s spelen een sleutelrol in de hersenontwikkeling, verbeteren je concentratie en kunnen zelfs depressieve klachten verminderen. Ook je ogen profiteren van deze visvetzuren. Ze beschermen tegen ouderdomsgebonden oogaandoeningen als maculadegeneratie, die kunnen leiden tot blindheid. Deze vetzuren zijn overigens ook goed voor een gezonde, gehydrateerde huid. Ze kunnen acne verminderen en huidproblemen als eczeem en psoriasis verlichten. (bron: informatiecentrum voeding en supplementen). Genoeg redenen dus om minimaal twee keer per week vis te eten. Maar wat als je daar nou niet van houdt? Juist! Dan is EasyFishoil de oplossing!

Variatie in EasyFishoil

Kort gezegd is de EasyFishoil een voedingssupplement met visolie wat niet al te vies smaakt en daardoor gemakkelijk dagelijks in te nemen is. Ze komen in verschillende varianten afhankelijk van je behoefte. Bij veel lastige acne of eczeem bijvoorbeeld, kan je beter de Propolis gebruiken. Heb je een vitamine D boost nodig, dan kies je weer voor de variant met extra vitamine D. Zit je in een tentamentijd? Dan is de focus weer het beste. Kortom, voor elke fase is er wel een geschikte capsule.

EasyFishoil

Onze ervaring

Eerlijk gezegd begrijp ik wel de hype rondom EasyFishoil. De kauwgummies voor kinderen zijn echt prima te eten. Sterker nog, ik heb zelfs liever die dan de volwassen variant! Je kan prima een gummie innemen zonder water en er gewoon op kauwen. De kinderen vinden het zelfs zo lekker, dat ze het als snoepje bestempeld hebben en mij actief om eentje vragen na het eten. Wat een heerlijk concept dat kinderen zelf om hun vitamientjes vragen. Wat wil je als ouder nog meer?

Het effect van EasyFishoil merkte ik zelf ook wel. Zeker bij de propolis leek de eczeem huid van de meisjes wat rustiger te worden. Ik geloof ook wel dat de kinderen zich fijner voelden door het langere tijd innemen van de kauw gummies. We zaten even zonder en ze begonnen al te vragen wanneer ik weer een nieuwe voorraad zou gaan halen. Een goed teken dus!

Ik kan EasyFishoil dus van harte aanbevelen als je overweegt wat meer Omega-3 binnen te krijgen. Ik wil wel nog benadrukken dat dit puur mijn eigen ervaringen zijn, die ik hier gedeeld heb en dus ook verder geen medische uitingen doe. Maar geloof me, het is de moeite waard!

Meer informatie vind je ook bij EasyVit.

@meervanmir.eu

Een aanrader voor als je niet van vis houdt! #easyfishoil #omega3

♬ Happy Summer – Vin Music