Mijn dochters hebben van die fases, dat ze eindeloos met de bekende speelpoppen spelen. Zeker nu de oudste ook de Ken met de gele haren heeft. Maar de serie op Netflix heeft toch een grotere charme voor de dames. Dan degene waarin Barbie met haar ouders en haar zusjes in Malibu woont. Niet die waarin ze alle beroepen van de wereld uitoefent. Gelukkig niet, want ik vind die zelf nogal een beetje over de top. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar hoe de nieuwste Barbie film gaat zijn. Deze is vanaf komende week exclusief te zien bij Kinepolis.

Het verhaal van Barbie – Grote Stad, Grote Dromen

Ontdek dubbel zoveel zang en dubbel zoveel plezier in de gloednieuwe musicalfilm Barbie Big City, Big Dreams™.

Barbie verruilt de zonnige kusten van Malibu voor de felle lichten van Broadway om deel te nemen aan een exclusief zomerprogramma voor uitvoerende kunsten en ontmoet daar…Barbie! De twee zijn al snel vriendinnen en ontdekken dat ze meer delen dan een naam terwijl ze New York City verkennen en alle geweldige dingen die ze gemeen hebben. Terwijl ze strijden om de felbegeerde Spotlight Solo van Times Square, ontdekken de vriendinnen dat competitie niet alleen om winnen draait, maar ook om het beste uit jezelf willen halen, twijfels overwinnen en de spotlights delen. Dit spannende nieuwe meezingavontuur bevat nieuwe personages, een nieuwe setting in NYC, en zes gloednieuwe liedjes!

Ik heb even door de tralier geneusd en ik kan verheugd zeggen dat het gaat om de leuke Barbie in deze film “Barbie big city big dreams”. Dus diegene die met haar zussen en ouders in een huis woont. De dromen zijn nog steeds erg ruim voor een tiener, maar dat is eigenlijk wel zo voor elke high school film. Gelukkig loopt ook deze goed af!

Nog meer Barbie films

barbie big city big dreams

Winactie

Wil jij Barbie zien shinen op het grote doek? En een exemplaar voor in huis winnen? Laat dan een reactie achter en wie weet stuur ik je één van de twee sets op. Meedoen kan tot en met 18 september.