Sock Ons helpt het sokkenmonster te verslaan


Je zou denken dat ons huishouden bestaat uit twee volwassen, een kleuter, een peuter en een baby. Maar dan heb je het helemaal mis. Naast de mensen hebben we bijvoorbeeld ook nog een poes, genaamd Poes. Inderdaad, heel origineel. Ze komt uit het asiel waar ze Sonja genoemd was. Dat vonden wij geen naam voor een kat, dus noemden we haar tijdelijk Poes tot we iets beter wisten. Tot op heden, tien jaar later, hebben we nog steeds geen inspiratie. Naast onze trouwe viervoeter hebben we nog een heel bijzonder dier in huis. We hebben hem nog nooit gezien, maar we weten zeker dat hij bij ons inwoont.

Sinds ik mij kan herinneren is het sokkenmonster bij ons actief in huis. De hoeveelheid sokken, die hij inmiddels verorbert heeft zijn allang niet meer op twee handen te tellen. Het zijn vooral de kindermaatjes waar hij erg dol op is. Hoe kleiner hoe lekkerder. De baby heeft blijkbaar een vorm van vriendschap met hem gesloten, want als het enigszins kan voert zij hem haar sokken. Hoe komt het anders dat ze ‘s-ochtends aan beide voeten een sokje heeft en ‘s-avonds maar één of geen? Ik heb het proberen tegen te gaan door haar de Bambino sokken van de Kruidvat aan te trekken. Deze blijven in vergelijking met de rest het beste en het langst zitten. Maar ook deze weten soms op mysterieuze wijze te verdwijnen.

Sock Ons!

Ongeveer een jaar geleden had ik de oplossing gezien voor losse sokken probleem. Op het kinderdagverblijf zag ik namelijk een jongetje met een soort sokjes over zijn sokjes aan. Zijn moeder vertelde mij dat hij daardoor ze niet kon uittrekken of verliezen. Al die tijd heb ik er niet meer aan gedacht totdat manlief laatst tegen mij zei dat hij overal babysokjes vond. En net op dat moment ontving ik een persbericht over Sock Ons. Perfecte timing! Dat moest ik uiteraard testen.

Helaas voor het sokkenmonster blijken de Sock Ons sokjes inderdaad de uitkomst te zijn om niet meer continu sokjes kwijt te zijn. Je schuift het gemakkelijk aan, maar de kleine krijgt ze niet zelf uit. Ik kan me voorstellen dat het ook wel dan extra handig is als je net in de sta- en / of loopfase terecht komt, Een loszittend sokje geeft namelijk niet echt veel grip. Een prima oplossing dus om geen meer kwijt te raken. De Sock Ons komen in twee verschillende maten, namelijk 0 tot 6 maanden en 6 tot 12 maanden. Ook zijn ze verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze en blauw. Ze zijn onder andere te koop bij de Prénetal.

Ik weet dat er onder mijn lezers genoeg moeders zijn met jonge kinderen. Daarom kan ik verheugd mededelen dat ik vier setjes Sock Ons weg zal geven. Je ontvangt dan een wit paar in beide maten. Je doet mee door gewoon even te reageren op dit bericht. De actie loopt tot en met 14 juli en de winnaars maak ik op de gebruikelijke wijze bekend. Denk je ook aan mijn toepasselijke winactievoorwaarden? Deze kan je hier vinden.

Facebook Comments