Even een klein persoonlijk berichtje van mij


Misschien is het je opgevallen, dat het af en toe wat stiller is van mijn kant. Zo nu en dan sla ik gewoon een dagje over. Het is echt niet zo dat ik inspiratieloos ben geworden of dat ik het bloggen zat ben. Ik heb het even alleen heel erg druk op mijn werk en dan komt mijn enorm uit de hand gelopen hobby op de tweede plek. Ik geniet er nog elke keer van, maar soms ben ik gewoon te moe om zelfs de laptop ook maar open te klappen (lees hier waarom). En als ik mezelf dan dwing om iets op papier te zetten, dan wordt het meestal niet echt een leuk stuk en ontneem ik mezelf het plezier van het bloggen.Want het is en blijft nog steeds een hobby voor mij en ik ben bang dat als ik het als een verplichting ga zien, de lol er snel vanaf is.

Gelukkig weet ik ook dat mijn energiepeil tijdelijk is. Een dezer dagen zullen we weer volle nachten kunnen slapen. Vorige week heb ik er zelfs al eentje mogen meemaken. Ik had goede hoop voor de dagen daarna, maar toen kwam het leed dat tandjes krijgen heet. Blijkbaar gaat dat gepaard met enorme honger, want het leek wel alsof de kleine meid mijn borsten niet meer wilde loslaten. Zelfs niet als ze haar hoofd achterover gooide (zonder mijn tepel los te laten) om mij aan te kijken. En dat met doorkomende tandjes is niet pijnloos, kan ik je zeggen.

Dus ja, ik sla nu soms een dagje over en daardoor lijkt het ook wel eens alsof je meer reviews van producten (al dan niet met winactie) leest dan over mij of mijn kinderen. Maar geloof me, ik ben er nog steeds en ik ga gewoon door hoor. Ik kan nog steeds genieten van het schrijven, mijn lezers, de interactie, de winacties en alle leuke dingen die mogelijk worden door mijn blog.  Enne…met die kringen onder mijn ogen kan ik heel goed foundations en concealers en dergelijke testen. So stay tuned!

Facebook Comments