Zal ik weer eens wat bekennen? Over een guilty pleasure van mij? Ik denk dat veel vrouwen dit overigens wel hebben. Ik ben namelijk dol op online winkelen. Vooral als ik mij een beetje somber voel, of boos ben op manlief, is het “add to cart” knopje een frequent ingedrukt symbooltje op mijn scherm. Laatst had manlief bijvoorbeeld ruim 300 euro aan bekeuringen in 2 dagen gereden, dus besloot ik mijn verjaardagscadeau voor december al in april aan te schaffen. Overigens geen spijt van, want mijn Kindle reader is ook op mee op vakantie en ik ben er helemaal verzot op. Oh ja, tip van mij. De Bridgerton boeken zijn anders dan de Netflix serie, maar ook zeker net zo leuk om te lezen. Mijn reader was dus een zinnige aanschaf, al zeg ik het zelf. Maar ik heb ook heel veel Temu aankopen, waar ik zelf best blij mee ben en waarvan manlief vindt dat het onzin is. Ik deel graag met je mijn 2 meest recente juweeltjes.

Autonet

Onze auto is altijd afgeladen vol als we met het hele gezin op vakantie gaan. Voor Noor moeten we alleen al 4 pakken luiers mee en die nemen best wat ruimte in beslag. Net zoals haar bed. Normaal gesproken pakte ik een onderweg-tas in met luiers, doekjes en extra kleding voor de jongste twee. Die moest ik dan altijd weer tevoorschijn zien te toveren uit de achterbak. Tot ik het auto net op Temu zag. Dat is een heel groot net dat je aan het plafond van je auto spant. Je moet deze natuurlijk niet al te vol proppen, want dan gaat het enigszins hangen en blokkeert het je zicht van je achteruitkijkspiegel. Maar voor een mapje met dvd’s, wat luiers en reservekleding is het ideaal. Gewoon alles een beetje naar de zijkanten schuiven en het werkt prima. Ik ben er dus happy mee. 

Wasmachientje

Gemopper van manlief toen ik kwam aanzetten met mijn mini wasmachientje in de al redelijke volle auto. Was dat nou allemaal nodig, vroeg hij zich af. Geen idee, maar het concept van het apparaat vond ik geweldig en het moest dus mee. Natuurlijk moest ik het dan ook wel gebruiken, hetgeen ik ook heb gedaan. En stiekem, vind ik het een geinig ding. Vandaag bijvoorbeeld, deed ik een grote was en ontdekte ik dat ik 2 shirts was vergeten mee te nemen. Ik heb toen mijn mini wasmachientje tevoorschijn gehaald en die laatste 2 items daar in gewassen. Even een 10 minuten programma en daarna nog 2 minuten centrifugeren en het was alweer klaar. Het hangt nu te drogen bij de rest van mijn was. Zojuist ontdekte ik overigens dat een van mijn favoriete shirts ook nog niet was meegenomen, dus ik overweeg dadelijk nog een keer mijn mini wasmachientje te gebruiken. Gewoon omdat het kan! En als het klaar is, vouw ik de machine gewoon weer in. Zeg nou zelf, dat is toch een prima aanschaf geweest?