Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Duurzaam en super leuk speelgoed van Viking Toys”

Auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Daar kan je mijn twee kleine mannetjes zeker weten blij mee maken. Ik weet niet waar dat in zit. Volgens mij is het idee dat het rijdt of dat je er mee kan rondrijden. Dan zijn auto’s met kiepwagens al helemaal leuk, want daar kan je ook nog dingen in doen. En als het ook nog eens van een merk is dat aan het milieu denkt, dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Ken je de producten van Viking Toys al?

De ecoline van Viking Toys

Vikingtoys heeft een ecoline ontworpen, speelgoed gemaakt van rauwe suikerriet, met onder andere een super leuke kiepauto. Van de suikerriet wordt in een speciale fabriek groene polyethyleen geproduceerd. Viking Toys gebruikt dit groene PE om de Ecoline te maken. Suikerriet absorbeert CO2 uit de lucht en vermindert hiermee het broeikaseffect. De verpakkingen zijn ook weer gemaakt van gerecycled karton.

De kiepauto is bij ons zoals te verwachten een succes. De kuip van het voertuig heeft genoeg ruimte om spulletjes in mee te vervoeren. Ook is er een mogelijkheid om een touw vast te maken aan de voorkant. Helemaal geweldig natuurlijk!!! Je kan dan rondlopen met een auto achter je aan getrokken. Bovendien kan je je speelgoed van A naar B verhuizen en dat zonder te dragen. 

Ik ben enthousiast over de ecoline

Wat ik altijd belangrijk vind, is dat ik veilig speelgoed geef aan mijn kinderen. Mijn twee jongens steken namelijk zo veel mogelijk speelgoed in hun mond. Vooral mijn zoon van één jaar is daar heel goed in. Wat is het dan fijn om te weten dat het speelgoed van Viking Toys BPA vrij is. Het is gewoon helemaal veilig. Dan hoef je je daar niet meer zorgen over te maken. Daarnaast kan het speelgoed ook in de vaatwasser. Ik zie hier heel veel voordelen van in, want in de zomer moet die wagen natuurlijk ook mee naar buiten. En dan vooral naar buiten nadat het net geregend heeft. Lekker door de modder ermee rijden, want dat is natuurlijk het leukst. Of ermee spelen in de zandbak. Wat fijn dat ik elke keer daarna ervoor kan zorgen dat de wagen als nieuw is. 

De Viking Toys wagen is absoluut een aanrader voor de kleine ontdekker. Op meerdere manieren kan de kleine er plezier mee hebben. Al is één auto met twee jongetjes wel een uitdaging 😊. 

Geschreven door Bobijn

Winactie

Ben je ook van het duurzame speelgoed en lijkt deze kiepauto je wel wat? Laat dan in een reactie achter wat je het meeste aanspreekt en wie weet stuur ik je een exemplaar op. Meedoen kan tot en met 16 november. Succes! Voor meer producten van Viking Toys klik je hier.

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • Anna wienen

  3 maanden ago

  Ja vooral het duurzame en minder schadelijke voor ons milieu..

 • elisabeth maria martina

  3 maanden ago

  die is te gek voor kleine lex, kan hij zijn race kunsten op uit leven, met dit leuke autootje kan hij veel plezier beleven
  leuk kado voor buiten en binnen, zou leuk zijn om die voor hem te mogen winnen
  een verantwoord en duurzaam kado dacht ik zo

 • MarianZw

  3 maanden ago

  Dat zou een leuk cadeau zijn voor mijn kleinzoon! Ik ben heel benieuwd hoe dit speelgoed aanvoelt met zo’n suikerriet basis. Fijn dat er zulke initiatieven ontstaan om ook speelgoed duurzamer te maken

 • Goele H

  3 maanden ago

  Ik ben helemaal pro duurzaam speelgoed, dat spreekt me aan en zo fijn dat er steeds meer alternatieven op de markt komen. Pluspunt dat hij in de vaatwasser kan!

  Ik doe graag mee voor deze leuke auto. Mijn 2 jongens zijn gek op alles met wielen en vooral de jongste heeft een zwak voor kiepauto’s en laadschoppen. Dat kan hij leuk combineren met zijn andere speelgoed.

 • Alma

  3 maanden ago

  Duurzaamheid. We hebben al genoeg wegwerp plastic op aarde.

 • Tamara Jongkees

  3 maanden ago

  Wat fijn dat er steeds meer duurzaam speelgoed op de markt komt. Wij kiezen vaak voor duurzaam of tweedehands speelgoed voor onze jongens. Daarnaast proberen de hoeveelheid speelgoed binnen de perken te houden. Deze kiepwagen zou leuk zijn voor onze jongste zoon. Het spreekt mij aan dat hij duurzaam geproduceerd is, mijn zoon vindt hem vast geweldig omdat het wielen heeft.

 • Judith Veldhuizen

  3 maanden ago

  Wat een mooie auto, en wat zou onze Tygo veel plezier hebben van de bak erachter. Hij zit nu echt in de fase dat alle blokjes in doosjes worden gedaan, en dan er weer uit. en dan er weer in enz… Hij zou zich hier dus heel goed mee kunnen vermaken!

 • Marange

  3 maanden ago

  Heel mooi, ik doe graag mee voor mijn petekind. Wat mij het meeste aanspreek ik dat het bpa vrij is, veilig voor de kleine ontdekkers en dat is mijn 1jarige petekind wel. En als het vies is hup de vaatwasser in. Fingers crossed

 • Lynn Mahieu

  3 maanden ago

  Ik vind ook de kleuren geweldig! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes eerste auto

 • Erika panjer

  3 maanden ago

  Wauww wat een mooie kiepauto herjen dat zeker met een meid van 15 maanden en had nog nooit gehoord dat er speelgoed in de vaatwasser kon.dus vindt dit wel.heel fijn.

 • Aletta

  3 maanden ago

  Ik probeer te minderen met plastic. Dat is zooooo moeilijk! Speelgoed is van plastic, verpakkingen van plastic, etc. Dit is een uitkomst 🙂

 • Els Black

  3 maanden ago

  Wat ideaal dat deze in de vaatwasser kan!

 • Iris Bakker

  3 maanden ago

  Wat is die leuk zeg! Wat mij het meest aanspreekt is dat hij zo makkelijk schoon te maken is

 • Oma Will

  3 maanden ago

  Zachte materialen, is in huis wel zo fijn natuurlijk.
  Maar dat de veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan is eigenlijk nog wel het belangrijkste toch.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor dit leuke stukje speelgoed, wat ik ga geven aan de kleinzoon van mijn vriendin. Want mijn kleinkinderen zijn er al iets te groot voor.

 • m chen

  2 maanden ago

  Het is duurzaam, er kan iets in vervoert worden en het kan meegetrokken worden!

 • Marsha

  2 maanden ago

  Mijn kleine steekt ook echt alles in zijn mond. 🙁 Dit zal dus echt een uitkomst zijn! Ik vind hem er ook ontzettend leuk uitzien!

 • G. T.

  2 maanden ago

  Die kiepwagen heeft mooie kleuren! Leuk dat hij ook nog eens beter voor het milieu is. Ik maak dus graag kans.

 • Lieke van Veen

  2 maanden ago

  Ik maak heel graag kans voor mijn neefje.

 • Marian B

  2 maanden ago

  Het is duurzaam, makkelijk schoon te maken , en het is een auto dat is voor mijn neefje erg belangrijk 😉

 • Trotsema fati

  2 maanden ago

  Wat mij aanspreekt is:
  1- duurzaam speelgoed is
  2-BPA VRIJ
  3-Makkelijk in de vaatwasser
  4- de kuip van het voortuig genoeg ruimte heeft om spulletjes in mee te vervoren en makkelijk een touwtje aan de voorkant kan vastmaken. Want ik heb hier 2 zoontjes (2.5 jaar) (1.4 jaar) die dol zijn op auto’s waarin zij kunnen trekken en spulletjes in mee vervoeren.
  Duimen voor onze kleine mannetjes!

 • Femke Dekker

  2 maanden ago

  Ik ben dol op duurzaam speelgoed. Onze 3 jongens breken nog wel eens iets kapot helaas. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van Viking Toys. Mijn jongens testen dit vast graag uit.

 • carina peters

  2 maanden ago

  Ik ben om eerlijk te zijn nog niet heel erg bekend met duurzaam speelgoed, ik keek tot op heden naar het speelgoed als ze het veilig speelgoed is en of ze het leuk vinden. Wil me toch eens meer gaan verdiepen in het onderwerp duurzaam speelgoed.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Dertig weken zwanger en weer in het ziekenhuis

Het is je misschien al opgevallen, dat mijn lieve zusje ...

Sluiten