Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“De Alcatel Tablet, ideaal voor (on)handige kinderen”

โ€œZe neigt toch weer naar een lui oogโ€, zei de orthoptist tegen mij. Tja, dat past wel in haar straatje. Gelukkig zijn we er net als altijd weer op tijd bij, dus even een paar maanden afplakken en dan is het probleem waarschijnlijk verholpen. Ik vind het toch altijd knap hoe ze die metingen kunnen doen bij kleine kinderen. Alhoewel het smurfje dit keer weinig effect had op de focus van de dreumes en ik haar uiteindelijk heb moeten omkopen met een filmpje op de telefoon. Als dat aangaat weet je zeker dat ze gefocust kan en zal blijven. De orthoptist vond het daarom gelijk een goed idee, dat op het moment dat ze afgeplakt wordt, ze rustig een filmpje zou kijken. Immers heeft ze anders de neiging haar pleister er af te halen of weg te dromen in de verte. Legitiem vierkante oogjes krijgen dus. Ik vond het prima. Alleen het idee van voortdurend mijn telefoon daarvoor op te offeren vond ik een minder geslaagd plan. Het werd dus tijd om eindelijk eens een tablet in huis te halen. Eentje speciaal voor de kinderen.

Mijn eisenlijstje

Het hoefden dus geen fancy apparaat te zijn, maar een tablet dat tegen een stootje kan. Ook moest de accu niet al te snel leeg zijn en zou het fijn zijn als het zelf kon staan. Iets van een bumperrandje zou ook een goed idee zijn. Verder moest het natuurlijk kindvriendelijk zijn. En een oudercontrole of iets dergelijks erop zou helemaal top zijn. En als laatste zou het ook bijzonder fijn zijn als het niet teveel geld zou kosten. Een behoorlijke waslijst dus, maar geen onmogelijke!

De juiste tablet gevonden!

Ik kwam na mijn zoektocht uit op de Alcatel tablet. Deze is speciaal ontwikkeld voor kinderen en dat merk je ook wel. Ik moest er zelf even aan wennen, omdat ik tot nu toe alleen nog maar de Apple tablets kende. Maar eenmaal alles ontdekt, bleek het vrij simpel. Kind kan de was doen zeg maar. Maar zoals gezegd, de Alcatel 1T7 Family kindertablet bevat dus alles wat ik verlang in een apparaat voor de kinderen. En zelfs nog wat extra features waar ik zelf in eerste instantie niet over nagedacht had. Bijvoorbeeld de tijdscontrole mogelijkheid waarmee je precies kan bepalen hoe lang er van gebruik gemaakt mag worden. Daarnaast heeft het blijkbaar ook Eye Care, dat blauw licht reduceert. Hierdoor wordt visuele vermoeidheid zoveel mogelijk verminderd. Altijd fijn voor die kinderoogjes. Maar wat ik vooral erg waardeer in de Alcatel tablet is dat het tegen een stootje en een spatje kan. Mijn kinderen zijn niet zo handig en het ding is al meerdere malen op de grond gevallen. Tot nu toe zonder enige schade. Net zo min dat de omgevallen bekers problematisch zijn geweest ervoor. Al met al is de Alcatel tablet dus een prima product voor kinderen als je het mij vraagt. En natuurlijk ook zeker geschikt voor spelletjes ;-).

Voor meer informatie en verkooppunt klik je hier.

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  1 maand ago

  Wat een leuke tablet voor kinderen.
  Ik heb een Alcatel mobiele telefoon en dat is een prima merk.
  Dus deze tablet is zeker een goede keuze en deze uitgebreide uitleg is ook erg fijn.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat een uitzicht ๐Ÿ˜
 • Zo dol op dit meisje ๐Ÿ˜
 • Vond ik deze ineens tussen mijn fotoโ€™s ๐Ÿ˜‚ #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie ๐Ÿ˜
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ik zou toch beter moeten weten inmiddels

Als je als vrouw al eerder bevallen bent, word je ...

Sluiten