Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Winacties

“Paw Patrol onderwateravonturen in Puplantis, op dvd”

Kinderen zijn vaak aparte wezens. Ze hebben hun voorkeuren en hun nukken en beiden kunnen per dag veranderen. Soms zijn ze echter zeer consequent in hun favorieten. Zo ook onze tweede. Al sinds jaar en dag zweert ze erbij dat ze groot Pas Patrol fan is. Ik heb werkelijk geen idee hoe, want toen ik een jaar geleden een aflevering ervan opzette, vond ze er niets aan. Toch wil ze alles er van hebben. Inmiddels al een muts, een onesee, een tandenborstel, puzzels, schrijfspulletjes, stickers en weet ik wat nog niet meer. En als je haar vraagt hoe de hondjes heten, heeft ze geen flauw idee. Dus ja, soms snap ik niets van mijn kind(eren).

Voor de echte Paw Patrol fan

Alhoewel mijn dochter zelf denkt dat ze een groot fan is van Paw Patrol, zijn er genoeg kinderen die ook daadwerkelijk alle afleveringen hebben gezien en de hondjes bij naam kunnen noemen. Eigenlijk überhaupt weten waar de serie over gaat, want zelfs dát betwijfel ik bij haar. Enfin, voor de echte Paw Patrol fanaten heb ik dus goed nieuws. Er is een nieuwe dvd uit met hele bijzondere afleveringen, namelijk zes onderwatermissies. Leuk voor de waterratten onder ons. De bekende hondenhelden moeten onder andere dit keer helpen de magische stad van de meerpups, Puplantis (ja, geen grapje), gestand te houden. Het betekent sowieso 91 minuten vol avonturen (en dus ook anderhalf rust voor mama)

Winactie

Heb jij wel een echte die hard fan van Paw Patrol in huis en zou jij deze dvd wel willen hebben? Vertel mij dan wie je favoriete Paw Patrol pup is en wie weet maak je kans op één van de twee exemplaren. De leuke woensdagavond filmavond winactie loopt gewoon een week en wel tot en met 15 mei en de winnaar maak ik bekend op Facebook.

Facebook Comments

«

»

29 COMMENTS
 • Cindy Framke

  10 maanden ago

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Hun favoriete pup is Skye

 • Albertine

  10 maanden ago

  Skye…meisjes…roze…ja…dát is de favoriet!

 • Milou

  10 maanden ago

  Leuke actie!! Mijn beide jongens vinden het super leuk! Zitten vaak te ruziën wie welke pup mag zijn . De dvd is perfect voor tijdens de reis naar vakantie!

  • Renilda Van thielen

   10 maanden ago

   Ik doe mee om mijn kleinkinderen te kunnen verrassen. Hun favoriete pups zijn Rubell en Chase

 • Liline Erdmann

  10 maanden ago

  Ons meisje is een onwijze Paw Patrol fan, en dan vooral van Skye en Everest! Ik doe dus graag mee!

  • Iris Bakker

   10 maanden ago

   Mijn zoon is zo’n diehard paw patrol fan, we hebben speciaal een videoland account zodat hij paw patrol kan kijken. Er zit één aflevering met meerpups en toen ik later uitlegde dat die niet echt bestaan werd hij erg verdrietig, arm mannetje. Ik doe dus graag mee voor de dvd!

 • Anna wienen

  10 maanden ago

  Mijn dochter is helemaa gek van Skye

 • Iris

  10 maanden ago

  Mijn 2 zoontjes zijn fan van chase en rubbell. Ik doe zeer graag mee

 • Hille Morel

  10 maanden ago

  Oooh dat zou geweldig zijn! Mijn vierjarige is gek op Marchal!

 • Evelien Hack

  10 maanden ago

  Chase natuurlijk, want daar is de stoere politie pup.

 • wilmsen anita

  10 maanden ago

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Mijn kleinzoon vindt Chase de leukste en de kleindochters Sky.
  Ik vind de ondernemende hondjes allemaal leuk.
  Mijn kleinkinderen vinden de stoere avonturen van de pups altijd weer leuk, ze kunnen er maar niet genoeg van krijgen.
  10 x Dezelfde dvd opzetten…. maakt niet uit.
  Heel graag doe ik mee voor deze onderwateravonturen.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Maak me gek..!

 • Susan

  10 maanden ago

  Leuke actie, doe graag mee!

 • Eliatha Buurmans

  10 maanden ago

  Skye is zo snoezig, ook hier de favoriet.

 • elly van Dongen

  10 maanden ago

  chase, mijn kleindochter herkent hem overal is ook haar lievelingsknuffel!

 • m chen

  10 maanden ago

  Meest favoriete is Chase!

 • John Bottenheft

  10 maanden ago

  De leukste pup is Marshell omdat hij brandweerman is en kan ook nog vliegen in zijn pak.

 • Jan

  10 maanden ago

  Mijn zoontje heeft als absolute favoriet Marshall

 • Sarita

  9 maanden ago

  Ik heb zeker een die hard fan thuis! Zijn favoriete pup is Chase.

 • Linda Smeets

  9 maanden ago

  Owww mijn dochter is dol op Paw Patrol, haar favoriet is Skye. Kortom, ik doe graag mee.

 • Marian B

  9 maanden ago

  Mijn dochtertje vindt Marshall zo leuk omdat die zo klungelig is. Mijn zoontje is nu wat ouder maar vond Chase eerder helemaal geweldig. Ik doe graag mee.

 • Carla

  9 maanden ago

  Mijn kleindochter is superfan van Skye.

 • Anneliese de Waal

  9 maanden ago

  Marshall vinden de kinderen helemaal geweldig, doe erg graag voor ze mee 🙂 🙂 Groetjes Anneliese de Waal

 • Carina Peters

  9 maanden ago

  Hier ook een groot Paw Patrol fan, vorig jaar naar een Paw Patrol show geweest, mijn zoontje van 4 was helemaal onder de indruk. Chase is zijn favoriet en Sky is de mijne.

 • Cindy Tsamir

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn kleine Paw Patrol fans. Ze houden van alle pups ontzettend veel, maar Skye en Marshall zijn hier favoriet. Zelf hou ik erg van Rubble 😉

 • Danielle

  9 maanden ago

  Skye is de favoriet van mijn nichtje!

 • Jessica

  9 maanden ago

  hier een fan van chase en marshall

 • Liline Erdmann

  9 maanden ago

  Is de winnaar nog niet bekend gemaakt of heb ik het gewoon gemist?

  • miriam

   9 maanden ago

   AUTHOR

   Nog niet bekend. Ga binnenkort weer inhaalslag doen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Xsensible Stretchwalker, voor echte comfort aan je voeten

Wist je dat ik al bijna 40 ben? Dat betekent ...

Sluiten