Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“Even een klein persoonlijk berichtje van mij”

Misschien is het je opgevallen, dat het af en toe wat stiller is van mijn kant. Zo nu en dan sla ik gewoon een dagje over. Het is echt niet zo dat ik inspiratieloos ben geworden of dat ik het bloggen zat ben. Ik heb het even alleen heel erg druk op mijn werk en dan komt mijn enorm uit de hand gelopen hobby op de tweede plek. Ik geniet er nog elke keer van, maar soms ben ik gewoon te moe om zelfs de laptop ook maar open te klappen (lees hier waarom). En als ik mezelf dan dwing om iets op papier te zetten, dan wordt het meestal niet echt een leuk stuk en ontneem ik mezelf het plezier van het bloggen.Want het is en blijft nog steeds een hobby voor mij en ik ben bang dat als ik het als een verplichting ga zien, de lol er snel vanaf is.

Gelukkig weet ik ook dat mijn energiepeil tijdelijk is. Een dezer dagen zullen we weer volle nachten kunnen slapen. Vorige week heb ik er zelfs al eentje mogen meemaken. Ik had goede hoop voor de dagen daarna, maar toen kwam het leed dat tandjes krijgen heet. Blijkbaar gaat dat gepaard met enorme honger, want het leek wel alsof de kleine meid mijn borsten niet meer wilde loslaten. Zelfs niet als ze haar hoofd achterover gooide (zonder mijn tepel los te laten) om mij aan te kijken. En dat met doorkomende tandjes is niet pijnloos, kan ik je zeggen.

Dus ja, ik sla nu soms een dagje over en daardoor lijkt het ook wel eens alsof je meer reviews van producten (al dan niet met winactie) leest dan over mij of mijn kinderen. Maar geloof me, ik ben er nog steeds en ik ga gewoon door hoor. Ik kan nog steeds genieten van het schrijven, mijn lezers, de interactie, de winacties en alle leuke dingen die mogelijk worden door mijn blog.  Enne…met die kringen onder mijn ogen kan ik heel goed foundations en concealers en dergelijke testen. So stay tuned!

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Fleur

  6 maanden ago

  Zo herkenbaar. Ik zou je blog copy-past op mijn tijdlijn kunnen plaatsen. Hopelijk brengt de zon ook meteen wat nieuwe energie

 • Oma Will

  6 maanden ago

  Geeft toch niet, je hebt gewoon ook je rust nodig.
  Teveel hooi op de vork nemen is ook niet goed.
  Pas goed op je zelf.
  Ik blijf je blog volgen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Deze vandaag geproefd. Jammie! Daar lust ik wel meer van! @misspublicitynl @krakenrum
 • Als je onverwacht mama boven op de tribune ziet 😍
 • Oh wow! Rare actie weer! #oss #stints #nieuws #benieuwdwaternugaatvolgen @metro
 • Alweer een paard! 🤦🏻‍♀️
 • 😂😂😂, ik dus bijna 38 jaar!
 • Hoera! @melkmeisje_nl heeft een nieuwe verzorgingslijn voor onze kleintjes! Om dat te vieren mag ik drie pakketten vol heerlijke producten weggeven. Doe je mee? Lees dan snel de blog hoe je kans maakt op zo’n pakket! #linkinbio #verzorging #baby #winactie #mamablogger
 • Slapen in het krijspaleis. Ik vind het knap!
 • Smelt 😍

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten