Thule komt met een nieuwe, spannende toevoeging: autostoeltjes! Met aandacht voor veiligheid en comfort, bieden deze stoelen een zorgeloze rijervaring voor jou en je kleintje. Of het nu gaat om de eerste rit naar huis of de dagelijkse trip naar school, Thule zorgt ervoor dat elke reis soepel, stijlvol en vooral veilig verloopt.

Een modulair systeem dat de lat hoger legt

Thule komt nu met een modulair autostoelsysteem dat de standaard in de autostoelwereld naar een hoger niveau tilt. Dit systeem bestaat uit een ISOFIX-basis, een babyzitje en een peuterzitje, allemaal ontworpen volgens de strenge Europese i-Size normen. Daarnaast heeft het de veeleisende Zweedse plus test doorstaan, wat nog strenger is dan het Europese beleid.

Met dit systeem kunnen ouders hun kinderen vol vertrouwen meenemen, of het nu gaat om korte ritjes of lange avonturen. Veiligheid en comfort staan hierbij centraal, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken tijdens elke reis.

Gebouwd met de feedback van ouders

Thule heeft goed geluisterd naar ouders en hun ervaringen met autostoelen. Het resultaat? Een autostoel die echt tegemoetkomt aan de wensen en zorgen van ouders. Het nieuwe systeem biedt niet alleen de hoogste veiligheidsnormen, maar ook praktische oplossingen voor alledaagse situaties.

Innovatieve eenvoud

De Thule Alfi ISOFIX-basis is speciaal ontworpen voor een moeiteloze installatie. Je krijgt directe feedback bij het vastklikken zodat je altijd zeker weet dat alles goed zit en je kindje veilig mee kan. Door slimme technologieën wordt de bevestiging eenvoudig en hoef je je nooit zorgen te maken over foutieve installatie—wel zo’n fijn idee, zeker voor babyautostoelen. Het systeem geeft bovendien zowel visuele als auditieve signalen wanneer alles correct is bevestigd. Veiligheid, maar zonder gedoe. Je zou er haast weer een kind voor willen.

Zorgeloos op weg: Thule’s nieuwe autostoeltjes voor elke avontuurlijke rit

Meegroeien met je kind

Thule Maple babyautostoel

Het Thule Maple babyautostoeltje is ontworpen met een focus op veiligheid en comfort. Dankzij de geïntegreerde zijwaartse impactbescherming en het gebruiksgemak biedt dit stoeltje optimale bescherming voor je baby. De stoel is ook in ligstand te gebruiken, zowel thuis als in de kinderwagen. Verkrijgbaar in frisse kleuren als middenblauw, lichtgrijs en zwart, past de stoel perfect bij iedere stijl.

Thule Elm peuterautostoel

Als je kleintje groter wordt, biedt de Thule Elm peuterautostoel de ideale overstap. Met hetzelfde strakke design en de geavanceerde veiligheidsopties als het babyautostoeltje, maar nu met een 360 graden draaifunctie. Dit stoeltje is vanaf november verkrijgbaar en zorgt ervoor dat je peuter net zo comfortabel en veilig reist als toen hij of zij nog een baby was.

Thule Alfi ISOFIX-basis

De Thule Alfi basis is te gebruiken met zowel de Maple als de Elm autostoelen. Het is ontworpen om je kindje van baby tot peuter optimaal te beschermen, zonder dat je nieuwe accessoires hoeft aan te schaffen. Een veilige, lange termijn oplossing die meegroeit met je kind.

Gemakkelijk reizen

De Thule Maple babyautostoel maakt reizen een stuk eenvoudiger. Of je nu naar de supermarkt gaat of op vakantie, de stoel koppel je makkelijk aan een Thule kinderwagen met een handige adapter, zodat je een compleet 3-in-1 reissysteem hebt. Zo blijft elke reis soepel en zorgeloos.