Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama, Zwangerschap

“Ach ja, we doen het gewoon nog een keer”

Verkeerde pakketjes naar verkeerde winnaars, verkeerde getallen op de taart. Het is altijd te verklaren geweest, maar had het gewoon nog niet eerder verteld. Als ik wat chaotischer of emotioneler of kribbiger was de laatste tijd, dan sorry. Ik kan er echt niet zoveel aan doen. Ook als je vindt dat ik er slecht uit ziet, dan klopt het. Het heeft allemaal te maken met stomme hormonen.

Hormonen? hoor ik je denken. Het zal toch niet. Jawel, het is echt zo. In mijn, inmiddels best flinke buik al, zit een nieuw klein parasietje. Oftewel, ik ben weer in verwachting. Voor de achtste keer maar liefst! Wat klinkt dat enorm veel, hè? Maar het wordt het vierde kindje hoor. Ik moet er persoonlijk niet aan denken om acht kinderen te hebben. Sterker nog, ik moet nog steeds wennen aan het idee dat er een vierde aan komt! De oudste twee kunnen overigens niet wachten tot de kleine er is. Ook al duurt het wel nog even.

Om de shock nog wat groter te maken kan ik je alvast laten weten dat we wederom een meisje verwachten. Jawel, vier dochters!!! Manlief kan gewoon maar één soort maken. En nee, we gaan niet door tot een jongen. Mijn lijf is duidelijk wat ouder geworden en ik vind deze zwangerschap enorm vermoeiend. Het helpt vast ook niet dat er nog drie meiden de aandacht vragen. Dit kleine wondertje is dus hoe dan ook het laatste lid van de familie. We verwachten haar zo rond 12 januari, want inmiddels ben ik gewoon al 17 weken zwanger! Dus al flink een eind op weg. Als zij zich enigszins houdt aan de uitgerekende datum, heb ik zo in elk seizoen een dochter geboren. Doen we toch leuk, al zeg ik het zelf.

Dus ja, de komende tijd zal ik weer veel buikverhalen vertellen. En ook natuurlijk hoe het zal zijn volgend jaar, met vier dochters! Het zal vast nog meer roze en glitters betekenen. Arme papa. Gelukkig is hij verzot op zijn meisjes.

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Iris Bakker

  8 maanden ago

  Van harte gefeliciteerd!

 • Dagmar Van Der Meij

  8 maanden ago

  Wiehoe kom maar op met de buikenfotos en verhalen, bas krijgt het nog druk met al zijn oogappeltjes

 • Lieke

  8 maanden ago

  Wat leuk gefeliciteerd!

 • Nadia

  8 maanden ago

  Gefeliciteerd wat een leuk nieuws veel geluk met je gezin God bless you all x

 • Liline Erdmann

  8 maanden ago

  Gefeliciteerd!

 • MajonneTwigt

  8 maanden ago

  Gefeliciteerd!

 • Jolanda

  8 maanden ago

  Wat mooi nieuws, gefeliciteerd!

 • Marian B

  8 maanden ago

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd!

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  Wat een leuk nieuws gefeliciteert!

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Nog een keertje gefeliciteerd!!
  En wat een schattige foto, van je dochtertje in je buik.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De aanwinst voor de babykamer: een Nijntje vloerkleed - MeerVanMir on augustus 4, 2019
 • Instagram
  • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
  • Wat een uitzicht 😍
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
  • Me and minime
  • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
  • Mijn heerlijke bollie 😍
  • Even tussendoor wat uitwaaien

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Twee zeer speciale nieuwe Crazy Aaron’s Putty

  Als je mij al wat langer volgt weet je hoe ...

  Sluiten