TOP
Kleding en accessoires

“Sock Ons helpt het sokkenmonster te verslaan”

Je zou denken dat ons huishouden bestaat uit twee volwassen, een kleuter, een peuter en een baby. Maar dan heb je het helemaal mis. Naast de mensen hebben we bijvoorbeeld ook nog een poes, genaamd Poes. Inderdaad, heel origineel. Ze komt uit het asiel waar ze Sonja genoemd was. Dat vonden wij geen naam voor een kat, dus noemden we haar tijdelijk Poes tot we iets beter wisten. Tot op heden, tien jaar later, hebben we nog steeds geen inspiratie. Naast onze trouwe viervoeter hebben we nog een heel bijzonder dier in huis. We hebben hem nog nooit gezien, maar we weten zeker dat hij bij ons inwoont.

Sinds ik mij kan herinneren is het sokkenmonster bij ons actief in huis. De hoeveelheid sokken, die hij inmiddels verorbert heeft zijn allang niet meer op twee handen te tellen. Het zijn vooral de kindermaatjes waar hij erg dol op is. Hoe kleiner hoe lekkerder. De baby heeft blijkbaar een vorm van vriendschap met hem gesloten, want als het enigszins kan voert zij hem haar sokken. Hoe komt het anders dat ze ‘s-ochtends aan beide voeten een sokje heeft en ‘s-avonds maar één of geen? Ik heb het proberen tegen te gaan door haar de Bambino sokken van de Kruidvat aan te trekken. Deze blijven in vergelijking met de rest het beste en het langst zitten. Maar ook deze weten soms op mysterieuze wijze te verdwijnen.

Sock Ons!

Ongeveer een jaar geleden had ik de oplossing gezien voor losse sokken probleem. Op het kinderdagverblijf zag ik namelijk een jongetje met een soort sokjes over zijn sokjes aan. Zijn moeder vertelde mij dat hij daardoor ze niet kon uittrekken of verliezen. Al die tijd heb ik er niet meer aan gedacht totdat manlief laatst tegen mij zei dat hij overal babysokjes vond. En net op dat moment ontving ik een persbericht over Sock Ons. Perfecte timing! Dat moest ik uiteraard testen.

Helaas voor het sokkenmonster blijken de Sock Ons sokjes inderdaad de uitkomst te zijn om niet meer continu sokjes kwijt te zijn. Je schuift het gemakkelijk aan, maar de kleine krijgt ze niet zelf uit. Ik kan me voorstellen dat het ook wel dan extra handig is als je net in de sta- en / of loopfase terecht komt, Een loszittend sokje geeft namelijk niet echt veel grip. Een prima oplossing dus om geen meer kwijt te raken. De Sock Ons komen in twee verschillende maten, namelijk 0 tot 6 maanden en 6 tot 12 maanden. Ook zijn ze verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roze en blauw. Ze zijn onder andere te koop bij de Prénetal.

Ik weet dat er onder mijn lezers genoeg moeders zijn met jonge kinderen. Daarom kan ik verheugd mededelen dat ik vier setjes Sock Ons weg zal geven. Je ontvangt dan een wit paar in beide maten. Je doet mee door gewoon even te reageren op dit bericht. De actie loopt tot en met 14 juli en de winnaars maak ik op de gebruikelijke wijze bekend. Denk je ook aan mijn toepasselijke winactievoorwaarden? Deze kan je hier vinden.

«

»

9 COMMENTS
 • Iris

  2 jaar ago

  Zo handig ! Weet je ook wat handig is , kniebeschermers voor kruipers . Slijten de broeken niet zo snel .

 • Anna

  2 jaar ago

  Beste uitvinding ever..!

  Facebook: An Na

 • Marian B

  2 jaar ago

  Heel handig, we hebben ze zelf gebruikt! Ik sla deze actie over want we hebben ze niet meer nodig.

 • Ilona

  2 jaar ago

  Oh die zouden geweldig zijn voor onze kleine man, die, zodra hij de kans krijgt, zijn sokken uittrekt. De afgelopen weken hadden we geen last doordat het geen sokkenweer was, maar nu is het weer wat frisser en weet meneer gelijk weer dat hij geen sokken aan zijn voeten wil. En hij snapt maar niet waarom papa en mama ze telkens maar blijven aantrekken.

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Dat lijkt me een heel leuk cadeau voor mijn neefje van 4 weken. Daar gaan mijn broer en schoonzus vast plezier van hebben!

 • Lynn Mahieu

  2 jaar ago

  Wij zitten ook met een baby die niets leuker vind dan op blote voetjes rond te kruipen (met zwarte tenen als gevolg van het afduwen!) Ik ben eens benieuwd of ze haar sokken wel zou aanhouden met deze uitvinding!

 • Marian zw

  2 jaar ago

  Oh ja, die zijn echt heel handig! Toen mijn kids baby waten heb ik die ook gebruikt, inmiddels is de jongste al 6 jaar. Maar volgende maand wordt ik oma, ik zou het super leuk vinden om mijn dochter hiermee te verrassen, echt dit scheelt zoveel ergernis

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Wat een mooie uitvinding!!
  Daar doe ik graag voor mij.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook.

 • Marise

  2 jaar ago

  Superhandig! de hele la ligt al vol met halve sokjes (of eigenlijk, halve paren). Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 maanden.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Fifty Shades Freed is eindelijk uit op dvd!

Het lijkt nog maar zo kort geleden, dat Fleur en ...

Sluiten