Ik kom uit het tijdperk van de filmrolletjes en soms mis ik dat wel nog. Waar ik vroeger heel secuur mijn momenten koos om vast te leggen, omdat de rolletjes beperkt en duur waren, is mijn telefoon nu vol met 20.000 foto’s waarvan een groot deel niet noemenswaardig is en ik eigenlijk nog verwijderen moet. Foto’s maken gaat zo makkelijk tegenwoordig. Het nadeel ervan is dat ik daarom ook gewoon niet aan het maken van fotoboeken toekom, omdat ik geen zin heb om die bulk foto’s door te worstelen. Dan mis ik het ouderwets inplakken van mijn kiekjes. Gelukkig is er dan zoiets als een klikkie fotoabonnement , een service die het makkelijk maakt om je digitale foto’s om te toveren in prachtige fysieke prints en fotoproducten van hoge kwaliteit. Ik mocht het proberen en neem je graag mee in mijn ervaring. Maar eerst nog wat over het prachtige product zelf.

Wat is klikkie precies?

Klikkie is eigenlijk gewoon een abonnementsservice voor fotoprints. Het concept is vrij eenvoudig en daarmee voor iedereen te doen: voor een vast maandelijks bedrag kun je een bepaald aantal digitale foto’s uploaden die klikkie vervolgens professioneel zal afdrukken en bij je thuis afleveren. Dus gewoon via de app je fotobibliotheek op je telefoon induiken en enkele plaatjes selecteren. Of je nu een gepassioneerde hobbyfotograaf bent of iemand die gewoon de meest bijzondere momenten van het leven wil vastleggen, klikkie maakt het proces van het omzetten van bestanden naar tastbare herinneringen soepel en zorgeloos.

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Alles begint met het aanmelden voor een klikkie abonnement via hun overzichtelijke website. Je kiest een plan dat perfect aansluit bij je behoeften, variërend van een paar foto’s per maand tot grotere hoeveelheden voor de mensen die gewoonweg niet kunnen kiezen of wellicht met een echt album begonnen zijn.
  2. Uploaden: Elke maand ontvang je een vriendelijke herinnering om je favoriete foto’s te selecteren en te uploaden via de klikkie-app of website. Het uploadproces is snel en soepel, zodat je in een oogwenk je meest gekoesterde digitale momenten kunt kiezen.
  3. Ontvangst van je Foto’s: Zodra je foto’s zijn geüpload, neemt klikkie het heft in handen. Binnen enkele dagen worden je prachtige, hoogwaardige afdrukken met de grootste zorg bij je thuis afgeleverd. De foto’s worden gedrukt op premium fotopapier met een uitstekende kleurweergave en levendigheid, zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij je aankomen.
Klikkie abonnement

Waarom kiezen voor deze service?

Een klikkie abonnement neemt alle stress weg van het printen van foto’s. Geen gedoe meer met het vinden van een fotowinkel of het wachten op trage online bestellingen. Of dat het net wat minder kwalitatief er uit komt dan je gehoopt had. Dankzij het abonnementssysteem krijg je elke maand een herinnering om nieuwe foto’s te uploaden en wordt de rest voor je geregeld. De afdrukken zijn ook nog eens van uitzonderlijk hoge resolutie en worden gedrukt op dik, zijdeglanzend fotopapier van premiumkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je foto’s er niet alleen adembenemend uitzien, maar ook lang meegaan als kostbare herinneringen. Oh ja, ook niet geheel onbelangrijk is dat het fotopapier dat gebruikt wordt, afkomstig is van verantwoord beheerde bossen en met respect voor het milieu wordt geproduceerd. Zo kan je nog eens op een verantwoorde manier een scrapbook maken. Verder is de klantenservice, voor zover ik dat heb mogen meemaken, ook echt top!

Mijn ervaring met mijn klikkie abonnement

Deze week ga ik mijn nieuwe maand in om foto’s te uploaden en ik kijk er al stiekem naar uit. De afgelopen weken had ik echt al momenten, dat ik dacht “oh, dat is wat zo dadelijk voor in mijn klikkie abonnement”. Ik ben dus stiekem al een beetje meer bewust foto’s aan het maken of bekijken, omdat ik weet dat ik ze op een later moment op papier wil thuis hebben. We hebben al wat leuke familiekiekjes, die uiteindelijk thuis op de muur gaan hangen. Misschien dat ik over een paar maanden ook zo’n leuke fotocollage in een lijst ga maken met de rest van mijn plaatjes. Je merkt het al, ik ben verrassend enthousiast over het concept van klikkie. Je kan overigens ook nog het formaat kiezen van je foto’s. Er zijn vier mogelijkheden voor 10 foto’s per maand. Ik koos voor het origineel, omdat ik graag een XL formaat erbij wilde hebben. Misschien doe ik volgende keer weer wat anders. Hoe dan ook, ik ben uiterst happy met mijn klikkie abonnement.

Klikkie abonnement