Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Mijn eerste keer online shoppen bij de Zeeman”

Vandaag ben ik alweer dertig weekjes zwanger van prinsesje nummer drie. Al eerder kon je lezen over de rare reacties, die wij ontvingen van mensen toen ze hoorden dat er geen jongetje kwam. Maar wat ik ook heel vaak gehoord heb is dat nog een meisje wel erg makkelijk is. Je hoeft namelijk geen nieuwe garderobe aan te schaffen, want je hebt alles al in huis van haar zussen. Natuurlijk ben ik het daar mee eens, maar ik zet er ook een kanttekening bij.Β Ik zelf ben een jonger zusje en heb dus vaak genoeg de afdankertjes van mijn grote zus gedragen. Ik was altijd strontjaloers op haar, dat zij zoveel nieuwe kleren mocht. Als mijn meiden dus wat ouder zijn en zich het meer realiseren zullen zij ook gewoon af en toe nieuwe kledij krijgen. Ik heb vriendinnetjes, die sowieso de complete garderobe vervangen bij een tweede dochter, maar persoonlijk vind ik dat wat overdreven. Er is niets mis met de “afdankertjes” van anderen en modebewust zijn de kinderen toch niet op hun tweede.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik voor de mini toch al wat nieuwe dingetjes heb aangeschaft. De kleuter had dringend behoefte aan nieuwe leggings en deze koop ik eigenlijk altijd bij de Zeeman. Voor €2.49 per stuk kan je daar geen bui aan vallen Aangezien er geen Zeeman bij mij in de buurt is (vind ik), wilde ik de webshop eens proberen. Ik had als doel alleen de legginkjes te kopen en alle andere artikelen te negeren en zeker niet aan te schaffen. Net zoals in de winkel zou gebeuren is mijn doel compleet mislukt. OkΓ©, ik had wel zes nieuwe leggings maar het is daar niet bij gebleven. De twee Elsa shirtjes kon ik ook echt niet laten liggen. Net zoals het schattige rokje.

Toen eenmaal was gebleken, dat ik absoluut geen ruggengraat heb, ben ik gaan neuzen bij de babykleertjes. Ik heb me nog enigszins weten in te houden door slechts twee artikelen voor Nano’tje aan te schadden. Het rompertje vond ik zo schattig door het plaatje van de olifant. Sinds de kinderen Dombo hebben gezien, krijgen ze geen genoeg meer van deze dieren. En rompertjes kan je nooit teveel van hebben. Vervolgens stuitte ik op het Winnie the Pooh boxpakje. Is deze niet gewoon te schattig? Zoiets kan je toch niet laten liggen?

Β 

Een paar klikjes verder en ik was een paar euro’s armer. Enkele dagen later stond de bezorger al voor de deur om mij te verblijden met mijn pakketje. De webshop van de Zeeman is dus helemaal prima bevonden en ik zal er (helaas voor mijn portemonnee) zeker vaker gebruik van maken.

Ook bij Bol kan je Zeeman spulletjes shoppen.

 

Facebook Comments

«

»

23 COMMENTS
 • marion

  2 jaar ago

  jaaa πŸ˜€ ik loot graag mee. zou heel goed uit komen

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar kan ik voor de kleintjes altijd prima slagen

 • Lisette

  2 jaar ago

  Wat een super leuke kleertjes zeg!ik ben gek op de zeeman!! Shoptegoed is helemaal top! Ik doe graag mee

 • jacqueline

  2 jaar ago

  ook voor groten zijn er prachtige zaken te koop. heel graag dus want binnenkort dragen we weer sokken…

 • Meryll

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee! De Zeeman is bij ons een favoriete winkel voor van alles.

 • Goele H

  2 jaar ago

  Zeeman is hier ook favoriet, vind ik altijd wel leuke dingen.

 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Wat shoptegoed bij de Zeeman is nooit verkeerd! Ik loot heel graag mee!

 • Marieke

  2 jaar ago

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee!

 • Cindy Jerphanion

  2 jaar ago

  Aaaah kijk nou!!! Dat zou tof zijn! .Allemachtig voor mijn kleine meisje! Mama’s trots

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee zodat ik leuke knutselmaterialen kan scoren πŸ˜€ vindt de tweeling altijd erg leuk πŸ˜€

 • Evi Huys

  2 jaar ago

  Oh ik vind altijd wel iets in de zeeman, ze hebben er zoveel leuks! Ik doe graag mee.

 • Lisanne Boem

  2 jaar ago

  Dat zou ik geweldig vinden, zo te zien veel leuke dingen voor een fijn prijsje. Ik wist nog niet dat je online kon bestellen, maar zou dolgraag met shoptegoed in de webshop los willen gaan πŸ™‚

 • ilsiee prins

  2 jaar ago

  ohhhhhh dat wist ik echt niet!!!! Echt helemaal superhandig,
  Ik doe graag mee voor de kids, en natuurlijk thanks voor de tip!!!
  Groetje Ilsiee

 • Iris

  2 jaar ago

  De Zeeman leggings zijn hier ook favorite. Ik heb meerdere merken (ook dure) uitgeprobeerd, maar die van de Zeeman zitten toch echt het lekkerst
  Ik zou graag meeloten voor de bon, maar ik heb geen Facebook

 • Kim

  2 jaar ago

  Ik loot graag mee. Ik kan er genoeg vinden! Laatst gigantisch leuke jurkjes gekocht voor onze jongste en een mega leuk vest voor de oudste.

 • Karina Jansen

  2 jaar ago

  Super zulke leuke dingen ik doe mee

 • Marian B

  2 jaar ago

  De Zeeman blijft me verrassen. Mocht ik winnen dan heeft mijn dochtertje binnenkort weer wat nieuws aan πŸ˜‰

 • Lieke van Veen

  2 jaar ago

  Super handig. Ik doe graag mee om dit shoptegoed te winnen.

 • Daan

  2 jaar ago

  Leuk, ik was mij er op de een of andere manier niet van bewust dat je kan online shoppen bij de Zeeman. Lijkt me ideaal, de rij in de winkel is hier vaak lang, veel fijner om online te bestellen!

 • Lyn

  2 jaar ago

  Leuk ik doe mee!

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Leuk … altijd handig … ik doe graag mee!

 • Tamara

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee, maar ik heb geen facebook.

 • AnnaB

  2 jaar ago

  Lijk tme leuk om iets uit zoeken voor mijn zoontje

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De leukste kinderfilms: It en childsplay

Laatst zag ik op Facebook het nieuwsbericht verschijnen, dat er ...

Sluiten