Feestjes, Feestjes en nog eens Feestjes

Elk jaar zitten we ruim van te voren al klaar voor het eerste Sinterklaasjournaal en worden de dagen afgeteld tot de Goedheiligman in ons land aankomt. Dit jaar was het bijna aan mij voorbij gegaan. De afgelopen weken hebben zo in het teken van Corona en Trump / Biden gestaan, dat ik geen seconde aan Sinterklaas heb gedacht. Nou ja, niet helemaal. Want ik had wel al het een en ander geregeld qua producten, maar de spanning dat ik er normaal gesproken van te voren voor heb was er nu niet. Misschien ook omdat er vanuit mijn werk niets georganiseerd wordt (voor zo ver ik weet) en het in de winkels ook niet zo hard gepromoot lijkt te worden. Voor mijn gevoel was het leukste kinderfeestje nog ver weg. Je kan dan ook vast wel begrijpen dat ik even verrast was, dat gisteravond al het Sinterklaasjournaal begon en dat Sinterklaas zelf komende zondag al in ons land arriveert. In Zwalk als ik mijn kinderen moet geloven. Als dit zo dichtbij als is, betekent het ook dat mijn verjaardag al bijna is en de kerst ook niet lang meer op zich zal laten wachten. Feestjes dus!

Even wat extra’s

We hebben met elkaar een zwaar jaar gehad en ik denk dat iedereen wel wat oppeppers kan gebruiken. Daarom en omdat het leuk is en omdat het kan, wil ik 3x een winweek doen. De eerste is, geen verrassing waarschijnlijk, voor Sinterklaas en het start aanstaande zaterdag met een booghop. De dagen daarna zullen nog wat winacties in dit thema online gaan. De week van mijn 40e verjaardag (au) zal eveneens een winweek zijn. Ik moet nog even denken hoe ik deze ga invullen, maar het wordt vast weer leuk. Niet lang daarna zal in het teken van de kerstdagen wederom een periode vol winacties zijn. Dan zie je vooral spelletjes terugkomen. Ik heb er in ieder geval alweer veel zin in!

Help je mij ook?

Ik vind het hartstikke leuk om met mooie en veel acties het jaar uit te gaan. Waar ik minder blij van word, als ik mensen voortdurend moet attenderen op gewonnen prijzen. Ik doe dat dus ook gewoon niet. Houd zelf in de gaten of je naam in de lijstjes voorkomt en dan mis je niets. Je maakt me nog blijer als je even de mensen in je omgeving laat weten dat er zulke gave weken aankomen. Hoe meer personen het lezen of meedoen, hoe meer gemotiveerd ik word om nog meer van dit soort weken te organiseren. Een echte win – win dus ;-). En denk er ook af en toe aan, dat MeerVanMir nog veel meer leuke artikelen online heeft staan. Ik word er gelukkig van als die ook gelezen worden.

Hoe dan ook, we gaan er weer een super leuk feestje van maken met elkaar. Meerdere feestjes zelfs en de eerste start aanstaande zaterdag!

4 thoughts on “Feestjes, Feestjes en nog eens Feestjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.