De Sinterklaas bloghop 2020

Welkom op de jaarlijkse Sinterklaas Bloghop! Wat ontzettend leuk dat ook dit keer er zoveel bloggers weer een winactie online zetten. Ik ga zo ook zeker zelf nog een rondje hoppen en wellicht her en der een kansje wagen. Van zoveel leuke prijzen word je toch gewoon blij?

Dit ben ik!

Nu ben je nog even gezellig bij mij. Leuk! Mijn naam is Miriam en ik ben de mama van Sanne (7), Veerle (5), Noor (3) en Sofieke (10 maanden). Allemaal meisjes dus. Op mijn blog vertel ik graag over de dames en de opvoeding. Noor is meervoudig beperkt en daar schrijf ik sinds kort ook over. Vooral omdat ik hoop dat anderen dan ook meer zullen gaan begrijpen van of troost en herkenning vinden in het leven van en met een kind met meervoudige handicap. Verder bespreek ik graag alle mijlpalen en hoogtepunten van allevier de meisjes, want ik ben uiteraard super trots op ze! Ze zijn mijn grootste prestaties! Maar ook gewoon alle problemen / beren op de weg die je tegen kan komen als ouder. Op mijn blog kan je eveneens terecht voor praktische tips en uitgebreide reviews van producten. Genoeg leesvoer eigenlijk. Wil je wat uitgebreider lezen over MeerVanMir, klik dan hier.

Dit is mijn winactie

Voor de creatievelingetjes onder ons is dit misschien wel een leuke prijs. Ik geef namelijk een set Gel Crayons van Ooly en een Postcard Kit van Tiger Tribe.

De Gel Crayons van Ooly

Met deze set afwasbare stiften maak je de mooiste kunstwerken op ramen en andere gladde oppervlakken zoals het bad maar ook op papier! Om speciale waterkleur-effecten te creëren laat je gewoon een natte verfborstel over het papier gaan wanneer je tekening klaar is.

https://www.thewonderyears.be/products/ooly-raamstiften-rainy-days-crayons

Postcard Kit van Tiger Tribe

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om 30 prachtige, op maat gemaakte ansichtkaarten te maken, allemaal verpakt in een doos, met een magnetische klep om de inhoud veilig te bewaren. Een onmisbare knutselset voor op vakantie, het verzenden van bedankjes na een feest en speciale gelegenheden.

De kaartenset bevat:  
• 30 bedrukte ansichtkaarten om in te kleuren 
• 5 stickervellen 
• 10 gekleurde markeringen   

Tiger Tribe Postcard Kit

Hoe doe je mee?

Eigenlijk gewoon door lekker enthousiast te reageren. Mocht je mij nog niet volgen zou ik het waarderen als je dit gaat doen. Niet verplicht hoor, maar er komen nog wat leuke winweken aan. Die wil je niet missen!

Als je bij mij de hop gestart bent, heb je twee keuzes. Of je gaat de tegenovergestelde richting uit en dus terug in de cirkel. Dan kom je eerst bij Astrid terecht met haar blog Coolestkidontheblog. Ik heb Astrid nou een paar keer al mogen ontmoeten en ik kan je zeggen dat het een hele leuke vrouw is. En zij heeft ook vier kinderen, dus we herkennen elkaar wel een beetje qua hectisch leven. Als je verder wil hoppen vanaf mij, dan ga je naar Nicole en Channa van Alles over speelgoed. Op hun site kan je terecht voor de meest uiteenlopende reviews over speelgoed. Even neuzen daar dus, want het is echt de moeite waard.

Rest mij nu niets anders dan je een hele fijne bloghop toe te wensen en hopelijk tot weerziens!

121 thoughts on “De Sinterklaas bloghop 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.