Nog maar heel even werken en dan mag ik gaan genieten van een paar maanden rust. Nou ja, niet helemaal natuurlijk, maar ik hoef niet lastige juridische kwesties op te lossen. Rust voor mijn hersenen dus. Manlief hoopt dat ik allerlei klusjes in en rondom het huis ga doen, maar stiekem heb ik andere plannen. Vanaf het moment dat ik wist dat ik in de wintermaanden “vrij” zou zijn, wist ik al dat ik één van mijn grootste hobby’s zou gaan uitoefenen: chickflicks en romcoms kijken. Ik was al een beetje begonnen op Netflix, maar daar leek niets nieuws bij te komen. Gelukkig was mijn reddende engel nabij. Ooit gehoord van WithLove?

WithLove, het film walhalla voor vrouwen

Ik dacht in eerste instantie dat ik droomde toen de vriendelijke man van WithLove mij vertelde dat het een kanaal was wat alleen maar uit chickflicks en romcoms bestond. Hoe kon hij nou weten dat dat in mijn oren gewoonweg geweldig klonk? Maar al snel bleek dat er nog veel meer vrouwen zijn die, net zoals ik, groot fan zijn van dit genre. Een eigen kanaal kon dus niet uitblijven, aldus WithLove. Ik ben het er volledig mee eens! Waar kan ik mij aanmelden? vroeg ik de beste man. En toen kwam het volgende leuke nieuwtje: iedereen mag zich nu vrijblijvend aanmelden en een maand gratis kijken! Als je net als ik dan wat meer tijd hebt, kan je best veel series en films verorberen. Wel op eigen risico natuurlijk, want het zou me niet verbazen als je daarna gewoon een abonnement wil op WithLove. Voor de prijs van €59,95 per jaar hoef je het in ieder geval niet te laten. Ik heb mijn account al geactiveerd in ieder geval, dus ben helemaal klaar voor mijn verlof. Ik ga denk ik beginnen met de enorme hoeveelheid Kerstfilms. Welke zou jij mee starten?

Winactie

Nu weet ik dat er heel veel van mijn lezers net zoals ik dol zijn op chickflicks en romcoms. Voor die mensen heb ik super nieuws. Als je op deze link klikt kan je je aanmelden voor een gratis maand WithLove. Maar dat niet alleen. Van alle aanmeldingen die via mij komen worden twee accounts gekozen die een heel jaar lang gratis mogen kijken! Ik vind het wel nog even leuk om te horen of je meegedaan hebt. Meedoen kan tot en met 30 november trouwens. Succes!