Verhalen van een werkende moeder
TOP
Algemeen

“Mijn laptop is nu echt aan vervanging toe”

Terwijl ik dit zit te typen zit ik in de trein, twee uur lang. Op zich geen enkel probleem, want ik vermaak me prima en had me al voorgenomen om eens lekker vooruit te gaan werken voor de blog. Mijn laptop denkt er helaas anders over en is wat minder enthousiast. Of juist teveel, want voor mijn ogen zie ik de batterijtijd met de minuut afnemen. Vorige week heeft stond er nog een capaciteit van ander half uur en hield hij ermee op na een half uur. Ik heb nu nog iets langer, maar dat zegt helemaal niets. Als het om accu vermogen gaat is mijn huidige laptop meer dan afgeschreven. Dat zegt ie ook zelf zodra ik het aansluit. Er verschijnt dan een melding dat de laadcapaciteit van mijn accu onvoldoende is. En een laptop is juist zo handig voor onderweg en zonder aansluiting op het lichtnet. Het wordt dus tijd voor vervanging.

Van welk geld dan?

Ik vrees dat mijn huidige laptop binnenkort nog minder gaat doen dan nu, dus enige haast heb ik wel. Maar ik weet niet hoe het met de inhoud van jouw portemonnee zit, maar de mijne is behoorlijk leeg na Sinterklaas, mijn verjaardag en de Kerstinkopen. Ik leg nu even niet een rooie neer en ik wil toch wel een beetje kwaliteit laptop kopen. En er is gewoon zoveel keuze!!! Tja, dan moet ik maar weer eens een vergelijkingsonderzoek uitvoeren. Gelukkig zijn er genoeg websites die me daarbij kunnen helpen.

Eerst wat prijzen vergelijken

Ik heb nu een voor mij nieuwe vergelijkingssite geprobeerd, namelijk Knibble. Eerlijk is eerlijk, het duurde even voordat het kwartje viel wat betreft de naam van de site. Ik had echt niet gedacht aan beknibbelen, maar vind het absoluut toepasselijk. Leuk bedacht! De website zelf is zoals je het wel verwacht. Je zoekt een product en je krijgt te zien hoeveel het in welke winkel kost. Love that! Je kan ook een wekker instellen zodat je weet wanneer jouw product ergens in de aanbieding is. Love that even more! Inmiddels heb ik al het een en ander vergeleken met elkaar en wat wekkertjes ingesteld. Nu maar hopen dat de meldingen eerder binnen komen dan dat mijn laptop het compleet begeeft. Help je me mee duimen? En als je nog een suggestie hebt voor een goede laptop hoor ik deze uiteraard heel graag.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
  • Zo’n handschoen is maar vreemd...
  • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
  • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
  • Yup!
  • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
  • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
  • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma Bobje: Kerstmis tradities

Wat is er veel veranderd vergeleken bij vroeger, toen ik ...

Sluiten