Verhalen van een werkende moeder
TOP
Winacties

“Vaderdagcadeau suggestie: Star Wars”

Oké oké, ik zal eerlijk bekennen, dat ik er zelf ook stiekem wel fan van ben. Ik denk dat ik elk deel wel minimaal tien keer heb gezien en ik weet zeker dat ik ze in de toekomst nog wel vaker zal zien. Zoals elke andere sci-fi liefhebber keek ik dan ook uit naar deze nieuwe Star Was film.

En wat was het een genot om te zien. Het was echt heerlijk om al die oude personages weer te zien verschijnen. Dat vond ik persoonlijk wel jammer aan de eerste drie delen, die later uit kwamen dan deel vier, vijf en zes in de reeks. Star Wars is voor mij Chewbacca, C3PO, Princess Leia, Han Solo en Luke Skywalker. De nieuwe film is daarom voor mij echt weer een aanvulling in de reeks.

Het verhaal is als vanouds. Het kwaad probeert de macht te krijgen en een groep rebellen, onder leiding van generaal Leia, probeert het te tegen te houden. Wat nu anders is, is dat de nieuwe Jedi een vrouw is en zij wordt bijgestaan door een persoon afkomstig uit het kamp van de vijand. Verder kent het verhaal wederom een familiedrama. Op de één of andere manier lijken de nazaten van Annakin Skywalker de verleiding van de Dark Side of the Force maar niet te kunnen weerstaan. Ik houd wel van een beetje drama erbij. De special effects in de film zijn uiteraard weer fantastisch. Ik had gelijk de neiging een tl-buis te pakken en onder een zoemend geluid wat gevechtshoudingen aan te nemen. Manlief had me dan waarschijnlijk wel hard uitgelachen of erger nog: het op film gezet!

Over het algemeen zijn het toch de mannen, die dol zijn op sci-fi films. Daarom is het ook een uitermate geschikt cadeau voor Vaderdag. Wil jij kans maken op de dvd van The Force Awakens? Laat dan in een reactie hieronder achter van welk karakter uit de film jouw man (of jijzelf) het meest fan is. Meedoen kan tot en met 11 juni. Ik ben benieuwd!

 

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • Anna

  3 jaar ago

  Mijn viend vindt die films echt mega geweldig!
  Hij vind C3PO denk ik het leukst hihi

 • Linda

  3 jaar ago

  Jaaaaa deze wil ik super graag winnen! Ik ben papa en mama in 1 lol en gek op star wars 😉 Mijn favoriete karakters is BB08 <3

 • Betty

  3 jaar ago

  Mijn man vind dat geweldig,ik kijk niet mee want ik vind het helemaal niets Ik heb dus geen idee wie er in spelen en wie zijn favoriet is

 • Nadia

  3 jaar ago

  Mijn man is gek op Science Fiction. Star Trek, Battleship Galactica, Deep Space Nine of Star Wars. Zijn favoriete karakter is Obi Wan Kenobi.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Vaderdagcadeau suggestie: Radbag

Vaderdag loert alweer om de hoek. Een dag om alle ...

Sluiten